Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

7 bar az igen,ha azzal kapsz egy durrdefektet akkor felrepülsz !Jók az ilyen könnyen tekerhetö gépek csak nem birják a terepet!Nekem egy limitált szériás merida gépem van aluvázzal,meg minden shimano xt rajt,régi tipus de nagyon birja!(meg nagyon jutányos áron vettem,külföldön" találta " egy cimbim)!
nekem "verseny"biciklim van avval szoktam tekerészni
de nem sokat olyan 1700 km volt az órában azt hiszem
ezt a versenygépet negyede erővel lehet tekerni mint a montit
ujjnyi vastag kereke van, szar úton azért kocog is a fogam miatta, 7 bar van a kerékben
Mikor a hömérséklet 10celsius felett van akkor majdnem minden reggel tekerek 33km et,ebbe van 2 16% os és 1 20% os domb,1óra 15 perc alatt megvan,nagyon sokat dob az ember kondiján!Igaz fogyni nem fogyok de az állóképességnek,meg a térdemnek jót tesz!Nem bmx el hanem mountain bike al!Tavaly több mint 6000km et bicikliztem!
rokongyerektől kapott ősszel a gyerek egy tök régi gagyi bmx-et avval keni, de majd szét esik
aztán anyóséktól kapott egy újat, de nem szereti mert bazi nehéz aztán én használom
190 centivel meg 120 kilóval baszott jól mutatok rajta, de lehet állva tekerni, meg olyan endúrós pózban halad az ember és megedzi a vállizmokat
csak utcai lánckerekek vannak rajta pl már egy hereföldön majd beszarik az ember tekerés közben, pedig elég sima
Nekem sem ártana kerózni,már csak a mozgás miatt sem.De az enyém alkalmatlan a terepes felhasználásra.Ez olyan városi beton bringa,gyereküléssel.
én pofára estem 2x is amikor a kilépők fennakadtak a keréknyomban
bal kezem középső ujját le is zúztam alig hajlik be
ez a bicikli veszélyesebb mint a motor, de igen megtetszett
szerzek rá másik lánc áttételt és nyomulok tovább
Én tegnap kimentem az erdőbe,de a hó alatt megvannak fagyva a nyomok és így elég eseménydús haladni
nem motorozom......
tekertünk a gyerekkel egy bmx tereprúrát aztán alig élek
ha meg fotózom totál torz lesz mert a tank nem egyenes........
ráadásul egyik oldalit már el is téptem
Koszi!
Ezzel csak az a baj ha felnagyitom akkor totál eltorzul a sablon része... azért megpróbálkozok fele, köszi!
végülis megoldható
holnap terveztem menni, akkor lefotózom
Hali! Figyu nemtudnál nekem oldalról csinálni a tankmatricádról egy nagyfelbontású képet, bal és jobb oldalról kb tankmagasságban ne túl messziről. Épp tankmatricát akarok csinálni és ez a fajta Xr felirat tetszik.Aztán feltöltöd valahová mondjuk kepfeltoltesponthu-ra én meg onnan letöltöm mert csak ugy marad meg eredeti méretben.Ha nem lenne gond.... Hali!
Szelep dekni .
asszem holnap előszedem a pufajka nadrágom és mászok egy kisebb kört
már kezdek zizi lenni a nem motorozástól
ugy tudom hogy igen..de nem vagyok biztos benne de mintha valahol láttam volna...
ezt nézzétek meg!ilyet kell csinálni valami bika gépböl!vagy egy pitbike-bol amire még nem kell rendszám!Városban lehetne csapatni keresztbe hosszába
http://youtu.be/WTo1SpvHz5o
Kéne újítani a blokkomat, de ha tudok olcsóba szerezni egy 500ast akkor nem foglalkozok a felújítással.
Azt kéne tudnom még hogy az én gyújtásom jó e az 500aséba
Ja értem! 25cmert cakk pakk blokktol felfogatásig a henger!
Köszi szépen az infót!
Az a 25cm volt a lényeg hogy a te blokkod elfér e az én vázamba. A blokk maga ugyan akkora csak nem tudtam mennyivel magasabb a henger.
A henger,hengerfejestol cakk pakk merete 25 cm!csak a henger 12cm,henger talpa pluszhengerfej a dekompresszoros resz nelkul 20cm!az utobbit a fordulatszam kivezetoig mertem!ha jol larom 3reszbol all ossze!henger,hengerfej meg az a resz ami a dekopresszor van..azt nemtom hogy hogy hivjak
honda XR600 XR650L NX650 szelephimba szett
http://kepesmotor.hu/motorblok...
okés köszi hogy szóltál!
nem akarok senkit rábeszélni, de attól nem kell félni. volt már szétszedve, tényleg 350es és 5-6 éve alsó hangon jól muzsikál, szóval ha vmi gáz lett volna vele, kijött volna. azért köszi hogy ajánlottad!