Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nincs letámasztva
Mondjuk az tényleg nagy áldás,alig várom már hogy menjünk
Zsolti barátom beújított egy EXC 450-est,úgy hogy igen fel kell kötnöm az alsóneműt.Mert a Domival sem ment rosszul
Itt is kiraktak egy csomó táblát mindenfelé,de leszarom,két erdészt is ismerek meg ahogy most kinéz az erdő megnézem,hogy ki jön utánunk.Mikor a vatta új gumival alig tudok sokszor kikecmeregni
Ha szenya akarnék lenni,akkor azt mondanám,hogy csak a gyávák fékeznek Az endurocross topikban olvastam
ki van szakadva.....
amikor légtelenítettem az első féket aztán jobban be lett nyomkodva akkor vált szembetűnővé (főleg hogy benyomkodtam vagy 1000x)
amúgy szerintem észre nem vettem volna úgy el van rejtve
pl a hátsófék főfékhenger az látszik de nem szakadozott még
most már full generálosak a fékeim
Azt is cserélni kell? Legutóbb a fékmunkahenger porvédőjét mondtad.
Amúgy meg valóban nem olcsó,de neked biztos nem kell többször cserélni.
Én meg azért vagyok irigy,mert közel laksz Erdélyhez
Amúgy valóban nem változatos vidék ahol mentem .........a Ferihegyi reptér melletti földek.
Köszönöm ,de azért ez csak egy kis tavaszi bemelegítés volt+hangpróba. Egy picit rátévedtem egy kis pályára is,amin csak úgy barangoltam,és rájöttem hogy nem ártana kondizni,mert alig mentem,de elfáradtam.
felénk van 5 helyen is bucka
mindkettő 50km-en belül.......
ez az alföld elég gyengén van eleresztve
meg aztán már lassan nem tudom eldönteni mi a természetvédelmi terület és mi nem
kb 1-1,5 éve elkezdték bőszen pakolgatni a táblákat, már lassan minden az lesz.......
Jól áll neki!
Tudom,láttam már
Csak gonoszkodtam irigységemben, mert egyrészt gyönyörű a bringád,másrészt nekem kell lemennem a térképről,hogy egy buckát lássak
jool nyomod neki...joo kis hangja van
első főfékhenger porvédő gumija majd 1500 ft
ez a honda aranyárban méri a gumit.......
Köszi
Pofás lett és a hangja sem utolsó !
Mocim kapott egy régebbi KTM fejidomot, XR dizájnban:
Akkor ajánlom figyelmedbe az oldalon lévő Nagytarcsai,és a Péceli videókat Ezek is itt vannak közel.
Amúgy inkább a Cserhátban,Pilisben,Vértesben szoktunk motorozni.
Ez csak egy hangpróba volt,semmi más
Rendszámos,2012 febr. v. márc.-ig vizsga,2004-es,szép is,jó is.
720-ra akarom hirdetni.
Ennél még felénk is változatosabb a táj
rendszámos?Mikori?mennyi zsseton?lehet tudok rá embert!gondolom jó börben van?
Mármint "ezügyben" = motor vásárlás ügyben
Vettem volna, de ez hosszú történet, talán hallottál róla! Ez ügyben akarok Veled beszélni, holnap írok!
Jóóccaka mindenki!
Akinek XR-e van az nem valószínű hogy kő gazdag Amúgy az előző XR-em eladó,de csak tavasszal fogom meghirdetni.
Szeva ati.én még pár hétig tuti nem ülök motorra,mert egy alkatrészre várok.e-mail címem:stanglferenc@freemail.hu.most már talán neked is venned kéne egy endurót ,nem gondolod kisfiam?
Vazze te kö gazdag vagy !Nem veszel a nevedre? !úgyse tudol egy seggel két xr t megülni !Segitenék jól összesarazni a gépeket !vagy az egyik misére járós? !
Nem trükk kettő van Idáid kerestem képet,amin együtt rajta vannak,de nem találtam.
Ez a régebbi mocim,és itt pont én is járattam