Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez hihetetlen . Ugyan ilyen hangja van az én mocim-nak is , pedig azon drz dob van . .
Megspóroltad az autópálya matricát
Én is így mentem Soprontól Szolnokig, autópályán! Aztán Szolnokon lemostam a rendszámot egy benzinkúton!
Köszi!
Kipörgött a kerék Nem véletlenül olyan
Köszi!
Szép hangja van!
Tetszik, hogy tiszta a motor, a rendszám meg tiszta sár!
nagyon zsir hangja van!
Meg jo neked hogy tudsz olyan helyen menni ahol nincs belviz
Ha jól tévedek,olyan 6000 csengő pengő volt
Inkább máshova töltöttem fel,így csak Ti láthatjátok
A vidit egy fényképezővel csináltam,úgyhogy ne várjatok Ful HD-t.
A hang is csak hasonló mint élőben,de ettől bitangabb hangja van.
XR400&LeoVince
Menet közben
Nem tudtam hogy ktm es,amúgy maga a tükör nem tetszik!de ezt csak baszogatásból irtam! !mennyibe fájt a kartervédö!A vidit meg tedd fel nyugodtan,és ne foglalkozz a sok fotelmotorossal !Azok csak pofázna ?meg matyiznak mást nem tudnak!Én akarom hallani a hangját! !DE ha nem teccik akkor annyi....... !
Megnéztem neked a SHIFT gyári oldalát és a legnagyobb endurós naci 46 os ami azt jelenti hogy 44-45 coll a derékmérete ,ami 111-114cm derékböség,szerintem az jó neked!
dagadtakra bőrnaci meg bőrmellény van inkább
azt gondolják minden zsírdisznó csopperes
ha sikerül lemennem 100 kiló alá úgy már lehet találok nadrágot
felsőm van már
Köszi!
Ami KTM-es az nem nagyon tetszik neked A terepig muszáj aszfalton is menni,és oda kell a tükör,és ez a behajthatós tükör nagyon praktikus a fák között.
A kartervédőt Trobee csinálta a DRZ-fórumról,ez egyébként egy RMZ-re való.
A kipu hangja elég brutál.csináltam videót róla,állva,meg menet közben is,de még nem tudom hogy feltöltsem-e az oldalra,mert itt az a szokás,hogy mindenkit fikáznak.
Köszi szépen!
Jobb ez így,hogy megfogadtam többetek tanácsát
No megmértem a 36 osnak a dereka 94cm ez rám pont passzol!Ez ilyen kivülhordós,nem cross,de szerintem ez jobb endurózni!A másik nacim egy SHIFT amit 2004 be vettem(20 pizért),és most kezd szétmenni,ez is kivülhordós!
most nemigen tudom mennyi a kerületem....
holnap megnézem
de olyan 120 felé volt a derekam
Helló Uram!
Dobj meg egy mail címmel légy szíves, kérdeznék párat...
Vagy kimennék a pályára vasárnap, ha kint leszel! Kéne beszélnünk!
Nagyon fain !Tecccik! !hangja?Kartervédöd honnan van?Szép a mocid!(de a tükrök......hm ) !
Szia!
Kész az összekötőcső.Nagyjából úgy áll ahogy ajánlottad,de egy picit meg kellett dönteni a dobot,mert a segédváztól nem fért volna el.
Így valóban jobb,mint a másik verzió
tévedtem,utána néztem a láng webshopba hát ott nincsen sajnos
szerintem talán ugy usznád meg a leg olcsobban hogyha autós boltban érdeklödnél!Pl a láng foglalkozik motoros alkatrészekkel is!de még az sem kizárt hogy valamelyik autó szillentje stimmel bele!
Sziasztok.hol tudnék venni korrekt áron központi teló alsó felső szembe csapágyat?vagy csapágyszerü szilentnek is nevezhetjük nem tom pontosan.ahol kérdeztem ott kb 15000-et mondtak a kettőre.az kurva sok szerintem .kösz
szeva!
mekkora derékméreted van?(cm).én 106kg vagyok és amit most hordok motorozni az 36 os(TLD USA méret),amikor még motorboltban melóztam akkor tudtam szerezni 42 est is !
6800 ért több tipus van
http://www.parilla.hu/index.ph...
Szia