nincs menüje,egy 700megás avi. csináltam belőle két képet, hasonlítsd össze az első kép az eleje, a másik meg a vége. aztán ha kell, megpróbálom vhova feltölteni, csak nagyon lassú a feltöltésem
Üdv Urak!
RC 600? Hmm... Finom szerkezet volt, alacsony fordulaton is megállta a helyét. Mikor sárban 20.-szorra kellett felállítanom, az azért már nem volt vicces, de szerettem... Kár, hogy szíjas, én nem bíztam benne!
Az oldalidomot ne nézzétek, törésbiztos kellett, nem az esztétika számított akkor!
felénk olyan a terep mint egy 11 éves kislány mellkasa
egykerekezni meg nem tudok, igazán elszánt baráti kör nincs akivel messzebb lehetne menni, szóval nem fogy a nedü
Jó Neked!nekem egy vasárnapi motorozás az erdőben kb 100-120km az egy tank ami kb 9 liter!volt xr 250 mocim na az tényleg nagyon keveset evett még terepen is!De munkába járni tényleg jó egy robogó is.tavaly nyárra vettem egy malagutti ciak 125 4t robogót smk papirral,az nagyon király volt,ha nagyon kinoztam akkor sem evett 3 fölött,sima gurulásnál beérte 2,5 el,ja és alattam szinte negyed gázon simán ment 80 at! !
Ez egy jo otlet h felre teszel havi otezret!lehet nekem is ezt kellene aztan ha valami baj van hozzanyulni akkor..es akkor nem kell azon aggodni mi lesz ha valami beszarik
nekem nem sikerült
80-90es tempónál is 5,3 volt a minimum
70-80al lehet kevesebb de az meg nem az igazi mert letúrnak az útról
én minden hónapban 5ezret félreteszek benzinre aztán ez bőven elég mindenre
van pár ütősebb megmozdulás amikor több megy el de átlagban havi 2 tank sosem fogy el télen meg szinte nem is mászkálok
haver az sm-et melóbajárni vette, szóval neki számít a fogyasztás, bár én arra inkább robogót vennék a fél árban mint a drz....
Mikor még motorboltban melóztam,mindig azt mondtam a kuncsaftoknak,hogy a motorsportrol két dolgot kell tudni:1-költséges!,2-veszélyes!,aki ezeket elfogadja azt nem éri nagy meglepetés!Amúgy szerintem az xr4 el betonon lightosan el lehet karcolni 3-4 literrel!De akkor nyista egykerék,gyorsulások stoppie! !
de erről lebeszéltem magam mert nincs értelme, bár nem volt könnyű
majd keresek valakit akihez tudom küldetni