Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

próbáltad már mérni, az sokat segítene.
97,00mm az alapméret.
milyen gép ez és mennyiért?
ha szemérmetlenül olcsó (amit le sem merek írni) akkor lehet érdekel
de nem kicsi műszer ez?
Üdv. mindenkinek!
Olyan kérdésem lenne hogy a képen látható Honda XR600R dugattyú az vajon gyári alapméretű vagy sem?
A másik meg hogy létezik-e az hogy ekkora gyűrűhézagja legyen egy hozzávaló gyűrűszettnek?
A hengernek alig tapintható válla van (persze az sem szűz) de még a gyűrűk is egyenletesen koptak nem tojás alakúak.
Válaszokat előre is köszönöm.
valakit érdekel honda nx/xl 125 alkatrész?:O:D
Itt is van , bár lehet ,hogy nem egész 1 LE,viszont keveset fogyaszt és roppant csekély a helyigénye , akár a szobában is elfér!
a hercegnő biztos örülne neki
De nagy hanggal vagytok! Emlékeim szerint ,tavaly még kicsit csendesebbek voltatok.
Nem akar senki kocsit venni?friss muszaki van rajta!
Erről mi a véleményed, eladó.
OK!
Mennék én de hát a beteg barátunknak megszakadna a szíveeee, pláne ha utána mesélnénk neki róla!Isten őriz hogy még ezzel is fájdítsuk a szívét.
(Majd nem szólunk Neki róla )
Te meg a gumákat pattintsd fel,oszt mennnnyünk!
De bizony magamban
Na TE csak ne izgasd magad, hisz Neked pihenésre van szükséged!
Jó meleg szoba TV könyv, és NYUGALOM !
ok
majd írok ha megvan a zseton
mondjuk ha van valami nagyonfasza akcióba akkor jöhet a bukó előtt is a monti akár most is
Fasza !
Csak nem magadban voltál ?...eltűnök eü szabira ,aztán máris ez van?!
cav.
tegnap gurultam egyet asszonnyal....joo ido volt nem birtam magammal....remelem holnap is joo ido lesz kimegyek kifujatom a szelepeket rendesen
Akkor majd szólsz és összehozlak a cimborámmal,biztos hogy segit "jó" pénzért ,jó gépet szerezni!
tavaszig lesz kb 100-120 maszek zsetonom amiből egycross bukót terveztem venni, meg pár motoralkatrészt (kuplung, lánc stb)
mofakernél láttam karbon cross sisakot 30ért ha az megfelelő lesz akkor simán beleférne egy kerékpár
nekem olyan kellene ami könnyű, első telós, rendes terepes váltója van
meg elég nagy legyen hogy a 190 centimmel ne úgy üljek rajta mint majom a köszörűkövön, és a térdem sem verjem a kormányba
ha találsz ilyent aztán nagyonfasza akkor érdekelne
ez a gép
ez igy van!de ha érdekel jó áron jó bicaj akkor szólsz és segitek!az én keróm akkoribam volt a boltba 150000pénz én 20 ér vettem,a fiamnak vettem egy össztelós aluvázas giant gépet az volt 30,szivesen segitek ha tényleg akarsz venni!
Viszont nem kell tekerni(fontos) és 1 azaz egy lóerős

elöl harap hátul rúg középütt meg csúszik
meg rengeteget zabál és sz@rik
ráadásul szétrúgná a biciglitárolóm pala oldalát
és még rettenet büdös is
Én inkább egy lovat vennék
úgy vágja az az ujjnyi kerék vizes homokot mint a kés a vajat
az a gáz hogy egy rendesebb monti nincs 100pénz alatt annyit meg nem használnám hogy megérje
mondjuk ha így halad a benzinár felfelé akkor lehet át kell térni a biciklis terepezésre