na akkor mikor elado lesz irj ram lecci mert penteken multam 21 eves es meglesz a jogsim nagymotorra es gondolkodok papiros gep beszerzesen....meg se kell a jardra vigyazni...koszi
Nem is olyan rég volt szó XR4 vázvédőről,többen is szerettünk volna venni ilyet. Volt egy lehetőség itt,ennek jártam utána. Sajnos az a helyzet,hogy már nem lehet ilyet rendelni az XR korossága miatt. Az általam ismert összes motorosboltban érdeklődtem már,sajnos sehol nem tudtak segíteni Ez van!
Ha nem akarsz egy vagyont fizetni érte,akkor gyártasd le rozsdamentes acélból........a bontottat nem is mondom,mert XR4-hez nem nagyon van itthon bontott cucc,esetleg ebay-en.
Ha mindenképp powerbomb-os leömlőt szeretnél,akkor azt találsz szintén az ebay-en 200-250 dollárért. Pl: FMF POWERBOMB
helló az nekem is jól jönne mert az enyémen meg van rogyva és hiába a nagyobb dob vissza fogja ha valaki tud eladót vagy hogy honnan lehet rendelni írja már le köszi + egy kis hétvégi bányászkodás elég silány de majd jövőhetén viszek fotóst is lesz jobb
amikor a dt-m volt akkor lehetett a gyermekem 5-6 éves
avval is térdig érő vizekben sarakban túrtunk
gyerek visongott örömében
a disznó nem volt olyan saras mint mi általában
az alsógatyánk is teli volt sárral
minket sem nézett ám senki hülyének........ ááááááááááá........
Már tőlem is kérdezték,hogy mi a f@szt élvezek abban,hogy minden mocsárba belemegyek és aztán meg kínlódva kijövök belőle?
Ha ezt megkérdezi valaki annak már mit mondjak?
hellosztok olyan gondom lenne a Honda 200Xl-el hogy a múlt héten még mentem vele de akkoris csak tolásra indult (nincsen rajta berúgó kar , csak önindító) és azota vettem bele egy vadonatúj akksit is nem akar beindulni meg már szervizbe is volt de nemtuták megcsinálni szerintetek mi lehet a baja
Rendszámos,még több mint egy év vizsga van rajta. Szép is ,jó is.
720e lesz az irányára.
Ha mindenképp powerbomb-os leömlőt szeretnél,akkor azt találsz szintén az ebay-en 200-250 dollárért. Pl: FMF POWERBOMB
Utána néztem annak a hűtőnek! Azt fel kell tenni!
avval is térdig érő vizekben sarakban túrtunk
gyerek visongott örömében
a disznó nem volt olyan saras mint mi általában
az alsógatyánk is teli volt sárral
minket sem nézett ám senki hülyének........ ááááááááááá........
Ha ezt megkérdezi valaki annak már mit mondjak?
Amúgy szerintetek mi a baja?