valamit mondol
nekem a tiphoon125 95-el 125km/h
v-power 100-al 132km/h volt.
de te milyen robogóba akarsz gázt!?
feltételezem,4T.
de az annyit eszik hogy még azon is le akarsz faragni?
nekem a 2 T 125-ös 6littyót bekapta,néha a 7-et.(persze nyelelésnél....
de 2T-nél nincs lehetöség "gázolásra"
nekem a kocsim lpg-vel megy 6 éve
szinte semmi különbség, sőt mostanság már benzinnel szarabb mert az injektorok full retkek
robogó lpg hajtás meg inkább spórolás mintsem egykerekezés céljából lenne
alkoholt én tuti nem tennék a motorba, sőt a sima 95ös is majdnem kevés neki
hozzáteszem,én már csak a tanulságaim miatt sem lennék ilyen vörösfejü,sem narancsszemü segg mint akik ott vannak.
de a zsebem tömve lenne az hóót zihher
reméljük még a SETI által bejelentett izék decemberi ideérése elött
amugy én az xl-t kipróbáltam etanollal(felesbe 95-el)
GYÖNGE MINT A SZ.A.R.!
nem akar menni,ráadásul bohóckodni kell a levegövel,meg a siberrel.
a lpg is ilyesmit eredményezhet.
hát hogy idöt sporolsz még az sem biztos Tiger lehet a postán ugy megy hogy elöbb kiküldik brüsszelbe....onnan madridba...majd hozzád Elvégre Nemzetközi csomag
Hát papa az az igazság teljesen mindegy ki van ott a nagy házban a dunaparton a nagy büdös budapesten szerintem....mindegyik csal lop hazudik!de valljuk be ha mi oda kerülnénk nem ugyan ezt csinálnánk?
dehogynem! egy a lényeg,szar helyre születtünk!a magyar posta meg olyan gyors mint a villám..multkor ezért balhéztam az országos takarék pénztárunknál=OTP!
Bementem megkérdezni hogy hogy lehet az hogy az Augusztusi számlalevelemetoktober végén kapom meg...hebegtek habogtak jobbra balra meg hogy lassu a posta..na de kérem szépen annyira hogy 2honap kell egy számlalevélnek hogy oda érjen hozzám?aztán illedelmesen megkértem az ott ülö hölgyeményt hogy nézzen már utána mennyibe kerül nekem ez a 2honapos számlalevél mire közölte hogy 250FT/levél!hát mondom akkor ezt a szolgáltatást szeretném visszamondani majd ha szükségem lesz rá valami oknál fogva,bejövök érte...
a mocik meg ha LPG-t nem is de szerintem Etanolt hamarosan tankolnak!
há llátod tesóka!
nevetségesek.de az most a legroszabb hogy ez minden téren igy van és egyre szarabb lesz!
nem szeretek politizálni,de ez már mélyen karcolgatja a jóizlés határait ami itt folyik.
és ez még meg van spékelve a magyar lusta picsarázós nagyképüséggel.....
ma pl.megláttam a benzinkuton hogy mennyiért mennyi maszlagot locsolok a kocsiba és elfogott a
csodálom hogy a motorok még nem állnak sorba lpg átalakitásra
bár az is csak a tömeges átalakitásig lesz ilyen "olcsó"
ha vicc ha nem vicc akkor sem vagyok bátor
mondjuk nyúl sem vagyok, haverom pl nyúl, de akkora hogy a fülei beleakadnak a hátsó index száraiba
2.5-3 méter széles 60-70 centis vízelvezető árkon nem mert végigmenni kiszáradt állapotban....
beismerem hogy nem vagyok bátor
én terepen szeretek motorozni, és nem terepmotorozni
a szopós részeket nem szeretem, kivételt képez a vizes-sáros terep
azokat kedvelem, főleg ha 30+ fok van
monjuk azok mán szeretik a hasukat.
a burgman 4-5 körül eszeget "normálba!
xr4 teleszkópba milyen viszkozitású olajat ajánlotok?
3 liter gázzal kiegyeznék de tudnék örülni a 2,5 liternek is nagyon
nekem a tiphoon125 95-el 125km/h
v-power 100-al 132km/h volt.
de te milyen robogóba akarsz gázt!?
feltételezem,4T.
de az annyit eszik hogy még azon is le akarsz faragni?
nekem a 2 T 125-ös 6littyót bekapta,néha a 7-et.(persze nyelelésnél....
de 2T-nél nincs lehetöség "gázolásra"
szinte semmi különbség, sőt mostanság már benzinnel szarabb mert az injektorok full retkek
robogó lpg hajtás meg inkább spórolás mintsem egykerekezés céljából lenne
alkoholt én tuti nem tennék a motorba, sőt a sima 95ös is majdnem kevés neki
de a zsebem tömve lenne az hóót zihher
amugy én az xl-t kipróbáltam etanollal(felesbe 95-el)
GYÖNGE MINT A SZ.A.R.!
nem akar menni,ráadásul bohóckodni kell a levegövel,meg a siberrel.
a lpg is ilyesmit eredményezhet.
aztán alig volt több pénz mint egy belföldi feladás
dehogynem! egy a lényeg,szar helyre születtünk!a magyar posta meg olyan gyors mint a villám..multkor ezért balhéztam az országos takarék pénztárunknál=OTP!
Bementem megkérdezni hogy hogy lehet az hogy az Augusztusi számlalevelemetoktober végén kapom meg...hebegtek habogtak jobbra balra meg hogy lassu a posta..na de kérem szépen annyira hogy 2honap kell egy számlalevélnek hogy oda érjen hozzám?aztán illedelmesen megkértem az ott ülö hölgyeményt hogy nézzen már utána mennyibe kerül nekem ez a 2honapos számlalevél mire közölte hogy 250FT/levél!hát mondom akkor ezt a szolgáltatást szeretném visszamondani majd ha szükségem lesz rá valami oknál fogva,bejövök érte...
a mocik meg ha LPG-t nem is de szerintem Etanolt hamarosan tankolnak!
mondjuk nem az xr-be hanem robogóba
mondjuk még a robogó sincs meg
nevetségesek.de az most a legroszabb hogy ez minden téren igy van és egyre szarabb lesz!
nem szeretek politizálni,de ez már mélyen karcolgatja a jóizlés határait ami itt folyik.
és ez még meg van spékelve a magyar lusta picsarázós nagyképüséggel.....
ma pl.megláttam a benzinkuton hogy mennyiért mennyi maszlagot locsolok a kocsiba és elfogott a
csodálom hogy a motorok még nem állnak sorba lpg átalakitásra
bár az is csak a tömeges átalakitásig lesz ilyen "olcsó"
11eur a postaköltség.
használd egészséggel!
mondjuk nyúl sem vagyok, haverom pl nyúl, de akkora hogy a fülei beleakadnak a hátsó index száraiba
2.5-3 méter széles 60-70 centis vízelvezető árkon nem mert végigmenni kiszáradt állapotban....
Amúgy csak vicc volt.
én terepen szeretek motorozni, és nem terepmotorozni
a szopós részeket nem szeretem, kivételt képez a vizes-sáros terep
azokat kedvelem, főleg ha 30+ fok van
Kár hogy üzemórás,amúgy nagyon jó motor.