Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A patakost kicsit jobban kellett volna beállítani és mehetett volna a http://www.bikepics.com/-ra
lehet.... mert nekem azok a rögzítési lyukak teljesen alul vannak
dr-ben van piros?

amúgy meg ha a fény kell és ez jól világít szard le hogy néz ki, főleg ha olcsó
Nem,az ilyen
Ez nem xlv750?
Lehet hogy DR , azok ilyenek .
Azt szeretem ezen a fórumon , hogy szinte mindenki őszinte . És remélem ez így is marad . Hát én is vacillálok .
ez valami ős xl lámpa
még az enyémtől is régebbi
Ez qrva ronda!Fel ne tedd arra a szép motorra !bocs de ez a véleményem!
éN 14-45 el járok évek óta,nekem nagyon bejött ez az áttétel,igaz én csak enduróra használom!
Meg most akarok venni egy lámpát . Ez gyári lehet ? Kicsi , vagy nagy ?
Értem . Akkor nem tudom milyen láma ez , mert STANLEY JAPÁN van az üvegbe írva , ugyan ez van az irányjelzőkben , hátsó lámpában is .
Ismerem a Leventét , láttam mi minden van neki otthon a ház alatt . Kösz .
Úgy legyen
Ha valakit érdekel van egy 23as Honda kerekem gumival95% fékdobbal ha valakit érdekel holnap rakok fel képet itt 15e jövőhéten 18e ért hirdetem meg!
Jövök 1 sörrel Muz
Olyan után érdeklődnek ki mekkora lánckereket használ az XR400-on, és mi a tapasztalata vele. Jelenleg nekem 14-47 van de lánccserekor gondolkozom a hátsót kisebbre cserélni.
Mostmar mindegy is mert.megvettek...
Innen a gép mellől.
Am debrecen környéki vok.
Benne lennék egy esetleges cserében is, de engem csak a GYÁRI KICSI lámpa érdekel, a tiéden pedig (a fotó szerint ) nem ez van. Azért köszönöm az ajánlatot.
A kicsi méretét sajna nem tudom, de a gyári nagy méretei a következők: lámpa búra üvegének magassága 102 mm, szélessége 162 mm, az átlója ( a lekerekített sarkoknál) 182 mm.
na
mire megkérdem a gumit el is van adva....
még az a szerencse nem nekem kellett volna
CRF-böl láncfürész...