Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

lehet ez lesz a következő bicskám
mondjuk akkor nem veszek enduró sisakot.....
hogyne lenne
van ruszki meg magyar is
ruszki nem kevés fáradságba volt ám
Most látom vazze van ruszki AK tőröd?
az a bugyli első bicskám volt
kézi faragás full igénytelen cucc
idősebb mint én asszem fater ballagási tarisznyájában volt
HA lesz kedvem..........
Lesz kedvem előszedem a többit is.
Bugylim nekem is van,200,.-ért vettem a "zsibi"-be.

Amúgy szerintem a kés az egyik legzseniálisabb találmányok egyike,hihetetlen sokoldalú eszköz.Csak sokan ha meglátnak egy kést,bicskát rögtön skatulyáznak
Személy szerint szinte sehová nem megyek kés nélkül,néha húznak is a haverok,aztán meg mikor valamit vágni kell,bontani,kenni,piszkálni,blankolni stb. akkor meg........Zooooliiiii! van nálad kés?
Akkor jól van Azért a klopfoló odavág
Nem vagyok én olyan sértődékeny
Amúgy értem én a viccet csak nem szeretem ,
De ez csak poén volt. Ha lett volna kedvem előkeresni a műhelyben lévő rozsdás kést,akkor azt is oda raktam volna

Remélem MuZ nem sértődik meg,csak húzni akartalak titeket "késmániásokat"

Amúgy szép kis gyűjteményed van
olyan tramontina késeim nekem is vannak kicsi/nagy/nagy recés
nekem ilyenek vannak:
Itt meg az én bökőim,de én melléraktam még egy klopfolót is
hat en is .....de elotte meg kerestem a holtpontot mind a hulye es nem ertettem hogy mifaszvan a geppel
Hol lax te bronxban ?

Szép kolleksön
hát induljon jól amin 10et kell rugni és még mingid nem indul,azzal valami baj lehet
Akkor megnyugodtam,hogy van különbség,mert ha olyan mint az xl600 akkor nem sokat kéne mennem vele.
ini!

Itt vannak a bökőim,van még pár "célszerszámom" de hirtelen ezek voltak kéznél
Csináltam egy fokost egyszer meg elég nagy a baltamániám is
De jót röhögtem rajta,elképzeltem ahogy megbikázod a 2T-t
látom szart linkeltem bocsánat mindenkitől aki leszedte! nem néztem eléggé utána, csak az oldalon megnéztem az infokat a filmről és minden stimmelt az enyémmel, gondoltam ugyan az lesz. na a legjobb megoldás hogy feltöltöm vhová, ha kész szólok! legyetek türelemmel, kurva lassú a feltöltésem... sajna
szimóval voltam úgy hogy rábikáztam és majdnem magamra döntöttem még jó hogy nem törtem el a berúgótengelyt
akkoriban rugdaltam intenzíven a cagivát dekompresszor nélkül
mikor meg megvolt a 250 nes jawam raultem az xl utan es elfelejtettem hogy azt nem kell tiszta erobol rugni.....majd el szalt a berugokar
Igazából a 600-ast is meg lehet próbálni vékony talpú cipőben, vagy papucsban. Viszont kb 2-3 próbálkozás után ha nem indul többet úgysem akar rárúgni az illető
papucsaban simán be lehet rúgni
a 400ast jóval könnyebb mint a 600ast
haver xl600 hasonlítgattuk össze a 400assal
már ha jól indul....
egy 60 kilós embernek szar ügy ám rugdalni percekig
mert úgy a 10. rúgás után már teljes súlyával ugrál rajta
nem kell 100kilósnak lenni,hogy beindíts egy xr600 at is, a lényeg a technika ha jól rugod ,(nameg a motor is jó) ,akkor 1 rugás és már ketyeg is, az első pár hétbe kicsit szarakodsz majd,hogy jajj hol is a holtpont,meg minden,de kis idő mulva ráülsz,rárugsz és már mész is
anyám ilyen aktik mániás,és ő csinálta a dolgokat a kályha meg téglából van