szevasztok
tudna nekem valaki segíteni,h honnan tudok letölteni szervizkönyvet xl600-hoz?vezérműláncot kellene cserélnem, de nem tudom sem a nyomatékadatokat a szelepfedél csavarjaihoz, meg a szelephézagot sem tudom,h mekkorára kell belőni.
ha valaki tud segíteni azt megköszönném
Na,engem is elkapott valami getva.
Szerintem a kicsi lányom fertőzött le,de rendesen ám.
Nem olyan tessék ,lássék módon,hogy kicsi megfázás oszt jóvan.
Á,a gyerek alapos
Mingyáá megdöglök módon!
De legalább ő már jól lenne.
Minden esetre tettek bele hibalehetoseget az biztos!de azert boldog vagyok hogy vegre jo!mert eddig idegesitett hogy amikor behuztam a kuplungot gurulas kozben felporgott!nem lehetett gele jot motorozni mert zavart
Gyerekeeeek!
Igy még nem cumiztatott le semmi mint ez a motor...ugye mondam hogy fentakad a gáz..ma ujra nekiálltam bowdent néztem alapjáratot falslevegöt mindegyik jo volt!Hát mondom nincs mese le kell venni a karbit belenézni hátha ott szorul valami!Nézegettem nyitogattam minden jonak tünt!Leszedtem a tetején lévö müanyagot ami alatt a suber bujik meg!Nos,ott ugy van megoldva hogy az a fül amit a bowden huz egy tengelyre van rögzitve!arra van rögzitve egy tag a végén egy csukloval ami a subert emeli...a tag rögzitése a tengelyre csavaros!a csavar laza volt és amikor én gázt huztam megemelte a subert de visszaengedésnél a csavar engedte hogy a tengely szabadon forduljon nem mozgatva a subert igy a suber picit feljebb állt meg az alapjáratnál,és nem esett vissza alapállapotba igy magasan maradt a gázom!leengedtem a gázt suber lenyomtam és fixáltam a csavart!összepakolgattam,pöcc röff indult is és lám megjavult!Ez igy most kicsit lehet homályos de este teszek fel képeket
de én olyan mérges voltam mikor meglett a baj hogy el nem tudom mondani!fel tudtam vola boritani az egész motort a francba!
Egyenlöre itt megtalálsz pár adatot,-
http://www.hondaxl.it/download...