nekem kene rendszamos gep....neha azert beakarok ugrani a faluba vagy ha atmegyek a folduton a masikba itt ott korbelesnek...xr400 vennek csak nincs ra keret
nekem 25kw-ig van jogsim a motorra....most probalom intezni a jogsit nagy motorra mivel nalunk csak 21 eves kortol lehet nagyra de tesztekre meg ilyenekre nem megyek megegyszer.....nem akarok sportmotort venni a jovobe se mert nem huz....supermoto meg enduro kell nekem
hát ezért mondom, hogy a gyűrűszett nem egyszerű, mert a gyári dugóhoz gyári gyűrűszett kell, a másikhoz másik, ritkán passzol és az ár is nagyságrendekkel más lehet
Szerintem ebben nincs igazad!Nekem van jogsim,mégsem rendszámos a gép mert egy métert sem akarok menni közuton!Mikor eladtam az utolso utcai gépemet(2001 ben gsxr 1100),akkor megfogadtam ,hogy nem megyek közuton !ezt be is tartom !akkor miért kéne kötelezöt,műszakit,stb fizetnem!
Hát igen lényegesen olcsóbb,kedvezőbb.Köszi az infót akkor majd irok ha aktuális a dolog!amugy csak a gyürüszett az mennyibe lenne?sajna nem tok méretet mondani most!
Nem a jogsin mulik az biztos!hat igen ebben igazad van hogy egy enduro multifunkcionalis!de azert szerintem ertetted mirol beszelek illetve erted a nezeteimet is!ha mindenki szabalyosan elne kva gazdagok lennenk mindannyian!
Igen a közúton mások is közlekednek , ezért másokban is kárt tehet . De a motorozni tudás sem a jogosítványon múlik ! Én szeretek endúróval közlekedni napi szinten , közúton is , mert kényelmes , keveset fogyaszt , olcsó , gyors , utast is vihetek , és a legjobb hogy nem esek kétségbe ha elfogy a műút .
Gondoltam mar egyebkent ra hogy lekellene tenni...nem ennek az araval van a baj hanem az adokkal amiket fizetek...na mindegy en nem vitazni akarok csak leirtam a jogsimentes oldal nezeteit is!respekt/peace mindenkinek
Hát fogalmam nincs,mert haverom szokta szerelni!
Esetleg ha tudnál vmi linket ahol lenne,megköszönném!
Én itt szoktam nézegetni alkatrészeket http://www.cmsnl.com/
vezérműlánc DID 16800.-Ft
egyéb alkatrész ha érdekel írj e-mailt
aruhaz@robogotuning.hu
alvázszám mindenképpen kell hozzá.
Amúgy a gyűrűnél nem mindegy, hogy milyen dugó van benne, gyári, vagy más.
De dugó van 44625.-Ft ért, ez még "csak" 61425.-Ft
nekem 17évesen 7000 vagy 7500 volt az A+B jogsi ez csak a vezetés mert a kressz tantárgy volt a suliban
akkoriban apám művezetői fizetése 7000-8000körül volt
szóval a békeidőkben sem volt olcsó
Nagyon szivesen le teszem a jogositvanyt es lepapiroztatom a motorom ha allambacsi enyhit a hurok szoritasan!addig nem..nincs ra keret!sok sok szabalysertest csinalunk nap mint nap a kozutakon is...ez meg szerintem belefer!ha meg nem mehetsz erdobe sem meg semmilyen terepen akkor mire van az enduro!a gyorsasagikra visszaterve!engem nem nyugtatna meg a tudat hogy a motor papirjai rendben,muszaki rendben,biztositas rendben csak epp a jogositvanya es a rutinja hianyzik annak a motorosnak aki 2kiloval csapodik a jobboldali ajtomba megolve ezzel a mellettem ulo mennyasszonyom!sajnalom nekem ez a velemenyem hogy az endurozas papir nelkul meg mindig veszelytelenebb a jogsi nelkuli gyorsasagizasnal!
Ott inkább olyan van , hogy jogsi nincs az adott kategóriára , de legalább a motor papírjai rendben vannak , fizet biztosítást , van érvényes műszaki . A földút is közút ! Erdő meg általában magán terület . Engem is elzavartak a aszfaltos ( sefag ) útról ," Nem láttam a behajtani tilos táblát " felkiáltással !
Helló!
Valaki nem tudja hogy honnan lehetne beszerezni olcsóbban vezérműláncot,gyürüket xr 500r-hez?Mert voltam Yamaha boltban és ott azt mondták,hogy 100.000 Ft.És kb 1 hónapot kellene rá várni!
csak egy csomó töketlen kölök elkezdett nyitott végekkel túrni-fúrni a határban aztán meguntam.....
Esetleg ha tudnál vmi linket ahol lenne,megköszönném!
Én itt szoktam nézegetni alkatrészeket http://www.cmsnl.com/
egyéb alkatrész ha érdekel írj e-mailt
aruhaz@robogotuning.hu
alvázszám mindenképpen kell hozzá.
Amúgy a gyűrűnél nem mindegy, hogy milyen dugó van benne, gyári, vagy más.
De dugó van 44625.-Ft ért, ez még "csak" 61425.-Ft
akkoriban apám művezetői fizetése 7000-8000körül volt
szóval a békeidőkben sem volt olcsó
boldorkukacfreemailponthu
Valaki nem tudja hogy honnan lehetne beszerezni olcsóbban vezérműláncot,gyürüket xr 500r-hez?Mert voltam Yamaha boltban és ott azt mondták,hogy 100.000 Ft.És kb 1 hónapot kellene rá várni!