Szia Ini!
Nagyon jó az anyag, de a sárban és az esöben a nyomkarima olaj tartósabb, a latyakos viz a váltókenöt oldja,azért mindkettö jobb mint bármelyik láncspray,annyival macerásabb hogy mindegyik felét be kell ecsettel kenni, de hosszabb ideig rajt marad akár a castrol spray,
Köszönöm!
Te egy állat vagy....bent tartod a lakásba a mocit?Nóóóórmális?
volt egy jo kis futásunk párommal az állatkorházba mert valami kcsög patkánymérget szort ki a ház köré a kutya meg benyelte!Megtalálom ki volt nem áll meg elöttem mert eltöröm a kezét is meg a lábát is!
köszönöm mégegyszer az infot!nekem most 2 és félre van kitekerve!Az Xl-könyv ezt irta!de egyébként biztos hogy nem jo a beállitás mert ahogy akönyv irja kihagy a motor alapjáraton!
http://exclusive.xp4g.com/othe...
alul mész a downloadra, bejön a duckload, ott kivárod azt a kis idő hogy ingyen lehessen tölteni. utána lehet tölteni!
na ja miután elballagtam a motoros boltba és vettem acél felnis kereket
a gyári aluból mindig kipattogtak a küllők, aztán tekertük rá a többire, de így meg beakadt mindenbe
acél felnis űberfasza volt abban még most is benne van minden küllő szoktam látni néha
majd meglátjuk..... ha elkap az ideg nagyon állat tudok lenni, szerencsére ritkán tép az ideg....
de csapkodtam már ki szerelővassal a szimó küllőit hirtelen felindulásból
Tudtam hogy irigy vagy! !kiváncsi leszek ha elkezded használni,arra amire irtad,hogy menyire fogja birni a kiképzést,mert igy képen elég kajaknak néz ki!de nagyon vigyázz mert az asszony megsejti az árát oszt a saját késeddel nyir ki! !
Bátran küldd hozzám !oszt szépen megköszönöm! !vissza nem adnám !de neked még igy is megérné mert az asszonyod egy szót sem szolhatna! !A helyedben mindkettőt megrendelném! !
volt már hosszabb teszt az anyaggal?
én csak 1x mentem azóta, de úgy vélem simán bír annyit mint a legjobb spray
esetleg majd néha át kell törölgetni itt-ott mert a vastag réteget leveri
Amit irtam hogy befelé tekerve az uzemanyag keverék álitásával dusul a benzin levegökeverék aránya,Függetlenül a tipustol,
a képen szereplö mod mindegyik motor beállitásához jó,azért irják hogy a két érték közé kell állitani,az xr könyvet azért ajánlottam,hogy magyar nyelven van és sok hasznos dolgot találtam benn, ha számodra is hasznos akkor örültem hogy segithettem, Szia
Nagyon jó az anyag, de a sárban és az esöben a nyomkarima olaj tartósabb, a latyakos viz a váltókenöt oldja,azért mindkettö jobb mint bármelyik láncspray,annyival macerásabb hogy mindegyik felét be kell ecsettel kenni, de hosszabb ideig rajt marad akár a castrol spray,
Köszönöm!