Legutoljara meg legpuskaval egy kategoriaba volt sorolva!de szegeny apam anno megtanitott a szakszeru tarolasra!baj nem lehet mert nalam a kulcs mindig
Sajnos a magyar utak minden auton megölik a futómüvet,volt egy időszak amikor az AUDI az alulengőkaros autóira nem adott futóműgaranciát magyarországra! ! !
Ha jol tudom nem engedelykoteles a flobert!forgotaras egyebkent!szakszeruen tarolva fegyver dobozban kulon a fegyver kitarazva es kulon kulccsal elzart fakkban a tolteny!szoval szerintem nem kifogasolhato
Az en opelem meg a jo oreg nemetorszagban keszult!2.0ccm 8szelepes ohc motoros 116 lovas!teszi a dolgat bontatlanul 21eve ora szerint 380.000km!de hogy ha kapnek egy millat hogy vegyek autot nem tudom mit vennek...talan stilot az emlitett jtd motorral...vagy Tdci fordot...vagy 25darab trabantot
Én törölném a helyedben mert ez most bármilyen idiótán hangzik LŐFEGYVERNEK és lőszernek számít.
Engedély nélkül pedig bűncselekmény.Ez pedig egy nyilvános fórum.
Csak úgy barátságból!
Én nem esek hanyatt az olasz kocsiktól,de az ár érték aránya nagyon jó,van bent ,klima, abs ,elektromos ablakok, kp zár,stb,stb,nekem csak jtd-k vannak,nagyon jól mennek,keveset zabálnak,meg van hozzá minden alkatrészem polcon!De azért az is fura,hogy a FIAT 96 tól gyárt CR dieselt a VW meg 2010 töl!A FIAT 1.3 mjet motor van az OPEL,SUZUKI,ALFA,rengeteg tipusába(a SUBARU is megvette a licencét!)
ha van ismerősöd aki tud szerezni .22es "kispuska"lőszert akkor szerezz pár darabot
szedd szét és a flóbert tölténybe tegyél belőle
meg fog táltosodni
2 centis deszkát átüti 10 méterről
nálunk a flóbert töltények le vannak butítva, aztán nincs benne lőpor csak a csappantyú
Én imádtam azt az autót,de az anyagminőség miatt soha többet nem veszek semmit ami Olasz. Azóta csak Japán járműveim vannak Volt egy Aprilliám is,azzal az Olasz motorokat utáltam meg.
DE!ezeknél ez tipushiba,de van hozzá normális minöségü !Egyszer mindkét kerékre defektet kaptam az erdöbe az xr el,csajom a mareával jött értem,fogtam a motort és betettem a hátuljába,csak az elsö kerék logott ki a lehajtható hátso kisajtón,!Úgyhogy jó nagy csomagtere van!
Évek ota FIAT okkal foglalkozom.csak az van a családban!az enyém egy marea jtd kombi lassan 5 éve van meg,nagy turbo van rajt,spéci kupplung,állandóan hajtom,de megkap mindent,még soha nem hagyott ott pedig sokat jártam vele olaszba,ja amúgy több mint 400000km vant benn és még a gyári motorral!
havernak volt egy fiat palio vagy mipicsa
ilyen kombi kocsi made in brazil
30 ezrenként a féltengelyen kellett szimeringet cserélni ami ugye a gumiharangal egyben van
kb 2 évente hengerfejtömítés csere, meg 1000apróság
télen mindig lefagyott az injektor bármilyen nafta volt benne
ehh
szakadt f astrámmal tized ennyi gond sincs
A PINK MOTOTS forgalmaz HOT CAMS tengelyeket!Az xr be való hegyesebb mint a gyári,gorombább vele a motor,és nincs rajt az automata dekompresszor!Ha nincs náluk akkor irány USA! !
Laci elfelejtett pontos címet írni! Mi sok mindent csináltatunk itt, pl Omli autóját is itt csinálták.
Fél országban járnak az autóik de ha postázod nekik előzetes megbeszélés alapján úgy is megcsinálják.
Nem csak simán iszákos! !Amit csináltattam azt egybe legyártották csapszeganyagból,tuti lett,mai napig azzal üzemel a gép!Amúgy tud csinálni a régi kopottbol is újat!Nagyon komoly gépei vannak!Nézd meg a neten .hivd fel őket egy telefont megér,sajnos nem tudom a mostani áraikat!Tavaly rendeltünk HOT CAMS tengelyt kicsit vadabb vele az xr,kb 40 pénz volt,csak nem találom a cég nevét de utánanézek!
Tavaly itt bontottak egy vadi új TRX400 -at,és nyár végén még megvolt a vez tengely hozzá.Ha jól emlékszek 30-40000FT volt a vadi új tengely........ugyan az mint az XR400-é. Egy próbát megér,hátha De az is lehet,hogy bontanak másikat is.
innen lehet törölni bármit is?
ezt ugye mindig szem előtt tartjuk
nem csináljuk a bűnt
Engedély nélkül pedig bűncselekmény.Ez pedig egy nyilvános fórum.
Csak úgy barátságból!
A futóművel viszont annál több.
Sajnálom, hogy így jártál!
Üdv Mindenkinek!
lehet csak ez a típus volt szar.... bár a bravókat is szapulja a nép, már amiket hallok itt-ott
szedd szét és a flóbert tölténybe tegyél belőle
meg fog táltosodni
2 centis deszkát átüti 10 méterről
nálunk a flóbert töltények le vannak butítva, aztán nincs benne lőpor csak a csappantyú
ilyen kombi kocsi made in brazil
30 ezrenként a féltengelyen kellett szimeringet cserélni ami ugye a gumiharangal egyben van
kb 2 évente hengerfejtömítés csere, meg 1000apróság
télen mindig lefagyott az injektor bármilyen nafta volt benne
ehh
szakadt f astrámmal tized ennyi gond sincs
Fél országban járnak az autóik de ha postázod nekik előzetes megbeszélés alapján úgy is megcsinálják.
http://www.kacsogep.hu/menu1.h...