Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én is verem a százat,egyenlőre
Viszont neked baromi jó a súly/lóerö arányod!(motorral egyutt!) Én 105kg vagyok!
eez nem genyoság Kaptam már olyanokat....pl "talajmenti fagyokat hogy viseled?nem fázik az orrod?"
"szardolog felérni a busz kapaszkodot nem de?"
szoval ez már meg sem kottyan...viszont...van elönye is rengeteg...kisebbet esek,mert alacsonyabbrol puffanok...nem verem be a fejem sehol,Hervisben rendszerint agyerek osztályon feleannyiért veszem meg a Nike cuccokat,plusz ha lenne egy magas csajom,ami nincs mert asszony mégalacsonyabb mint én,akkor ha a lába közt vagyok a fejem a melleinél...2in1!
asszony 158cm alacsony
nagy fűbe csak hangoskodva sétálj
na nem leszek genyó
örülnék ha tudnánk átlagolni..........
én emlitettem párszor már hogy 58kilo vagyok és 165 magas...vagy alacsony...sose tudom eldönteni
kisebb vagy mint én
keresztbe-hosszába
Acrebis matrinya van rajta..de hogy oszinten megmondjam nem tudom hoguy az e...
Megismertelek a csimmáról

Milyen kormány van az öregen,tetszik az íve?
és igen az a csutfasz ember az én vagyok
na majd akkor ezt meglesem!lehet tele van már!Itt van pár kép a mairól!
Sziasztok srácok végre újra itt..(sikerült egy kurva nagyot esnem biciklivel és nem tudtam gép közelben lenni..)

Bálint bocsi hogy nem válaszoltam neked csak közbe jött ez a szerencsétlenség !
Abba csapódik le a pára,kondenzvíz, ha jól emlékszek a600-on tetejét kell lecsavarni
Ezt mar ertem..de az a fekete henger amibe bemennek a csovek,mi celt szolgal?illetve azt kell takaritani?es ha igen akkor hogyan?
Ami a villához megy az a leeresztő a másikon távozik a kartergáz
Az latod elofordul mert ma megint igen kemeny terepen mentunk 70kmert sarba latyakba!eloferdulhet hogy az a cso ami lefele meg az tele van...amugy mi celja annak a fekete valaminek amibe bemeg a kartercso,abbol meg elagazik le a villahoz a masikfele meg a legszurohazba?
117mm kb,akkor 120as gumma való rá elvileg
Lehet, hogy eldugult a karterszellőzőcső,Nyomás van a házban
Ez hulye ez a motor...eddig engedte a cuccot a gyertyanal meg a dekompresszornal..mostmar ott nem engedi most a valtokarnal engedi...nem tom mi ez...erdekes!
Szia!
Ha Megengeded elmondom a tapasztalataimat!
A vegyes használatu gumik terepen és országuton is korlátozottan felelnek meg,a nagyon nehéz terepen,tengelyik érö sárban valóban csak a cross gumik a megfelelöek,az olyan endurók amik országuton is jók nehezen dobják ki a ragadós sarat,inkább csak pörgetve 2-dikban,
Én már lassan 4 ezer kilómétert mentem a pirelli mt 21-esével,ezt nem eszi az országut és a közepes tereppel is jól elboldogul,nem baj ha csuszik a hátulja testsuly áthelyezéssel visszajön ez köszönhetö az oldal kapaszkodóknak,én 5 ezerért vettem elöre is és hátra, ha csak lightosabb terepmotoros vagy és mész kövesuton is szerintem fölösleges cross gumit használni ,jobb a kösztes,
Aha ez a hátso gumi mérete
ez a hátsó?
szívesen
jó éjt sziasztok
Koszi laca!
Az lesz!osszesporoljuk