Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hengerfejnél nem szív, ott inkább kifúj
karbit meg kellene nézni hogy tuti jól működik-e
lehet meg van kopva és ha jár akkor a suber (vagy mipicsa a neve) nem megy le teljesen
mert gondolom ez nem pillangószelepes még
fals levegőt meg egy flakon féktisztítóval el lehet intézni
körbe kell fújkálni a szívó oldalt aztán ha felpörög akkor meg is van a hiba
Koszi!irok ha kell
Ha XL500 - hoz kell spirál, tudok adni neked 2520.-Ft Posta 1300.-Ft
Nincs kirepedezve azt neztem!esetleg huzok meg a csavarokon hatha ott a hiba!felek attol hogy esetleg tenyleg a karbiban szorul valami...meg most jol megijesztettek ezzel a beegos dologgal is...
Fars levegore visszaterve....mindegy hogy honnan jut az egesterbe plusz levego igaz?mivel a hengerfejbe uj menet lett vagva es konnyezik is akar onnan is szivhat plusz levegot!vagy rosszul gondolom?
A magas,indokolatlan alapjáratra így látatlanba nem tudok mit mondani ,de a hirtelen gázra fulladást az enyém is csinálja néha,akkor utána állítok a levegőnek.
Nekem ezek szerint elmegy időnként.
az mondjuk eszembe jutott,hogy a szívó csonkod nincs é kirepedve?
Az tud érdekes dolgokat produkálni,mert néha szív falsot,néha nem.
Tobb kajat nagyobb fuvokaval tudok adni neki!elmeletileg!egyebkent annyira nem nagy a belso atmeroje 4cm korul van!perforalt cso korbetomve gyapottal!nem tudom mi szamit tul nyitottnak!?
több kaját kell adni neki ennyit tudok
mondjuk nem biztos hogy megéri.......
Azt kellene tudni ilyenkor mit kell utana allitani!meg hogy ha tenyleg beeghet mik annak a jelei
én megszerelek mindent, de csak úgy ha tudom mi a hiba forrása
a diagnosztikával hadilábon állok
de a nagyon nyitott dob okozhat beégést, utána szokták állítgatni a karbit
legjobb megoldás elvinni valami jó szerelőhöz aztán átnézi
Igen ezzel van a bajom hogy a posta is sok meg ha valami nem stimmel akkor visszakuldeni kicserelni az is maceras!a videomhoz tettek hozzaszolast!szerinted ez lehetseges?marmint a szelepbeeges stb stb!mert az teny hogy a kipumba csak egy egyenes perforalt cso van!
ilyenkor kell összeszedni pár dolgot
karok, olajszűrő meg mittudomén
aztán a posta nem sok
Koszi Ini!meg keresgelek itt fehervaron hatha van valahol,ne kelljen rendelni ha nem muszaly
ilyen szerintem mindegyiké
legalábbis az xl600-é bizonyosan
itt 3ezer alatti
a másik dolog pedig ez volna!Emlitettem hogy valamiért magasan marad az alapjárat egészen egy hirtelen gázadásig!nos igy csinálja ezt!a végén nem én állitom le hanem lefullad a hirtelen gázadás következtében!
Hali emberek!
nincsen véletlen valakinek kilométeróra spirálja elfekvöbe amitöl megválna?a képen látható formája van a baloldali darab megy a kerékhez!ez egy ilyen gumis valami amiben van egy hosszukás nut!ez csuszik rá a kihajtásra!ha nem is 500as hondáé de igy kéne hogy kinézzen! vagy ötletek kellenének hogy melyik mocié ilyen
fogy a fenét..... eddig egy garnitúrám volt, most meg van kettő
bár.. abból az egyik nemigen akar forogni
nem azért írtam, hogy most rögtön vedd meg, hanem mert új dolog és más is olvassa a fórumot. A kerékcsapágy fogy.
rendeltem már tőled pár dolgot, nem is mondtam, hogy soha többet
őszre lehet esedékes lesz pár dolog, addig nemigen akarnék költeni a műszerre
hátulra volt úgymond jó minőségű
előre a km kihajtásnál van az a nagy de vékony
ráadásul nekem a km kihajtás is sérült azt is reszelgetni kellett
nekem törve volt a gép, de nem bánkódom emiatt mert így nem kell rá vigyázgatni
Amúgy agyaltam,és a nagyobbik szimering nem a km meghajtásnál van inkább,mint a féknél? És még az is lehet,hogy visszaraktam bele ami benne volt,mert ez egy spéci nagyméretű,de vékony szimering volt. Szerintem inkább hátulra kaptam újakat mindkét oldalra. De meg fogom nézni,mert elraktam a szemetet
4240.-Ft Postaköltséggel együtt és nem kell utánarohangálnod, biztos jó a motortípushoz és még lehet hogy így is olcsóbb, mintha csapágyboltba vennéd meg.
Ezen kívül aki motorozik annak csak kell még más is, mivel az oldalon több mint 17000 termék van feltöltve.
itt lennél tőlünk 2 utcával tuti tőled vennék.... csak ilyen kicsi értékeknél a postaköltség irreálisan magas
ja bocs a kép lemaradt