Ez sokkal kényelmesebb mint a farmer! a TLD nek meg lecipzárazható az alsó része térd alatt és akkor bermudának használhatod.amúgy qrva jó anyaga van,könnyü,erős és jól szellözik!
Elég gyorsan szárad!mikor beleugrok valami nagy vizbe motorostol,akkor persze átázik de a menetszél hamar megszáritja!Nekem nagyon bejött ez a stilusu naci!
jol néz ki Taki!
ez az a tipikus moci ami multifunkcionális! használhato uton,terepen mindenütt!vizsgás papiros lehet 2en is világot járni!egyre jobban hajlok a jogsira!asszonykával eljárkálni erre arra!
na kicsit eltértem a tárgytól
Szóval szép
megváron a gizdulási folyamat végét (manöken leszek vagy mifene )
aztán meglátom
a nadrág is olyan gyors száradású mint a mez?
mert amim van az valami condura vagy mifene 3 rétegű volt+bélés
na az egyszer beázott és 3 hétig ki sem száradt
ki is vagdostam az összes kacatot belőle
így meg olyan hideg hogy lefagy a tököm benne.....
de 2 rétegnek nagyonfasza csak terep előtt vetkőzni kell
amikor mentünk erdélybe nagyon jó volt mert elkapott 1-1 kisebb zápor, de kitartott
Már csináltam videót a telefonommal , de nincs hang . Mondom havernak csináljon videót , erre jött a mezőőr - és elzavart minket . De rajta vagyok az ügyön .
Hát XR-en még nem hallottam DRZ dobot,de azoknak a doboknak olyan kopogósabb hangja szokott lenni,legalábbis a Suzukin.
Rakhatnál fel videót,nagyon kíváncsi vagyok rá
A motort meg ne titkold el,kérünk képet
A hangja szuper!
a hatósági jelzés olvashatatlan!(ha megvesztegetsz némi piával akkor eltekintek a retorziotól !).De már tudom ,hogy te miért kerülöd ki ajó kis sarakat ,me egész motorozás alatt magadat nézed egyszerre két tükörben !
mondjuk az már védett meg néhány horzsolástól
ez az a tipikus moci ami multifunkcionális! használhato uton,terepen mindenütt!vizsgás papiros lehet 2en is világot járni!egyre jobban hajlok a jogsira!asszonykával eljárkálni erre arra!
na kicsit eltértem a tárgytól
Szóval szép
aztán meglátom
a nadrág is olyan gyors száradású mint a mez?
mert amim van az valami condura vagy mifene 3 rétegű volt+bélés
na az egyszer beázott és 3 hétig ki sem száradt
ki is vagdostam az összes kacatot belőle
így meg olyan hideg hogy lefagy a tököm benne.....
de 2 rétegnek nagyonfasza csak terep előtt vetkőzni kell
amikor mentünk erdélybe nagyon jó volt mert elkapott 1-1 kisebb zápor, de kitartott
tecccccik
Rakhatnál fel videót,nagyon kíváncsi vagyok rá
A motort meg ne titkold el,kérünk képet
Nem volt kedvem lemosni
Azért ilyen is szokott lenni
a hatósági jelzés olvashatatlan!(ha megvesztegetsz némi piával akkor eltekintek a retorziotól !).De már tudom ,hogy te miért kerülöd ki ajó kis sarakat ,me egész motorozás alatt magadat nézed egyszerre két tükörben !