Ez a "homokra is tökmindegy"-el azért vitába szállnék.
Mentem többféle enduró gumival homokon amik még sárban is elviselhetők voltak,sőt a MEFO-val egész szar helyekre bementem.
De homokba nekem eddig csak a trelleborg-al nem volt halálfélelmem.
Igaz más krossz gumival érdemben nem is mentem,szóval a krosszok közül valszeg más is jó!
ezért lenne jó a 2 garnitúra kerék...
mert ami sárban jó az a többi terepen vagy nem jó vagy felesleges
murvára meg a sima enduro gumi is jó, homokra is tökmindegy, meg avval lehet aszfalton is fékezni
Szia!
Nekem volt ilyen gumim,igaz csak elöl. Homokban nagyon jól lehetett vele menni,viszont sárban szívtam vele,járt össze-vissza. Szerintem is tartós,egy szezont simán kibír(minden hétvégén volt használva a vas).
Nem töredezett,és nem repedezett be. Egyszóval jó gumi,de a sár miatt Én váltottam.
nekem michelin starcross van fennt.most lett rá feltéve,nem tudom hogyan fogja bírni.szerintem hamar elfogy,lehet hogy elég puha keverék.de fog az az egy biztos.
Nekem Michelin AC10-es van, ez is DOT-os vizsgáztatható. A gumisok mondták, hogy a komolyabb erdélyi köves túrákat ezek túl szokták élni, a Mitas-ok még szétszakadtak - aztán hogy ebből mi az igaz...
Mindenesetre nekem tetszik, bár mivel ez első cross gumim, összehasonlítási alapom nincsen. Valakinek véleménye róla?
nekem fortuna 895-os van elol 897-es hatul...hatul a 2. most lett nem reg felrakva....megvagyok vele elegedve csak kicsit azert kopik mivel olyan 50%-ba aszfalton is megyek....de mashol iggen jool tapad szerintem....egyszer beletevedtem ragacsos sarba amibe meg sullyedtem is es siman kihozott....meg is lepodtem rendesen
Szerintem MuZ 914/946 -o Trelleborgot akart írni...........ha nem akkor bocs
Amúgy én is hallottam,hogy a Mitashoz tartozik a márka......valószínű Mitas néven fog továbbfutni,ugyanaz a gumi.
Nekem is,és a haveromnak is elöl 914-es van,és nagyon jól teljesít.
Hátul nekem Mitas C-18 van(harmadik kép)........most már a második garnitúra,és nagyon jól fog!
megszűnt?
nemrég agyaltunk hogy ilyen lenne a következő garnitúra
hát akkor mégsem.........
mondjuk a mostani (6days) elég jól muzsikál csak a murva eszegeti a szélét
nekem mondod?atti küldött nekem gumit..de azt néztem hogy a18as ráfhoz hosszabb villa kéne!mert ez a gumi is csak ugy fért el hogy a sárlehuzo peremet ki kellett köszörüljem belöle hogy ne daráljon a gumi...vagy a lánckereket kell kisebbre cserélni mert az sem kicsi,a kerék meg még mehet hátra!
Norvég de azt hiszem az enyémet a csehek gyártották licencbe.
Kibaszott jó,olyat fog,hogy még
Voltam már vele vízben,sárban,homokban,fűben csak köves talajon nem.
A tapadas.hu-n van egy márka a trelleborg,megvettem a 914 és a 916-os gumikat.
Árban kb. ott van de ez valami csoda,nem akarok szétájulni de ezek mindenhol elmennek.
Nekem a legjobban a bridgestone gumi vált be,de én csak terepen megyek betonon nem!
Mentem többféle enduró gumival homokon amik még sárban is elviselhetők voltak,sőt a MEFO-val egész szar helyekre bementem.
De homokba nekem eddig csak a trelleborg-al nem volt halálfélelmem.
Igaz más krossz gumival érdemben nem is mentem,szóval a krosszok közül valszeg más is jó!
mert ami sárban jó az a többi terepen vagy nem jó vagy felesleges
murvára meg a sima enduro gumi is jó, homokra is tökmindegy, meg avval lehet aszfalton is fékezni
Nekem volt ilyen gumim,igaz csak elöl. Homokban nagyon jól lehetett vele menni,viszont sárban szívtam vele,járt össze-vissza. Szerintem is tartós,egy szezont simán kibír(minden hétvégén volt használva a vas).
Nem töredezett,és nem repedezett be. Egyszóval jó gumi,de a sár miatt Én váltottam.
Mindenesetre nekem tetszik, bár mivel ez első cross gumim, összehasonlítási alapom nincsen. Valakinek véleménye róla?
Nincs valakinek gyári dobja XL 125R-hez?
Amúgy én is hallottam,hogy a Mitashoz tartozik a márka......valószínű Mitas néven fog továbbfutni,ugyanaz a gumi.
Nekem is,és a haveromnak is elöl 914-es van,és nagyon jól teljesít.
Hátul nekem Mitas C-18 van(harmadik kép)........most már a második garnitúra,és nagyon jól fog!
nemrég agyaltunk hogy ilyen lenne a következő garnitúra
hát akkor mégsem.........
mondjuk a mostani (6days) elég jól muzsikál csak a murva eszegeti a szélét
Aszonták hogy a Trelleborg megszűnt, már nem gyártják, helyette egy másik márka lesz - Mitas Sport Extreme.
Egyébként osztom a véleményed, tényleg kurva jók a Trelleborg-ok. Vagyis úgy néz ki már csak voltak
"17-re elég jó gumát találni
Kibaszott jó,olyat fog,hogy még
Voltam már vele vízben,sárban,homokban,fűben csak köves talajon nem.
Árban kb. ott van de ez valami csoda,nem akarok szétájulni de ezek mindenhol elmennek.