Örülök!
Tényleg vegyél egy csimmmmát!
A múltkor szinte lassított felvételként éltem meg a következőt:
laza erdős menés,ide-oda teszem maga mikor is az első kerék egy az erdészek által otthagyott kisebb farönköt az első kerék megpörgetett a levegőben,sokat nem forgott mert közben odaért a bal lábam.
Vazzzze,olyat vert a a térdvédőmre,hogy majd beszartam!
de van még egy csomó, bokorban megbúvó, kiálló csonk amiről nem beszéltem
csizmát vegyél faszát mert könnyen szétmegy a boka
többi nem számít annyira, de a boka lassú menetnél is beszophat könnyen
térdig én is védem magam szinte mindig, azon felül nemigen mert nem szeretek izzadni
Akkor mákod volt a betonnal!szerencsére nekünk nem volt semmi gebasz!egyszer leraktam a lábam mert muszály volt azt gyorsan vissza is vettem mert éreztem hogy a melosbakancs nem az igazi Köll az a csimma
Mi is voltunk csapatni.. volt minden sár homok satöbbi!ez az 1 kép készült nem nagyon volt idö fotozni!laza 40kimert mentünk javarészt sárba!
Ja 2 kép van
na voltunk ma csapatni 2 haverral, fél 11től 3ig nyomtuk,kissé kivagyunk szántóföld ,erdő,sin,vasuti töltés, krosszpálya minden volt, nekem sikerült elkapni egy fűben megbújó beton oszlopot, szálltam 1 szépet,de szerencsére nem lett semmi baj,felálitotttam a motort és irány tovább
az automata,te nem tudsz beleszólni,ha laza a lánc akkor szar a feszitő,eltört benne a rugó monnyuk.. vagy a lánc is lehet nyúlott és azér csörög,vagy mi a jelenség?
vezérműláncot hogyan kell feszíteni xl600r-en?
segítsetek mert így is kivagyok tőle h megint ki kell vennem a blokkot...
van szervízkönyvem de nem vágom h hogyan kell csinálni..
köszi
Kalici vírus is lehet!
Hányás, hasmenés, általános gyengeség, láz is előfordulhat. 2-3 nap és vége, de nagyon fertőző! Ki kell feküdni illetve "ülni" :). Sok folyadék /tea, nem pálesz!/, pirítós is kex is jó.
Igyal jo sok teat mek keksz meg jo erosen megpiritott piritos!a legjobb gyogymod!bar nekem szerencsere eleg eros a belem ossze ehetek mindent egymas utan..
2011.02.05 Szombat Székesfehérvár AM 8:50, az ég tiszta nincs egy darab felhö sem az égen,Napon mérhető hömérséklet jelenleg 5 Celsius
Az idö alkalmas motorozásra vagy bármi kinti tevékenységre!
épp akartam mondani szedd ki a pet palackból
itthon üvegben vannak, de abban nem merem vinni nehogy széttöredezzen
........................
riogatóm nekem is van pár, sünök tuti szeretnének velük
Amúgy nekem van nagy emberriogató halef.
De..
Semmire se jó sokszor vittem motorostalira azt is,de igazából mindíg csak útban volt,a haverom meg röhögött rajtam a jól megélezett kisbicskájával,és tényleg jobb úgyhogy szeretni fogod hidd el.
Tényleg vegyél egy csimmmmát!
A múltkor szinte lassított felvételként éltem meg a következőt:
laza erdős menés,ide-oda teszem maga mikor is az első kerék egy az erdészek által otthagyott kisebb farönköt az első kerék megpörgetett a levegőben,sokat nem forgott mert közben odaért a bal lábam.
Vazzzze,olyat vert a a térdvédőmre,hogy majd beszartam!
de van még egy csomó, bokorban megbúvó, kiálló csonk amiről nem beszéltem