Mondjuk az tényleg nagy áldás,alig várom már hogy menjünk
Zsolti barátom beújított egy EXC 450-est,úgy hogy igen fel kell kötnöm az alsóneműt.Mert a Domival sem ment rosszul
Itt is kiraktak egy csomó táblát mindenfelé,de leszarom,két erdészt is ismerek meg ahogy most kinéz az erdő megnézem,hogy ki jön utánunk.Mikor a vatta új gumival alig tudok sokszor kikecmeregni
ki van szakadva.....
amikor légtelenítettem az első féket aztán jobban be lett nyomkodva akkor vált szembetűnővé (főleg hogy benyomkodtam vagy 1000x)
amúgy szerintem észre nem vettem volna úgy el van rejtve
pl a hátsófék főfékhenger az látszik de nem szakadozott még
most már full generálosak a fékeim
Köszönöm ,de azért ez csak egy kis tavaszi bemelegítés volt+hangpróba. Egy picit rátévedtem egy kis pályára is,amin csak úgy barangoltam,és rájöttem hogy nem ártana kondizni,mert alig mentem,de elfáradtam.
felénk van 5 helyen is bucka
mindkettő 50km-en belül.......
ez az alföld elég gyengén van eleresztve
meg aztán már lassan nem tudom eldönteni mi a természetvédelmi terület és mi nem
kb 1-1,5 éve elkezdték bőszen pakolgatni a táblákat, már lassan minden az lesz.......
Akkor ajánlom figyelmedbe az oldalon lévő Nagytarcsai,és a Péceli videókat Ezek is itt vannak közel.
Amúgy inkább a Cserhátban,Pilisben,Vértesben szoktunk motorozni.
Ez csak egy hangpróba volt,semmi más
Szeva ati.én még pár hétig tuti nem ülök motorra,mert egy alkatrészre várok.e-mail címem:stanglferenc@freemail.hu.most már talán neked is venned kéne egy endurót ,nem gondolod kisfiam?
Vazze te kö gazdag vagy !Nem veszel a nevedre? !úgyse tudol egy seggel két xr t megülni !Segitenék jól összesarazni a gépeket !vagy az egyik misére járós? !
Zsolti barátom beújított egy EXC 450-est,úgy hogy igen fel kell kötnöm az alsóneműt.Mert a Domival sem ment rosszul
Itt is kiraktak egy csomó táblát mindenfelé,de leszarom,két erdészt is ismerek meg ahogy most kinéz az erdő megnézem,hogy ki jön utánunk.Mikor a vatta új gumival alig tudok sokszor kikecmeregni
amikor légtelenítettem az első féket aztán jobban be lett nyomkodva akkor vált szembetűnővé (főleg hogy benyomkodtam vagy 1000x)
amúgy szerintem észre nem vettem volna úgy el van rejtve
pl a hátsófék főfékhenger az látszik de nem szakadozott még
most már full generálosak a fékeim
Amúgy meg valóban nem olcsó,de neked biztos nem kell többször cserélni.
Amúgy valóban nem változatos vidék ahol mentem .........a Ferihegyi reptér melletti földek.
mindkettő 50km-en belül.......
ez az alföld elég gyengén van eleresztve
meg aztán már lassan nem tudom eldönteni mi a természetvédelmi terület és mi nem
kb 1-1,5 éve elkezdték bőszen pakolgatni a táblákat, már lassan minden az lesz.......
Csak gonoszkodtam irigységemben, mert egyrészt gyönyörű a bringád,másrészt nekem kell lemennem a térképről,hogy egy buckát lássak
ez a honda aranyárban méri a gumit.......
Amúgy inkább a Cserhátban,Pilisben,Vértesben szoktunk motorozni.
Ez csak egy hangpróba volt,semmi más
720-ra akarom hirdetni.
Jóóccaka mindenki!
Ez a régebbi mocim,és itt pont én is járattam