Sziasztok
500as XL-hez keresnék váltótengelyt rugókkal együtt. Sajnos pont ez a része hiányzik a váltóból.
Cserébe van eladó használt vezérműlánc, kuplung, kiegyenlítő tengely és egyéb alkatrészek.
Hali.xr400 asnál valaki már járt úgy hogy beverődtek a szelepek és kicsit hangosabb lett?kicsit erősebb ciripelést hallok a hengerrfej körül.ma levettem a himbát,vezt.tengelyt,semmi hibát nem látok.már csak ez jut eszembe.
transalp könnyebben menne el...
ha nagyon kell a lé, sajnos annyiért kell eladni amennyiért viszik
cserét meg érdemes kiírni mire lehet, mert néha bundától az anyadisznóig ígérnek be az őstermelők
Én nem szoktam senkit elküldeni a csába... minek bunkózzak?!
Abból a szempontból, és csak abból a szempontból bántam meg a dominatort, h nehéz eladni. Egyébként imádom ezt a motort, mert eszméletlen jó gép. Csak hát nehéz túladni rajta...
nemigen szoktam alkudozni
általában kérek egy minimál árat, aztán ha ez nem tetszetős, akkor megkérdem hogy az általam írt összegre mit szól
ritkán küldenek el a picsába, de ha küldenek akkor nagyon
Hát jah...mondjuk 500ért nem adom el. Akkor inkább megtartom. Minden kopó cuccot kicseréltem rajta, meg adom hozzá az olajat bontatlanul szűrővel mindennel... meg lehet nézni, pikkpakk tényleg. De hát 650est kevesen keresnek sajnos...
Én igy irnek egy levelet!
Tisztelt XY!
A kepesmotoron feladott hirdetesere jelentkeznek,es egyben erdeklodnek!Ön irta a hirdetesben hogy alku nincs ennek ellenere megkerdeznem hogy biztosan nem rugalmas-e az ár!Ha igen akkor en 500euroert megvasarolnam!Termeszetesen csak ha alkukepes!Ha nem,akkor kerem tekintse levelem targytalannak!Mielobbi valaszat elore is koszonom!
Tisztelettel: Xy
En igy irnek meg egy alkudozo levelet a maximalis respekt megadasaval!szerintem egy ilyen hangvetelu levellel az elado is latja hogy nem egy tasunko paraszt vagyok es lehet megeri beszelgetni rola!
Enyém egy százassal olcsóbb és csak fényezni kell. Új láncszett, légszűrő,olaj, olajszűrő,telószimmering, fékbetét, telóvédő,hátsógumi,belsőgumik... motorikusan tiptop...sterimob leverte a festéket, ennyi a gondja kb.
Egy barátom nemrég vett egy domit,egy év műszaki,szerintem valós 24000km,patika állapot.A faszi adta vele a vatta új(én tettem fel)láncszettet.Mindezt 280 000.-
Szóval nem egyszerű a helyzeted.
Az ilyen csere arra jo mikor szeretett motorod akkor adod el mikor nem akarod de kell a penz!igy marad mocid es penzed is van!de amikor valamit szeretnel megvenni ennek az arabol akkor sose sekerul eladni!az uzengetokkel meg en nem szoktam foglalkozni!egy komoly vevo veszi a faradtsagot es felhiv...nem uzenget!az olyan szemelytelen is,meg lassu is mondjuk e-mailezni!szerintem
Hát már minden szart akartak érte adni...
tegnap írta a srác:
"helloka max 500uerot tudok adni érte norbi"
Na most az ilyen gyökerekkel mit kezdjek? Ha elvinnék, már mehetnék is a kövi gépért... illetve lenne egy MTX125 + 90.000 de nem tom cseréljem-e. Azt sem tom eladni, akkor meg mi a tökömet csinálok? :S
500as XL-hez keresnék váltótengelyt rugókkal együtt. Sajnos pont ez a része hiányzik a váltóból.
Cserébe van eladó használt vezérműlánc, kuplung, kiegyenlítő tengely és egyéb alkatrészek.
http://robogotuning.hu/spd/PG3...
ha nagyon kell a lé, sajnos annyiért kell eladni amennyiért viszik
cserét meg érdemes kiírni mire lehet, mert néha bundától az anyadisznóig ígérnek be az őstermelők
Abból a szempontból, és csak abból a szempontból bántam meg a dominatort, h nehéz eladni. Egyébként imádom ezt a motort, mert eszméletlen jó gép. Csak hát nehéz túladni rajta...
általában kérek egy minimál árat, aztán ha ez nem tetszetős, akkor megkérdem hogy az általam írt összegre mit szól
ritkán küldenek el a picsába, de ha küldenek akkor nagyon
Tisztelt XY!
A kepesmotoron feladott hirdetesere jelentkeznek,es egyben erdeklodnek!Ön irta a hirdetesben hogy alku nincs ennek ellenere megkerdeznem hogy biztosan nem rugalmas-e az ár!Ha igen akkor en 500euroert megvasarolnam!Termeszetesen csak ha alkukepes!Ha nem,akkor kerem tekintse levelem targytalannak!Mielobbi valaszat elore is koszonom!
Tisztelettel: Xy
En igy irnek meg egy alkudozo levelet a maximalis respekt megadasaval!szerintem egy ilyen hangvetelu levellel az elado is latja hogy nem egy tasunko paraszt vagyok es lehet megeri beszelgetni rola!
Szóval nem egyszerű a helyzeted.
tegnap írta a srác:
"helloka max 500uerot tudok adni érte norbi"
Na most az ilyen gyökerekkel mit kezdjek? Ha elvinnék, már mehetnék is a kövi gépért... illetve lenne egy MTX125 + 90.000 de nem tom cseréljem-e. Azt sem tom eladni, akkor meg mi a tökömet csinálok? :S
gari nélkül 35 pénz