Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

lánc cserénél érdemes megnézni milyen hosszú van rajta
nekem minden gyári rajta mégis kicsit rövid
legközelebb hosszabbat teszek rá
ha nyúlik úgy is kidobom a fenébe...
itt megtalálod évjárat szerint a láncszettet árakkal együtt.
http://robogotuning.hu/sct/660...
Nem fire csak nincs hatso lampam sem,nem fogok sotetben maszkalni,muszakiztatni nem kell meg amugy sem tetszik ez a front!gondoltam rakok ra egy ilyet!
Ma kerültünk egy cirka 3 4 órás karikát haverokkal, elfáradtam mint a dög :) rá kell készülni a jó időre kis fizikum javítás kell.
Mondjuk 80%-ban abba fáradtam el, hogy baxott elindulni a gép melegen ismét, de most már tuti ziher a karbikkal van a gond mert sokat kap szal karbilebontás lesz :S el akartam kerülni mert nem lesz egyszerű de ez van :D.

Azt már most látom, hogy holnap menni alig bírok majd az izomláztól, de nagyon jó volt a szivatós indításokat leszámítva, megvólt az első eldőlés is a géppel nem mondanám esésnek mert éphogy haladtam gyök kettővel rosszul kaptam el egy csapát oszt eldőltem mint a tápos zsák . Fáradtan egy élmény felállítani a gépet, és a maradék erőt össze szedni és elindítani Vidi meg fotó megint nincs :S septében találtuk ki a mutatványt így nem tudtam rákészülni kellőképpen :(
okes koszonom az ajanlatot!csak erdeklodes szinten kerdeztem egyenlore mert most mas kiadas van!de szolok amikor kell,es koszonom
versenyző lettél?
Szia!Nekem van fehér vadonatúj bontatlan csomagolásba.Ár 4.000ft
Helló.
xr-400 ra milyen láncot érdemes rakni ami bírja is a terepet?
és kb árat ha tudna valaki ?köszi
Köszi,de akkor erre az egy letöltésre kihagyom
Nincs valakinek a rajtszam tablaja a fejidom helyere?
Szia!
Arra végülis van egy progi:-RapidShare Premium Accounts Generator
Ez alapján prémiun felhasználó leszel és korlátlanul töltögethetsz,
bár én nem használtam csak tudok rola,
Szia! Köszi a tippet,de én gyarló módon a várakozási időket szerettem volna kikerülni
http://www.letoltokozpont.hu/l...
Ez a magyarnyelvü a másik asszem angol bocs,
http://download.chip.eu/hu/jDo...
Én ezt használom, csak be kell dobálni a linkeket, és autómatikussan kivárja a letöltési és a várakozási idöket,és lementi ahová kijelölöd,akár még a jelszot is beirja és kicsomagolja,ja és magyar
Szia
hát akkor majd legközelebb ezt használom ha felkell dobni vmit köszi
ez szerintem sokkal jobb
itt lehet több szálon is töltögetni
Ok,nem gond,csak arra gondoltam,hátha tudsz valami okosságot.
hát ezt már nem tudom hirtelen ezt találtam, egyszerű volt regelni meg elég sok cuccot is fel lehet tölteni
Köszi!
Amúgy a Rapidhoz van valami okosság,hogy a várakozást kikerüljük?
Köszönöm Már szedem is,
Nagyon rendes vagy!
Ja akkor igy mar ertem a dolgot!nekem most nincs szuksegem semmire a blokkbol!
XL-ről azért nincs kép, mert annak a váltóját egy elektromos autó építéséhez használjuk fel. Olcsó, megbízható és könnyű a súlya :)
Ezért van az hogy a blokkból csak a váltó része kell, a többi része számunkra felesleges, szóval filléres árért eladóak
Kepesmotoron van 2db otszazas xl de 140ert!darabokban vannak de egybe akarjak eladni a kettot sajnos!de beszelj vele hatha!de van ezen kivul par alkatreszes a kepes motoron!van 500ashoz is!ha ott sem akkor ebay maradt csak!ott viszont minden van!neked milyen alkatreszeid vannak?kep nincs a mocirol?tolthetnel fel!
A vateráról én vettem meg a váltóalkatrészt, de ez a rész hiányzik belőle nekem. Persze így is lehet váltani, csak a váltókar kb az egekben lesz 5.ben.
Am kb egy komplett váltó blokkot vettem, amiből nekem csak a két váltótengely fogaskerekekkel, léptető villák, váltóhenger kellett.