Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Annyi volt,hogy közöltem vennék XR 600-ba egy pár kereket.
Aztán elköszöntem és letettem.
Vagy CR kereket szerettél volna bele, ami mondjuk árban ott van. Az XR-é sokat nem ér. 32 küllős ráfok, vékony tengelyek stb.....Ha sm szett volt az más.
Egyszer alkudoztam egy RC 600-ra,amúgy nem szokásom telefonban de ez qrva messze volt.
Mondja a srác,hogy kicsit hangos meg torpan meg bla,bla mert egy full nyitott rendszer van rajta.
Mondom nem gond öreg van itthon csutka gyári,viszem magammal 5 perc alatt lecserélem.
nem kicsit hápogott az ember,aztán nem is erőltettem.
Nem vagyok veszelyes senkire csak magamra,nem jarok tajvedelmi reszeken sem es megis papir nelkul elhetek az egyik hobbymnak!meg az utcan is van nem egy olyan gyorsasagi motoros akinek se jogsi se semmi..oket veszelyesebbnek tartom..
Igen az öcséd volt,mondjuk ő személyesen is érdekesen tud viselkedni.
De nem akarok arc nélkül arcoskodni.

Azóta tudsz-e xr kereket?
en a hatarba nyomom...se papir se adasveteli....amugy a kolok aszonta hogy kamionos haverja hozta magyarbol....vagyis toletek ...lehet itt bolog valahol a regi tulaja
en direkt vinnek cuccot hogy beallitsam a szelepet ha ra fogja megneznem hogy allna a szaja
Szerintem ez rossz hozzaszolas volt ebben a forumban szerintem itt kevesunknek van adasvetelin kivul barmilyen papirja a motorjara!van akinek meg az sincs!megis mindenki motorozik es igen kevesen palyaznak de aztan lehet rosszul latom
Annyit még szerintem öcsém sem mondott rá. Bár nem tudom. Ha így volt akkor valószínű egyben akarta eladni azt a kotványt amiből kiszedte volna, és utána maradt volna egy eladhatatlan kerék nélküli kacat. Árukapcsolás... Vidd az egészet vagy csak egy részét jó drágán. Bár ez csak feltételezés.
Egy tízessel volt hosszabb.
krosszmotorok.hu?
Én meg azt nem értem , mikor papírok nélkül akarnak eladni egy nagymotort ( persze papiros áráért ) . Az mire jó ? Elviszed utánfutón a pályára , fizethetsz bérleti díjat , körözöl ,elfáradsz , utánfutóra fel , lehet hazamenni . Mert máshol nem motorozhatsz vele , esetleg magánterületen . Krosszversenyezőnek készül mindenki ?
mennyire horror?
én 80 pénzért találtam egy garnitúrát...
Nekem soha nem volt XR 600 kerekem.
Akkor nekem miért mondtatok horror árat két XR kerékre
Ja,ez a másik kedvencem
Vatta,zsír meg minden csak kell még bele egy 38 forintos kütyü de nincs rá időm
100e Ft-ból meg lehet csinálni ezt a mutatványt. A 2 kerék és az első villa fékestől ér kb. 50-60-t, (kb. 1988-90 avas KTM-é) (a gyárit eladtad mondjuk 30-40-ért) új dugó-vezlánc kb. 45, (hengert hallottatok már hogy vett valaki újonnan, max fúrod ) Akra rendszert sehol nem látom csak egy mókolt talán Arrow leömlőt egy kb. 250 4 T végdobbal...... Nem kell mindent megenni elsőre. Kövezzetek meg de szerintem ennyiért normális motort is lehet venni nem ezt a kotványt.
hát persze,de valamire fogni kell a block zaját,és minél olcsóbb,egyszerübbre fogom,vagy ingyen orvosolhatóra,annál jobb
nemtudja mnooo ....ha szeva szedve akkor szerintem alap hogy ha rakom ossze szelepeket allitok
amugy egyetertek....nalunk is ha nezem a hirdeteseket minden cserelve van bennuk...leggyakoribb a vezlanc meg a dugo....jogos hisz azt nem latod.
a block koppra felújított,csak azért csattog mert a szelepek nincsennek beállítva...végülis aki feltud újitani 1 blockot,az a szelepeket nem tudja beállítani...
En is ezt fogom irni ha el akarom adni: " 1983-as kiadasu null kilometeres,most loptak a kozlekedesi muzeumbol azert ilyen uj teljesen kopasmentes gyari alkatreszes!"
1 lehet elkapta a yard aztán kell a büntire a pénz
2 felcsinált egy leányt aztán kell a pénz nagyon
3 anyukáját műteni kell aztán kell a pénz
4 még éppen működőképes a gép
5 lopott a cucc

hát igen ,itt minden motor frissen felújitott,vagy még gyári,de alig futott,és semmi baja ezt én is bírom
Nem is ertem kire gondolsz! az is igaz hogy ha elkerne azt az osszeget is amit rakoltott akkor senki nem venne meg!ott rohadna ra!