Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sziasztok!tuning kipufogó könyököt keresek valami ilyesmit mint a képen tud valaki segíteni?
mi biztos hogy megyünk!sikerült 2 embert toborozni magammellé...vagyis én csatlakozom hozzájuk
Egy XL600R meg egy XT600 meg én
köszi elvittem ma a nyersanyagot havernak,monta hogy majd összevág belőle vmit, a napokba meglesz sztem:D hétvégén meg kilátásba vannak új nyersanyagok.. bár ha -10fok lesz,akkor nem hinném hogy megyünk
Egyszer a Hajós mondta a hetihetesbe hoogy öt mikor megkerdezik merre van az üllöi ut egyenest mas iranyba kuldi oket!minek akarnak azok az ulloire menni nincs ott semmi latni valo menjenek masfele
én a német turistákat el szoktam küldeni jó messzire, mutogatok nekik össze-vissza csak menjenek minél messzebb
nem kedvelem a svábokat.......
F mint *uck? en azert ezt azt tudok de abszolute konyhanyelven!nemetul meg annyit hogy ha nemet turistak hablatyolnak annyit tudjak mondani:ich bin turist!

Nem tudok mit hozzáfűzni a vidihez, brutális :) várjuk a többit is 5*
angol nagyon szegényes nyelv
ott nem a szavak tanulása jelent nehézséget hanem az a pár szó alkalmazása

én megrekedtem a dologban az f betűs szavaknál elég is ennyit tudnom
hát nem volt melegem,mer elötte megfürödtem elég keményen 1 traktor nyomba,enyhén megmártóztam a motorrral 1ütt
jaja ,elég komoly sár volt,majd lesz 1 komolyabb videó ha haverom összevágja a nyersanyagot, 1 kis részletet feltöltöttem belőleide :)
Váááááóóóóó
Nekem errol az oldalrol van a szervizkonyvem!kar h magyar nincsen mert bar valamit tudok angolul,a webfordito meg nem nagyon erti a dolgokat!szerinte a pilot screw egyenlo a pilota csavarral!pedig az a levego allito csavar valojaban
a nem gyűrűs láncok hajlékonyak......
kep lemaradt
uj lanc is ennyire hajlekony?
Attis megjott a vezlanc ....koszi szepen
Szinte minden héten keres valaki szervizkönyvet, berakom ezt az oldalt, bár biztos sokan ismeritek:

http://www.manualedereparatie....

Azért annyira nincs még jó idő hogy hűteni keljen a gépeket
ilyenkor a meglepetések a legjobbak
tolja az ember a szmötyiben aztán azt veszi észre hogy egyszercsak a tankig ér a víz
ilyenek meglökik az adrenalin szintet
voltuk kicsit motorozni tegnap utolsó 2 kép egy videóból lett kivágva,majd ha haver összevágja a nyersanyagot,akkor lesz vidi is fenn,van on board is
kapható, ha érdekel írj e-mailt a gyűrű átmérő méretével, meg a motor típusával.
aruhaz@robogotuning.hu
Érdeklődök.hogy nálatok xr 600-hoz Wössner dugattyúhoz csapszeg meg gyűrű külön kapható-e?
Mindenesetre azt a pár száz forintos beruházást megéri ami ini írt,a féktisztítóval!
Jol gondolod ez meg suberes!egy pillango szelep van az is a szivatoe!az ha visszanyomom,be all alaphelyzetbe!szoval az nem lehet!a suberre en is gondoltam mert altalaban egy gazfroccs es vissza all a beallitott alapjaratomra!a levego csavarra is rendesen reagal ott sincs hiba!minnel tobbet agyalok annal tobb otlet van es annal tobbet zarok ki...orok korforgas ez