Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

xr be tuti nézzd meg a szervizkönyvét,xl be mit ir
hát most perpill nem megyünk,de majd a jövőbe nemkizárt
gyerekek biztos NGK DPR8EA9 gyertya megy a XL600R-be?
már nagyon rég voltam ótt http://sportmotor.hu/motoros_v...
ez egy régi videó azóta nagyon sokat változót nem nagyon voltam még normális pályán de azt mondja haver ö csongrádi hogy franko lett gyertek nyugaton ha láttok ott egy xr4 akkor az én vok na jó éjt
ez a rendszám kurvajó kár hogy nincs több belőle már neked, kéne 1 ilyen nekem is
nemvagyok ismerős ott,csak nem lakok túl messze és ha arról lenne szó átmennénk 1 haverommal,neki drz 400a van,átmennénk futóval,és akkor lehetne nyomni,milyen a pálya,esetleg képeket tudsz mnutatni?
ti szoktatok kijárni sűrűn?
aha emlekszek
Folyamatosan fejlesztgeti,de dolgozik is és most vett egy Domit,azt meg csinosítgatja.
De nagyon belenyúlt,említettem már itt ,hogy valószínűleg valós a 24000km.De majd ősszel megmondom milyen volt a gép.
meg egyket motor kene bele de tetszik
Kepesmotoron nem nezelodtel meg?
90-es körüli kéne!
Szia akarsz képet ?
dobj bele egy 600as blokkot aztán gázhúzásra merevedésed is lesz
Hu bazdmeg hogy olvasni se tudok....
Ajjaj...multkor meg csak gyujtasvezerlot kerestel!ekkora a baj?milyen evjaratut keresel?
Honda Xl 125-höz (1990) mennyiért lehet jóállapotú blokk?
Urak!

Egy régi barátom farigcsálja ezt az oldalt merő szórakozásból.
A hétvégére lesz fórum is.
Ha gondoljátok nézzetek rá!

http://motoralbum.hu/
Látod még 1 ok amiért jó a rendszám nélküli motor! !Nincs okmányirodai sorbanállás,EV,stb !Ha megviselt a mai nap akkor igyál 1 deci felest oszt minden ok! !
A Lőczi Gabi szerepel pár fényképen a galériámba!
kint a bokrosi elágazás tol visszább. nincs pálya díj jössz oszt nyomod :D:D
Csak poén volt !amúgy akkoriban 1500ft/db ért vitték mint a cukrot a robogós fiatalok! !
azért az aszfalt út is fontos
azon jókat lehet sz@rni, nem áll fű-bokor az ember seggébe
Nálunk "Patcán " 10-20 m és erdőben vagy , somogyi dombság nem lehet unalmas .
Bocs mindenkitől , de ma ilyen szar napom van . De nem csodálkozom ezen , mert okmányirodában jártam , motorátírás ügyben ...
Neked üldözési mániád van
Csak kíváncsi voltam rá
Mintha Sikinél láttam volna ezt a motort , nagyon megtetszett , akkor határoztam el , hogy ilyesmi motorom lesz .