vonóhorgot csak műszaki előtt
sajna ahhoz adnak másik forgalmit is
gázzal történő műszaki kb 2ezerrel drágább mert van gázbiztonsági szemle
de nem mindenhol számolják fel ezt sem
hétvégén megkérdem havert van-e valami cucca hozzá
hát akkor lehet utána nézek,és akkor még egyszer 2 évre össze szögelem a kocsim müszakinál mennyit számit?
meg nem tudom a vonohorog vizsgáztatás hogy megy..meg a beszerelés!az sem lenne rossz mondjuk motort szállitani
alu szivocsonkos! de ha belerakom azt ujra kell vizsgáztatni és most lett friss müszakis
a csizmára visszatérve nem akarok sporolni rajta de annyiért sem akarok venni mint amennyibe a mocim volt de én is ilyesmin gondolkodom mint Alpinestar! láttam egész jokat!természetesen használtan!ujonan nem is nézek árakat
szívótorok annak még alumínium?
mert akkor egy hagyományos keverős cucc jó bele
simán jó a használt is én is azt tetettem bele
gázzal 1-2 literrel eszik többet gáz 215 benzin 360........
1.4es 90lova f astra elvan 8-10 literrel
csizmán ne spórolj, nekem van olcsó kategória meg közép és ég és föld a 2 csizma
boka azért mindig kap valami finomságot motorozáskor
alpinestars csizmában törés nélkül megúsztam egy fatörzsbe rúgást 40es tempónál......
cross tartja faszán a lábad, többnyire magasabb a szára, ellenben szinte mind beázik
endurós csizma nem szokott beázni de nemigen tartja a bokát
a speed meg fingom nincs olyanom nem volt de teli van koptatóval
autóval mennyit tépsz? olyan 50 ezer alatt megtérül az lpg
na ezekkel nem egyszerü terepezni...itt meg mostmár ami 130kilo az nehéz
lenne egy kérdésem!Mi a külömbség egy cross/enduro csizma és egy sima tura csizma vagy sima motoros csizma között?
havernak holnap szólok hogy hozza már átt a volt xl-emet,oszt rotyogtatok vele egy nagyot...
hiányzik...
másik haver tegnap jött,hogy debarom vagyok,hogy tudom-e mit adtam ki a kezemböl!?kipróbálta.
háát sajnálom is!
A motorozz.hu-n dominátorozunk! Nézz be!