köszi elvittem ma a nyersanyagot havernak,monta hogy majd összevág belőle vmit, a napokba meglesz sztem:D hétvégén meg kilátásba vannak új nyersanyagok.. bár ha -10fok lesz,akkor nem hinném hogy megyünk
Egyszer a Hajós mondta a hetihetesbe hoogy öt mikor megkerdezik merre van az üllöi ut egyenest mas iranyba kuldi oket!minek akarnak azok az ulloire menni nincs ott semmi latni valo menjenek masfele
F mint *uck? en azert ezt azt tudok de abszolute konyhanyelven!nemetul meg annyit hogy ha nemet turistak hablatyolnak annyit tudjak mondani:ich bin turist!
Nekem errol az oldalrol van a szervizkonyvem!kar h magyar nincsen mert bar valamit tudok angolul,a webfordito meg nem nagyon erti a dolgokat!szerinte a pilot screw egyenlo a pilota csavarral!pedig az a levego allito csavar valojaban
ilyenkor a meglepetések a legjobbak
tolja az ember a szmötyiben aztán azt veszi észre hogy egyszercsak a tankig ér a víz
ilyenek meglökik az adrenalin szintet
Jol gondolod ez meg suberes!egy pillango szelep van az is a szivatoe!az ha visszanyomom,be all alaphelyzetbe!szoval az nem lehet!a suberre en is gondoltam mert altalaban egy gazfroccs es vissza all a beallitott alapjaratomra!a levego csavarra is rendesen reagal ott sincs hiba!minnel tobbet agyalok annal tobb otlet van es annal tobbet zarok ki...orok korforgas ez
Egy XL600R meg egy XT600 meg én
nem kedvelem a svábokat.......
Nem tudok mit hozzáfűzni a vidihez, brutális :) várjuk a többit is 5*
ott nem a szavak tanulása jelent nehézséget hanem az a pár szó alkalmazása
én megrekedtem a dologban az f betűs szavaknál elég is ennyit tudnom
http://www.manualedereparatie....
Azért annyira nincs még jó idő hogy hűteni keljen a gépeket
tolja az ember a szmötyiben aztán azt veszi észre hogy egyszercsak a tankig ér a víz
ilyenek meglökik az adrenalin szintet
aruhaz@robogotuning.hu