Szevasz mindenki!
Engem érdekelne 1 olyan xr 600 gyári kipufogó DOB, ami már kukába való lenne,és amit már az illetö nem használna semmire! Ami horpadt,nagyon rozsdós,lyukas vagy ilyenek-igazából csak a könyökkel öszseillő cső része kéne a dobnak!
Még jelképes összeget is fizetnék érte!
Ha valaki tud ilyet,az legyen szives jelentkezni!
06203248688 Köszi
Én is C2-vel nyomom hasonló észrevételeim vannak nekem is. Összességében nem rossz gumma a kövi is ugyanez lesz, mivel vegyes használaton van nálam így a ritkább bütykös gumik hamar kopnának szóval marad ez.
A hűtőben mindig van olaj csak amíg nem meleg addig nem kering benne.A Termosztát lényege az hogy minél előbb érje el az olaj az üzemi hőfokot és egyenletes hőn tartása.
Neked lehet igazad,de borzasztó nagy előnyét nem látom,viszont plusz hibaforrás és számomra az XR egyik nagy vonzereje a minimalizmusában rejlik.
"Ami nincs az nem romlik el"
ha termosztatot beteszel akkor csak szerintem azt ered el hogy kesobb megy bele az olaj a hutobe de minden kepp felmelekszik igy is ugy is...vegen ugyan oda jutsz mint ha nem is lenne termosztat.....javitsatok ki ha hulyeseget mondtam
Az olaj áramlás semmi kép nem áll le,ahogy melegszik az olaj úgy szép lassan a termosztát engedi rá az olajat a hűtőre ,de ugyan úgy működik mint az autóban a víztermosztát.Nézd meg!
Én is gondoltam ugyan erre, hogy az xr400 olajhűtőjét rá rakom de én se találtam ilyet. Az én véleményem az olaj hűtésről annyi hogy azsem jó ha túl van hűtve az olaj a kenőképesség szempontjából mert kb 95 fok körül a legjobb a kenés,de lehet hogy a legjobb megoldás egy termosztát beiktatásával lenne a legjobb.
Szeretnék egy kis tanácsot kérni tőled,ha szabad?
Van egy XR 600R-em '93-ból és gondoltam nem lenne baj ha hűteném az oilt,az volt a terv,hogy egy XR 400-as hűtőjét felpattintom de a világban nem találok.Most ezt találtam ami talán megfelelne http://pitsterpro.hu/spd/pit63...
De ha tudsz egy jobb megoldást azt szívesen venném és megköszönném.
Ez az az XR ami VFR92 Zsolti vidijein is megszokott jelenni
Előre is kösz!
Engem érdekelne 1 olyan xr 600 gyári kipufogó DOB, ami már kukába való lenne,és amit már az illetö nem használna semmire! Ami horpadt,nagyon rozsdós,lyukas vagy ilyenek-igazából csak a könyökkel öszseillő cső része kéne a dobnak!
Még jelképes összeget is fizetnék érte!
Ha valaki tud ilyet,az legyen szives jelentkezni!
06203248688 Köszi
Sűrű a mintázata, jó sokáig bírja a gyűrődést, viszont cserébe elég nagy kerületi sebesség kell neki ahhoz hogy kidobja magából a sarat.
nekem van XR600-hoz (szerintem az is jó) gíári, nem lyukas csak vakrozsdás - éefested és fasza.
5+postáért adom ha érdekel.
http://www.kepesmotor.hu/felni...
ha érdekel ezen a számon elérsz:
0630/824-6949
"Ami nincs az nem romlik el"
Az meg lentebb nem olyan jó,szerintem.
De javíts ki!
Szeretnék egy kis tanácsot kérni tőled,ha szabad?
Van egy XR 600R-em '93-ból és gondoltam nem lenne baj ha hűteném az oilt,az volt a terv,hogy egy XR 400-as hűtőjét felpattintom de a világban nem találok.Most ezt találtam ami talán megfelelne http://pitsterpro.hu/spd/pit63...
De ha tudsz egy jobb megoldást azt szívesen venném és megköszönném.
Ez az az XR ami VFR92 Zsolti vidijein is megszokott jelenni
Előre is kösz!
helyi viszonylatban nekem 10 felé kajál
ezeket lehet gázzal indítani, a benzin se igen fogy