Lesz kedvem előszedem a többit is.
Bugylim nekem is van,200,.-ért vettem a "zsibi"-be.
Amúgy szerintem a kés az egyik legzseniálisabb találmányok egyike,hihetetlen sokoldalú eszköz.Csak sokan ha meglátnak egy kést,bicskát rögtön skatulyáznak
Személy szerint szinte sehová nem megyek kés nélkül,néha húznak is a haverok,aztán meg mikor valamit vágni kell,bontani,kenni,piszkálni,blankolni stb. akkor meg........Zooooliiiii! van nálad kés?
látom szart linkeltem bocsánat mindenkitől aki leszedte! nem néztem eléggé utána, csak az oldalon megnéztem az infokat a filmről és minden stimmelt az enyémmel, gondoltam ugyan az lesz. na a legjobb megoldás hogy feltöltöm vhová, ha kész szólok! legyetek türelemmel, kurva lassú a feltöltésem... sajna
szimóval voltam úgy hogy rábikáztam és majdnem magamra döntöttem még jó hogy nem törtem el a berúgótengelyt
akkoriban rugdaltam intenzíven a cagivát dekompresszor nélkül
Igazából a 600-ast is meg lehet próbálni vékony talpú cipőben, vagy papucsban. Viszont kb 2-3 próbálkozás után ha nem indul többet úgysem akar rárúgni az illető
nem kell 100kilósnak lenni,hogy beindíts egy xr600 at is, a lényeg a technika ha jól rugod ,(nameg a motor is jó) ,akkor 1 rugás és már ketyeg is, az első pár hétbe kicsit szarakodsz majd,hogy jajj hol is a holtpont,meg minden,de kis idő mulva ráülsz,rárugsz és már mész is
mondjuk akkor nem veszek enduró sisakot.....