lánc cserénél érdemes megnézni milyen hosszú van rajta
nekem minden gyári rajta mégis kicsit rövid
legközelebb hosszabbat teszek rá
ha nyúlik úgy is kidobom a fenébe...
Nem fire csak nincs hatso lampam sem,nem fogok sotetben maszkalni,muszakiztatni nem kell meg amugy sem tetszik ez a front!gondoltam rakok ra egy ilyet!
Ma kerültünk egy cirka 3 4 órás karikát haverokkal, elfáradtam mint a dög :) rá kell készülni a jó időre kis fizikum javítás kell.
Mondjuk 80%-ban abba fáradtam el, hogy baxott elindulni a gép melegen ismét, de most már tuti ziher a karbikkal van a gond mert sokat kap szal karbilebontás lesz :S el akartam kerülni mert nem lesz egyszerű de ez van :D.
Azt már most látom, hogy holnap menni alig bírok majd az izomláztól, de nagyon jó volt a szivatós indításokat leszámítva, megvólt az első eldőlés is a géppel nem mondanám esésnek mert éphogy haladtam gyök kettővel rosszul kaptam el egy csapát oszt eldőltem mint a tápos zsák . Fáradtan egy élmény felállítani a gépet, és a maradék erőt össze szedni és elindítani Vidi meg fotó megint nincs :S septében találtuk ki a mutatványt így nem tudtam rákészülni kellőképpen :(
Szia!
Arra végülis van egy progi:-RapidShare Premium Accounts Generator
Ez alapján prémiun felhasználó leszel és korlátlanul töltögethetsz,
bár én nem használtam csak tudok rola,
http://download.chip.eu/hu/jDo...
Én ezt használom, csak be kell dobálni a linkeket, és autómatikussan kivárja a letöltési és a várakozási idöket,és lementi ahová kijelölöd,akár még a jelszot is beirja és kicsomagolja,ja és magyar
Szia
XL-ről azért nincs kép, mert annak a váltóját egy elektromos autó építéséhez használjuk fel. Olcsó, megbízható és könnyű a súlya :)
Ezért van az hogy a blokkból csak a váltó része kell, a többi része számunkra felesleges, szóval filléres árért eladóak
Kepesmotoron van 2db otszazas xl de 140ert!darabokban vannak de egybe akarjak eladni a kettot sajnos!de beszelj vele hatha!de van ezen kivul par alkatreszes a kepes motoron!van 500ashoz is!ha ott sem akkor ebay maradt csak!ott viszont minden van!neked milyen alkatreszeid vannak?kep nincs a mocirol?tolthetnel fel!
A vateráról én vettem meg a váltóalkatrészt, de ez a rész hiányzik belőle nekem. Persze így is lehet váltani, csak a váltókar kb az egekben lesz 5.ben.
Am kb egy komplett váltó blokkot vettem, amiből nekem csak a két váltótengely fogaskerekekkel, léptető villák, váltóhenger kellett.
nekem minden gyári rajta mégis kicsit rövid
legközelebb hosszabbat teszek rá
ha nyúlik úgy is kidobom a fenébe...