Latom ma a forum is olyan mint az en napom!le van lassulva,csend van,nem tortent semmi...talan ennyiben a saat napom is ossze tudnam foglalni.Nem lehetne reggel mar szombat? akkor mar mennek motorozni vegre
ez bizony egy Nissan Vanette Cargo, mi is ilyet vettünk saját cégbe, teszi a dolgát ahogy kell!
Bár a vicc az hogy 2001.10.havi s 118e km volt az órájába amikor megvettük - na mondom persze
Amúgy egy igazi tetű ez az autó, én csak úgy hívom hogy időgép, viszont tény hogy a nyújtott villás 1400es Intruder is elfér benne hosszában! - tehát pakolhatóságra kiváló viszont
Másodkézből való az info, hülyíteni meg nem szoktam senkit, haverral beszélgettünk ő szokott járni kinnt egy céghez, ahol motokat építenek Hondákból. Ott látta ezt a szettet, beszámolták az átépítés árába.
70 alatt nem hinném hogy megkapnád, mert elég szar helyen van, ezért meg Svájcban nem éri meg arra kanyarodni. Azért mondtam hogy felejtős. Bár állítólag zsír, mert SM szett ment a helyére. Bár ezért még persze fel kéne menned Szigetszentmiklósra vagy posta.
De már komoly családos ember vagyok.
Agresszív kis cuccot nyaltam be
Mondjuk nálunk qrva szar idő van,még mindig a mínuszok nyomulnak.
http://www.kepesmotor.hu/honda...
06 20/926-4864
Bár a vicc az hogy 2001.10.havi s 118e km volt az órájába amikor megvettük - na mondom persze
Amúgy egy igazi tetű ez az autó, én csak úgy hívom hogy időgép, viszont tény hogy a nyújtott villás 1400es Intruder is elfér benne hosszában! - tehát pakolhatóságra kiváló viszont
Csak sok a "HA"
Ez az egy előnye van