Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia!
Egyenlöre itt megtalálsz pár adatot,-
http://www.hondaxl.it/download...
szevasztok
tudna nekem valaki segíteni,h honnan tudok letölteni szervizkönyvet xl600-hoz?vezérműláncot kellene cserélnem, de nem tudom sem a nyomatékadatokat a szelepfedél csavarjaihoz, meg a szelephézagot sem tudom,h mekkorára kell belőni.
ha valaki tud segíteni azt megköszönném
Addig jo mig nem hagyja el magat!peldat vehetnel rola
Akkor ne nyalogasd ,
Jobbulást neki!
Kösz!

Kemény mint a vídia(3 éves)
38 fokkal én halott vagyok ,ő meg rosszalkodik(hálistennek)
csk hidegen csinálja?vagy melegen is?
nem lehet hohgy nem kap elég benyát a csaptol?
szivato?
mesterek kérdés.Az xr 400 as om berúgom egy kicsit jár aztán leáll mi a baj szerintetek ?
asszony is taknyos ...remelem nem kapom el tole
Jobbulást!
Lehet pici a gyerkőc de kemény
nekem is elég sokáig tartott mire kikeveredtem belőle
pedig olyan megfázás félének tűnt csak
Köszi!
Nehezen viselem mert nem szoktam beteg lenni.
Jobbulást!

Errefelé is egyre többen betegek remélem nem esek vissza 1x már kijöttem belőle
Na,engem is elkapott valami getva.
Szerintem a kicsi lányom fertőzött le,de rendesen ám.
Nem olyan tessék ,lássék módon,hogy kicsi megfázás oszt jóvan.
Á,a gyerek alapos
Mingyáá megdöglök módon!
De legalább ő már jól lenne.
Minden esetre tettek bele hibalehetoseget az biztos!de azert boldog vagyok hogy vegre jo!mert eddig idegesitett hogy amikor behuztam a kuplungot gurulas kozben felporgott!nem lehetett gele jot motorozni mert zavart
xt karbi is ilyen megoldás
Honda xl 125-höz kellene nekem vezérlő elektronika ha valaki tud segíteni írjon!
na itten vannak a képek!
az elsön azt mutatom hogy van megoldva a suber a másodikon hogy melyik csavar volt laza
Na de ha nem szedem szet kivulrol nem latszik...
mintha mondtam volna régebben is hogy nézd meg hogy visszamegy-e a helyére......

amúgy a földrengésetek ide is begyűrűzött kihalt a vinyóm
az egész rendszerem azóta egy live cd
Gyerekeeeek!
Igy még nem cumiztatott le semmi mint ez a motor...ugye mondam hogy fentakad a gáz..ma ujra nekiálltam bowdent néztem alapjáratot falslevegöt mindegyik jo volt!Hát mondom nincs mese le kell venni a karbit belenézni hátha ott szorul valami!Nézegettem nyitogattam minden jonak tünt!Leszedtem a tetején lévö müanyagot ami alatt a suber bujik meg!Nos,ott ugy van megoldva hogy az a fül amit a bowden huz egy tengelyre van rögzitve!arra van rögzitve egy tag a végén egy csukloval ami a subert emeli...a tag rögzitése a tengelyre csavaros!a csavar laza volt és amikor én gázt huztam megemelte a subert de visszaengedésnél a csavar engedte hogy a tengely szabadon forduljon nem mozgatva a subert igy a suber picit feljebb állt meg az alapjáratnál,és nem esett vissza alapállapotba igy magasan maradt a gázom!leengedtem a gázt suber lenyomtam és fixáltam a csavart!összepakolgattam,pöcc röff indult is és lám megjavult!Ez igy most kicsit lehet homályos de este teszek fel képeket
de én olyan mérges voltam mikor meglett a baj hogy el nem tudom mondani!fel tudtam vola boritani az egész motort a francba!
en is szeretek lyen dolgokat
jól jön az első lápma pedig hidd el ,lesz amikor szükség lesz/lenne rá,én is tapasztaltam
Lejött,köszi
itt meg valami napfolt tevékenység lehetett, mert elkezdett döglődni a laptopom