Azért azt furcsállom,hogy magyarországon minden motort úgy árulnak ,hogy "felújított" de mindene ám.
Te is tisztában vagy vele,hogy ez az ár egy itt leírt felújítás költségét nem fedezi.
Szóval én egy kicsit szkeptikus vagyok az ilyen hirdetéseket olvasva.
Hozzáteszem ,sokan anyagi okokból válnak meg szeretett motorjuktól,de előtte még egy wiseco dugót belepattintanak.
jaja mi is tervezgetünk vasárnapra valami kis motorozást a szokásos csapattal:D bár most a huskyt összetörték, felakatt a gáz és hátravágta a srácot, a fél hátulja leszakadt,kipufogó,kormány tartó elhajlott meg ilyesmi,de aszonta haver hétvégére bevetésre kész lesz a gép
helló valaki van Csongrádhoz közeli ! szombaton haverral át akarunk menni a pályára sajnos autóval visszük a gépeket mert erre akkora a belvíz hogy lehetetlen át menni talpon ha valaki van erre valósi akkor szombat délután mink ott leszünk
Te is tisztában vagy vele,hogy ez az ár egy itt leírt felújítás költségét nem fedezi.
Szóval én egy kicsit szkeptikus vagyok az ilyen hirdetéseket olvasva.
Hozzáteszem ,sokan anyagi okokból válnak meg szeretett motorjuktól,de előtte még egy wiseco dugót belepattintanak.