Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Örülök!
Tényleg vegyél egy csimmmmát!
A múltkor szinte lassított felvételként éltem meg a következőt:
laza erdős menés,ide-oda teszem maga mikor is az első kerék egy az erdészek által otthagyott kisebb farönköt az első kerék megpörgetett a levegőben,sokat nem forgott mert közben odaért a bal lábam.
Vazzzze,olyat vert a a térdvédőmre,hogy majd beszartam!
de van még egy csomó, bokorban megbúvó, kiálló csonk amiről nem beszéltem
csizmát vegyél faszát mert könnyen szétmegy a boka
többi nem számít annyira, de a boka lassú menetnél is beszophat könnyen
térdig én is védem magam szinte mindig, azon felül nemigen mert nem szeretek izzadni
én meg egész nap melóztam

kerülnöm kell a számítógépeket, 2 napi melóm szált el egy reboot miatt a melóhelyi gépen
már tisztára idegbeteg vagyok
Muz még mindig rendben vagyok alássan jelentem! 0 védöcuccal nem törtem el semmim
Akkor mákod volt a betonnal!szerencsére nekünk nem volt semmi gebasz!egyszer leraktam a lábam mert muszály volt azt gyorsan vissza is vettem mert éreztem hogy a melosbakancs nem az igazi Köll az a csimma
Itt volt szerencsere..de a sarazas az kemeny volt nagyon
nállunk homok nincs csak ragadós sár
Mi is voltunk csapatni.. volt minden sár homok satöbbi!ez az 1 kép készült nem nagyon volt idö fotozni!laza 40kimert mentünk javarészt sárba!
Ja 2 kép van
na voltunk ma csapatni 2 haverral, fél 11től 3ig nyomtuk,kissé kivagyunk szántóföld ,erdő,sin,vasuti töltés, krosszpálya minden volt, nekem sikerült elkapni egy fűben megbújó beton oszlopot, szálltam 1 szépet,de szerencsére nem lett semmi baj,felálitotttam a motort és irány tovább
az automata,te nem tudsz beleszólni,ha laza a lánc akkor szar a feszitő,eltört benne a rugó monnyuk.. vagy a lánc is lehet nyúlott és azér csörög,vagy mi a jelenség?
vezérműláncot hogyan kell feszíteni xl600r-en?
segítsetek mert így is kivagyok tőle h megint ki kell vennem a blokkot...
van szervízkönyvem de nem vágom h hogyan kell csinálni..
köszi
en mar kezdek helyre jonni....joo lenne holnap elvinni a sarkanyt a szerelohoz vezlancot csereni
Rendben vagy még?
Én rendben vagyok még Holnap már nem biztos de még rendben vagyok
mindenki göthös?
én is elkezdtem ismét a köhögést, lehet a bicikli túra tett be......
ja az a kalici virus lesz kb....anyam nover o is azt mondta....teat szlopalok....kosz sracok
Jobbulást!
Kalici vírus is lehet!
Hányás, hasmenés, általános gyengeség, láz is előfordulhat. 2-3 nap és vége, de nagyon fertőző! Ki kell feküdni illetve "ülni" :). Sok folyadék /tea, nem pálesz!/, pirítós is kex is jó.
Igyal jo sok teat mek keksz meg jo erosen megpiritott piritos!a legjobb gyogymod!bar nekem szerencsere eleg eros a belem ossze ehetek mindent egymas utan..
na gyerekek rendesen elkapott valami bel virus.....mast nem csinalok ma tegnap estetol csak wcre jarok
Jó reggelt mindenki!

Idöjárás jelentés:

2011.02.05 Szombat Székesfehérvár AM 8:50, az ég tiszta nincs egy darab felhö sem az égen,Napon mérhető hömérséklet jelenleg 5 Celsius
Az idö alkalmas motorozásra vagy bármi kinti tevékenységre!
épp akartam mondani szedd ki a pet palackból
itthon üvegben vannak, de abban nem merem vinni nehogy széttöredezzen
........................
riogatóm nekem is van pár, sünök tuti szeretnének velük
Ma szétporcióztam a szörpöt,olyan szép ahogy sorakozik a szekrény tetején és hívogat
Amúgy nekem van nagy emberriogató halef.
De..
Semmire se jó sokszor vittem motorostalira azt is,de igazából mindíg csak útban volt,a haverom meg röhögött rajtam a jól megélezett kisbicskájával,és tényleg jobb úgyhogy szeretni fogod hidd el.
hogyne érteném
akkor a februári munkanapjaim megvannak?