amikor jöttek be konténerben a robeszok ilyeneket tudtam volna szerezni pár szatyorral
akkoriban még nem izgultam ilyenekre
mondjuk most sem
egy floridai rendszámom volt de azt is havernak adtam
amerikából hozták a sok pár hónapos törött chryslereket azokon volt elvétve usa rendszám
Lőci Gabi már csábított , de az nem az én világom . Meg én nem tudok annyira motorozni ! Nagyon irigykedek rátok , hogy ilyen utakon motoroztok , de én utálom összekenni magamat is meg a motort is . Mos tudom hogy megköveztek ...
Ebben igazad van! !De ha rendszámmal közlekedem akkor nagyon résen vagyok !amúgy általában csak ha horvátba megyünk nyaralni akkor "papirozom"le a gépet! !kocsival viszem ki és kint használom a magyar rendszámot!amúgy van japán rendszámom is az nagyon tuti !amúgy én tényleg nem megyek betonon mert tul sok a "résztvevő"meg sajnálom a jó bütykös gumit!
Mondjuk én autózni is murva vagy földes, nem szeretem az aszfaltot annyira nem lehet érvényesülni hogy csak na .Biztos bennem van a hiba vagy ennyire falusi vagyok hogy szédülök a betonon Motorral is így vagyok igazából elég nagy a szabadság az erdőbe árkon bokron motorozás a pusztában ahol sehol egy lélek a haverokon kívül, nekem személy szerint legalábbis elég ez a szabadság is . Persze ezt is helyfüggő van ahol esélytelen nyugodtan para nélkül közlekedni nem papíros gépekkel jogsi nélkül, szerencsére felénk nem parás a helyzet.
Valamilyen szinten egyet is értek meg nem is taakiival :).
Sziasztok!
Volna egy fura kérésem/kérdésem: 520-as láncdarabot keresek, tudjátok olyat amit az ember elhajít mikor méretre vágja az új láncot a motorjára. Olyankor ugye leesik egy 10-20-30 centis darab. Ilyenre volna szükségem egy vagy két darabra. Esetleg levetett teljes lánc is érdekel, ha még van benne egy kis tartalék...
Elég fontos volna, kérem aki tud segítsen!
Ha írsz egy emailt vagy sms-t visszahívlak.
Előre is kösz! herrfp@gmail.com illetve 06 20 365 8385
Azért ezzel vigyázz!
Ha nincs rendszámod az csak szabálysértés,de ha felteszel egy kamu rendszámot az már bűncselekmény.
Nincs baj amíg nincs baj,de pl. egy balesetnél a helyszínelők lefotózzák a vázszámot is.Onnantól minden a te sarad,kár,büntetés stb.
Nekem(majd nem) mindig rendszámos gépeim vannak és nyomom közúton is bár egyre ritkábban.De azért erdélybe többnyire lábon megyünk.
Különben meg az érvényes jogszabályok szerint magánterületet kivéve mindenhol rendszámos,műszakis,jogsis egyének közlekedhetnének,csak és kizárólag.
Szerintem meg a szabályok azért vannak,hogy megszegjük őket
Rendszámos motorhoz jogsi sem ártana :) amíg az nincs addig maradunk törvényenkívülinek a földutakon. Ahol senkit nem zavarunk és felénk a jard sem igen jár ki a pusztába meg erdőbe, bányába mert nemigen tudna elközlekedni :D
Persze nyugisabb lenne jogsival rendszámos mocival közlekedni majd annak is eljön az ideje részemről. Most nem fér bele a keretbe.
250 euroert vettem....csereltem lamellakat 77 euro, lancszett 140 korul nem emlekszek rendesen,vettem meg gumikat kezvedoket kipufogot ami 80 volt meg oldalso plasztot ami 15 fek kart cr hatsosarvedot....kb olyan 500 600 zat kolthettem ra...eleinte meg szamoltam de most mar nem
Ebben igazad van,ezen már én is gondolkoztam!de nekem egyszerübb,mert egyik cimborámnak ugyanez a gépe van mint nekem és az övé rendszámos,oszt ha kell akkor kölcsönzöm a hatósági jelzést !csak az a gond,hogy mindig át kéne gumizni a gápet mert én cross gumival használom az meg betonon nem az igazi,meg el is kopik az éle se perc alatt!
lenne felénk is változatos terep lehet én is rendszám nélkül tolnám
csak meguntuk pedig már 60-70 kilométerekre is elmászkáltunk (légvonalban mérve)
igazándiból a 2 motor 1 papír lenne a legideálisabb felállás
akkoriban még nem izgultam ilyenekre
mondjuk most sem
egy floridai rendszámom volt de azt is havernak adtam
amerikából hozták a sok pár hónapos törött chryslereket azokon volt elvétve usa rendszám
Valamilyen szinten egyet is értek meg nem is taakiival :).
Volna egy fura kérésem/kérdésem: 520-as láncdarabot keresek, tudjátok olyat amit az ember elhajít mikor méretre vágja az új láncot a motorjára. Olyankor ugye leesik egy 10-20-30 centis darab. Ilyenre volna szükségem egy vagy két darabra. Esetleg levetett teljes lánc is érdekel, ha még van benne egy kis tartalék...
Elég fontos volna, kérem aki tud segítsen!
Ha írsz egy emailt vagy sms-t visszahívlak.
Előre is kösz! herrfp@gmail.com illetve 06 20 365 8385
Ha nincs rendszámod az csak szabálysértés,de ha felteszel egy kamu rendszámot az már bűncselekmény.
Nincs baj amíg nincs baj,de pl. egy balesetnél a helyszínelők lefotózzák a vázszámot is.Onnantól minden a te sarad,kár,büntetés stb.
Különben meg az érvényes jogszabályok szerint magánterületet kivéve mindenhol rendszámos,műszakis,jogsis egyének közlekedhetnének,csak és kizárólag.
Szerintem meg a szabályok azért vannak,hogy megszegjük őket
Persze nyugisabb lenne jogsival rendszámos mocival közlekedni majd annak is eljön az ideje részemről. Most nem fér bele a keretbe.
csak meguntuk pedig már 60-70 kilométerekre is elmászkáltunk (légvonalban mérve)
igazándiból a 2 motor 1 papír lenne a legideálisabb felállás