Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nagy mennyiségben kell pálinkát fogyasztani !de nem ám valami bolti löttyöt hanem rendes házipáleszt!amúgy jobbulást!Vagy egy jó bulást! !
En is csalados vagyok...van egy mennyasszonyom meg egy kutyam...
Mondjuk van is mit
De már komoly családos ember vagyok.
Meloztam 6honapot debrecenbe...ott enis mindig benyaltam mindent..
Na velem történik,egyre szarabbul vagyok
Agresszív kis cuccot nyaltam be
Mondjuk nálunk qrva szar idő van,még mindig a mínuszok nyomulnak.
Latom ma a forum is olyan mint az en napom!le van lassulva,csend van,nem tortent semmi...talan ennyiben a saat napom is ossze tudnam foglalni.Nem lehetne reggel mar szombat? akkor mar mennek motorozni vegre
Ez egy pest környéki bontós srác,nagyon korrekt és normális árakon dolgozik.Már hagytam nála lóvét rendesen

06 20/926-4864
jo lenne egy olyan is csak marha drága hozzá minden!kolegának olyan van és van vele baj rendesen
ez bizony egy Nissan Vanette Cargo, mi is ilyet vettünk saját cégbe, teszi a dolgát ahogy kell!

Bár a vicc az hogy 2001.10.havi s 118e km volt az órájába amikor megvettük - na mondom persze

Amúgy egy igazi tetű ez az autó, én csak úgy hívom hogy időgép, viszont tény hogy a nyújtott villás 1400es Intruder is elfér benne hosszában! - tehát pakolhatóságra kiváló viszont
nekem Audi A6 Allroad az almom... fullos recaro ullesekkel
Ok!
Majd legfeljebb megadom a számát, pénteken úgyis megyek hozzá megint.
Értem.
night
Másodkézből való az info, hülyíteni meg nem szoktam senkit, haverral beszélgettünk ő szokott járni kinnt egy céghez, ahol motokat építenek Hondákból. Ott látta ezt a szettet, beszámolták az átépítés árába.
Na joccakát mindenki,elteszem magam holnapra....
Ha tuti,a hetven még beleférne.
Csak sok a "HA"
70 alatt nem hinném hogy megkapnád, mert elég szar helyen van, ezért meg Svájcban nem éri meg arra kanyarodni. Azért mondtam hogy felejtős. Bár állítólag zsír, mert SM szett ment a helyére. Bár ezért még persze fel kéne menned Szigetszentmiklósra vagy posta.
Mondj valamit,de ne várd,hogy én tegyem a saját nyakamba a kötelet!
250 Frankot kérnek érte. Ott rohadjon meg ahol van.
Jol sejtem a lámpáibol hogy ez egy Nissan Vanette Cargo?
Húszezer,te jössz!
Ez is rohadt drága volt akkoriban,hát még egy Hieca?

Ez az egy előnye van
Eladtam a Husaberg vázat a kerekekkel. Viszont havernak lehet lesz XR 600 kerékszett. Mennyibe érdekel?