Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ugy tudom hogy csak 130/80as letezik..abbol viszont van mitastol a bridgeston ig..online megrendelheto es van aki postazza is!www.strauszgumi.hu asszem itt
Hat a hoki utvefurok nem erre valoak...evente ket lyuk kifurasara alkalmas!ezzel viszont pikk pakk leernek az elsore födémeken keresztul
hali!
én 17-es 130/90 es cross gumit szeretnég,mert nálunk csak egy fajtát lehet kapni az meg nekem nem jön be:S
Remélem tud valaki segíteni nekem! előre is kössz!
haver vett a praktikerben ilyen 7-8 ezer ft-os fúrókalapácsot
avval akarta bontani
pár lyuk után leégett, és kicserélték neki mert 3 napon belül volt
utána kölcsönözte a műszert, de brutál volt mert ha nagyon nekifeküdtünk akkor néha leverte a 20as biztosítékot
Akkor tudod mirol beszelek!a kulombseg annyi hogy ez levegovel mukszik...de vannak kistesoi is!22kg,28kg32kg...na az is elmeny
betonhordót már én is bontottam
valami baszott nagy villanyos vésőgéppel
3-an véstük felváltva de másnap alig tudtam mozogni....
Valaki tudja mi a szerepe az xr gyertyapipában annak a kis biztositék alakú valaminek?Zavarszűrő?Mert a youtube-on kiszedi a gyerek,majd egy rozsdamentes csavarral helyettesiti.
http://youtu.be/-AvZ8IC4xsA
A hoeses volt ma a legkisebb bajom..ma egy 9kilos bontopuska volt a baratom es karonfogva vestuk a mixerbetont!szanaszet razott,meg nem is konnyu 8oran at tartani kozel 10kilot..ez igy 3het henyeles utan elsonapnak kemeny volt..plusz kozolte a fonok hogy matol nem fel negyig vagyunk hanem otig...erre jott meg a hoeses...megfazva nem vagyok hala egnek mar csak az hianyzik..akkor kotom a kotelet magamnak...
Biztos bika lesz! Arra figyelj,hogy a főtengó meg a csapágyak 100%-osak legyenek,mert a nagyobb dugó kárt tehet bennük.Meg nézd meg az XR karbiban a pillangószelep nincs e megrepedve.Mert a kis "ablaknál" időnként előferdül az ilyesmi. Ha meg reped,akkor törik,akkor meg a a vákum behörböli,tovább nem mondanám
itt is esett a hó óvatosan egész nap
szerencsére ismét elkapott a takonykór és egész nap döglöttem
elmúlt 5 éve nem betegeskedtem ennyit mint idén, úgy lehet ez a vég kezdete
Köszi Muz
nyár végére szerintem küldhetem a tálca sört
(am XL 600 RM re akarok NX hengert hengerfejet hogy 1 karbis legyen) XR 600R vázban önindítós blokkal
azért kelletek a képek a vázról mert van lábtartóm de az nem fog rá stimmelni...
Olyat találtam,hogy hajtókar felső szem átmérőjének a szerviz limitje:24,07mm
csapszeg szerviz limit:23,96mm
Szevasztok...elbaszott egy nap volt ez a mai...
Szép napot az Úraknak
Valaki megtudná nekem mondani hogy mekkora az NX 650 nek a felső csapszegmérete ?
Muz ha megmondod akkor már 2 strigula
köszönöm a segítséget ;)
Hát nekem még ebben nincs nagy tapasztalatom ,mert mi is idén vettük. csak az xrt . De itt biztos kapsz infót az xr ről .Mind a kettő jó szerintem ,de az xr ről csak jót olvastam és halottam .A különbség talán a hűtésen van olaj vagy víz .De a quad fórumosok biztos meg mondják a tutit !
szerintem meg az xr-hez képest nem annyira igénytelen a drz
kösz a segítséget
és olyanról tudsz infót adni hogy élet tartamra milyen a xr / trx 400 ?
és hogy mennyire igényes a blokja ?
mert quadot akarok a közel jövőben venni és az ltz 400-as és a trx 400-as között vacilálok
és annyit tok hogy ugye az ltz-ben a drz blokk van benne és az a blok elég sokat kibír és elég igénytelen is a többihez képest
kösz a segítséget !
Bizony
Beszeltem a sraccal aki adta a lanckereket,kiderult h elertettem a dolgot...xl600rm en volt nem a srac crfjen szoval tuti hogy jo ra
az igaz! Hát majd meglátjuk milyen lesz!egyenlöre amig nincs gumi nem akarom szétszedni...ha meglesz a gumma ugyis ki kell venni a kereket majd akkor cserélem szerintem
Kár hogy csak 8loerö!
egy 400as blokkal milyet menne?
http://www.kepesmotor.hu/brand...
vizes homokon(persze a szárazon is csak ott nem látszik) alig van tapadás
aztán 2.-3.-4, ben ha odatéped kipörög a kerék
úgy csóválja a farát mint kutya a farkát
lóerő meg nem számít semmit, egyedül a nyomaték
40es lánckerékkel?pedig elméletileg olyankor érzésre gyengébbnek kéne lennie