Tenyleg csak technika hala a dekompresszornak!en sem vagyok nalad sokkal nehezebb es az 500as xl nem akadaly!mondjuk ment dekompresszor nelkul is amikor meg nem tudtam a technikat de akkor teljes testsuly,es cserebe lila foltok a vadlira!
Most akarok venni egy xr400-ast csak olyan kérdésem lenne,hogy milyen nehéz ezeket a gépeket berúgni?Sajna nincs a közelben eladó hogy megnézhetném,de a haver xl600-asát csak egyszer sikerült rúgásra beinditanom az 56 kilómmal :).Mondjuk egy videóban láttam hogy a gyerek cipő nélkül is berúgta.
Csak nem a Win 7 es, na hiszen egyszer már leszedtem,
Hát ez a 2009 es red bull nem szeretné hogy megnézzem,
már régota vadászok rá, a 2008 ast többször feltették 2009 esként,
na ez a sziszifuszi munka,
Lemostam,meg legszurot kell kitakaritani,aztan kinn rafagyna a via,meg en is odafagynek,aztan betoltam a konyhaba:D a kalyha mellett John less szerelni:)
van egy 1000éves laptopom, már kezd döglődni, aztán ezt nem akarom fejleszteni
mondjuk linukszal elmenne sokáig, csak kell néha vindóz is
world, adobe, meg pár progit használok
75%-nál járok,de valami hülye címe van
Mondjuk én beruháztam a múltkor egy 1terrás külső vinyóra mert a 380-as tele van zenével meg a gyerek és motoros túrás fotókkal.
Nagy zene őrült (is) vagyok,Rock & Roll
A többit keresem. Szerver viszi szal nyugodtan szedjétek pár napig benthagyom
Red.Bull.Romaniacs.2010.DVDRip.XviD-Gobit
http://thepiratebay.org/
torren...
Hát ez a 2009 es red bull nem szeretné hogy megnézzem,
már régota vadászok rá, a 2008 ast többször feltették 2009 esként,
na ez a sziszifuszi munka,
melóhelyen van kettő is aztán kivan a tököm velük
mondjuk linukszal elmenne sokáig, csak kell néha vindóz is
world, adobe, meg pár progit használok
Mondjuk én beruháztam a múltkor egy 1terrás külső vinyóra mert a 380-as tele van zenével meg a gyerek és motoros túrás fotókkal.
Nagy zene őrült (is) vagyok,Rock & Roll
pláne amióta kihalt a dvd íróm aztán 40es vinyó 2 oprendszerrel nem bőséges tárhely
csak most nem találom hová tette...