Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a 3. a legjobb
jobban megy mint a 600-as xl?

szedjétek le, nagyon jó sztem! én már 3-szor megnéztem, a 09es is megvan nekem. ha kell vkinek megpróbálom előkutatni a torrent fájlját.
gyárilag 35 LE
Ezekszerint belevarazsoltad a vezlancot!en nem tom hany lovas ax xr...
akkor ezek szerint jool emlekeztem....thx ....amugy hany loero a xr400?
Egyik ismeros azt mondta az az ertek minden xlhez jo
Megelőztek,de valóban teljesítménynövekedést okoz.
Egy kicsit sáros,de a lényeg látszik
xl600r-en a szivoszelep 0.05 a kipuf 0.10?....jool tudom?
Elvileg azt mondják az okosok,hogy ezzel a powerbombbal alul sokkal nyomatékosabb lessz a gép!A volt drz mre az új tulaja csinált ilyen csövet,kipróbáltam tényleg jobb az alsó tartományban,sokkal nyomatékosabb!
A totalcar népitéletben van egy xr4 fényképpel és ilyen powerbombos cső van rajt! Nézd meg! !
aztán ezek mire jók?
Most hirtelen csak ezeket a képeket találtam..........így néz ki a powerbomb-os leömlő XR4-re.
Amúgy szerintem ez csak egy sematikus rajz ami az oldalon van,azt ne vedd alapul,mert bármelyik márkát/típust írod be,akkor is ezt a képet dobja ki.
A kezemben még nem volt ilyen,de az FMF aki gyártja,már csak jobban tudja hogy jó rá,vagy nem
Itt van,rákerestem egy 1999-es XR4-re ezeket a motyókat gyártja az FMF..........de ez az évjárat csak példa,mindegyikre jó!
Ha még valakinek nincs meg innen letölthető a Red Bull Romaniacs 2010........köszönet roekjozsi-nak érte.
lehet én vok a hülye de ez sztem a xr4re nem jó mert 2 leömlő nyílás van pedig arra írja vagy a másik az alap ez a tuning oldal ?
?itene:D
Ok!
Az is egy megoldás,de ettől egyszerűbb a kevlár matrica,nekem az van rajta.Olyanra vágod amilyenre akarod,tartós,és jól is néz ki.
Motoros boltban táblában kapható.
ertem akkor ha kene szolok
én feltenném 750-re aztán tavasszal levinni 720-ra
olyan lenne mint a teszkóban az akció
hogy a rák essen a májukba.... akkor miért hirdetik?
tavaszig én is akartam egy garnitúrát szerezni....

végén még csinálnom kell magamnak
gondoltam arra hogy műgyanta meg rongy vagy valami ilyesmiből lehetne összehozni
előtte lefújni szilikonnal a vázat aztán nem tapadna rá
Eladó a gép,csak még nem hirdettem meg,télen nagyon nyomottak az árak.