szoktunk ilyent kölcsönbe kapni (123 124 tököm tudja nem értek hozzá) pecatúrákhoz
automata váltó 15 literes fogyasztás gázból
baszott nagy ülések, így 40 év felé is simán lehet dugni rajta
egyik ismerősnek meg 112 van asszen v12 motorral de annak olyan a hangja hogy merevedése lesz az embernek egyből
Az öcsémnek van egy 73 as 1502BMW ,tettünk bele egy 316 is motorját,váltóstól,no abs,no szervó,no klima,no elektronika,NO PARA !700kg 130 paci,qrva jó vele menni,mindent a vezetö irányit,mint egy időutazás,ja és hátsókerékhajtás!
az nagyon király gép, állatul megy, alig eszik
1 hibája van hogy hátsókerék hajtású, szóval terepen nem az igazi
méhész cimbinek volt, lecserélte egy transporterra de azóta is siratja
Pár éve egy nissan vanette cargo-t hajtok "nagy" megelégedettséggel
Majdnem új volt mikor vettem,most 203000km van benne.
A blokkon kívül gyakorlatilag minden elromlott benne,sokat zabál,zajos de legalább nem megy .
Elég nagy a kontraszt az előző autómhoz képest ami egy MERCEDES W123,220D volt 1977-ből
Abba 300000-t tekertem és a kopó dolgokon kívül semmi baja sem volt.Kényelmes volt,jól fogyasztott.Mondjuk az sem ment de nála nem is érdekelt.
Komolyan mondom sírtam mikor el kellett adni,de a melóhoz kicsi volt
Nagyoooon hiányzik
ha volna 3-4 millám kocsira nemigen tudnám mit válasszak.
teli van mind kütyüvel, 15 év alatt fél autót rá kellene költeni
esetleg egy 4 kerék hajtású sx4. mondjuk olyan lehet mincs is már
tudja a tököm
Tudod a mareám 4 éve se ért semmit a piacon meg most sem,tehát nem is bukok rajt! !Ki van fizetve,nem hiteles ezért jó kocsi !Nem fáj senkinek,meg az olasz rendörök is jobban állnak hozzám mert digo verdával repitek! !
Volt egy vadi új Mitsu Coltom............megutáltatta velem az összes Mitsubishit. Rengeteget volt gariba szervizben,1 évesen eladtam
Ha Japán,akkor szigorúan csak Toyota,és Honda!
Volt avensis kombim D4D qrva jó autó és gyönyörű!Fullos volt!De az nekem nagyon drága kocsi volt,sajnáltam volna cuccolni vele!De ha egyszer megtollasodom akkor megint veszek valami jó gépet!Meg hát a mareára nem jönnek az "irigyek"! !gondolom érted! !
A régebbi gépek sokkal többet birtak mint a maiak,mióta teleb@sszák elektronikával,azóta mindig csak a gond van velük!ford tdci t nem javaslom mi csak pénznyelönek hivjuk! !
Nemrégen volt szó a leömlőkről. Itt egy érdekes koncepció XR4-re.