kb egyformán jár az agyunk
amíg volt földem addig én egy közepes fejszenyélre tettem egy baltafejet
fejszét lassúnak ítéltem.....
de amióta nincs föld nem hordok kacatokat, nem is igen autózom
Hát ha elviszik a hondát, akkor KPban 400azonnal. Sajnos mellette fenntartom a kocsimat, meg fizetem a sulimat (ami félévente 165e) meg a többi egyéb fix kiadás...
Jól néz ki! !sajna most az a törvény hogy 8cm nél hosszabb pengéjű kést nem hordhatsz magadnál!az autóba is fejszét hordok a baseball ütö hleyett mert az a magyar jog szerint nem fegyver,mig a baseball ütö az. vicces !
ilyen műszer
annakidején igen nagy dolog volt, valahonnan pestről hozattam
a nagy késsel simán lehetett fát vágni
karvastagságú fa 1 perc ha volt.......
csak hát ilyennel egyből lecsuknának a yardok
megöregedtél! !nekem régebben voltak komoly zűrjeim de már lenyugodtam!(a bal kezemen van egy lött sérülés,azóta megfontoltabb lettem!).de kés az mindig van nálam!(akkora paraszt vagyok ,hogy a fagyit is bicskával eszem! !)
régen nagyon késbuzi voltam....
van még 30 centis nieto tőrkésem, annak idején 2 heti bérem volt
az a 2 kés 1 tokban kivitel....
a kisebbet mindig használom faragni stb, már teljesen szétvertem kalapáccsal a foka
aztán huszonévesen egy verekedés alkalmával beleütöttem egy késbe a jobb kezem kisujjának ízületét elég jól megvágta,össze is tűzték, pár hónapig alig mozgott
elég szar érzés volt
azóta nem verekszem meg a késekkel is visszafogott vagyok
Szerintem nagyon jó kés!a másik az egy gerber(tanto hegyu),kibaszott éles,mindig magamnál hordom,bevált darab!amúgy van egy könyv aminek a cime :nagy késenciklopédia, szuper kések vannak bent,ha teheted nézd át!
Látod,te irod,hogy télen olcsóbb!akkor most nem csoda ,hogy nem tolonganak!Sajna most nagyon kevés az emberek pénze motorra!Most próbálok vevöt szerezni sógór gépjére de ,a kp n kivül már mindent felajánlottak cserére!sajna most ez van!
Ebben teljesen igazad van. Csak télen kell venni, mert olcsók. Tavasszal kell eladni, mert drágák. Mondjuk én hosszabb távra keresek endurocross motort, pályára és komoly endurora... csak ahhoz kéne a hondának az ára is...
Minden motor annyit ér amennyit adnak érte!a motorpiac most nagyon pang!hidd el ,hogy az általad emlitett motor sem ért 600 at ha 350 odaadták! !remélem sikerül eladnod a géped! !
Ha jól rémlik, RONIS leírta tegnap, milyet, mennyiért tud, azok alapján... Ha mondjuk (nem tudom mennyiért mennek), de egy kis bukót bevállalsz, lehet elviszik pár napon belül, és mehetsz a másikért, pár Mátyással többet kell vinned, de meg van a hőn áhított!
Szerintem nem adom drágán... Vagy mit kérjek érte? Egy polifónikus biciklicsengőt meg egy elektromos zongorát? Annyi mindent adok hozzá, hogy öröm nézni, zsír új az összes kopó cucc. Aki érdekel, annak nincs pénze...
amíg volt földem addig én egy közepes fejszenyélre tettem egy baltafejet
fejszét lassúnak ítéltem.....
de amióta nincs föld nem hordok kacatokat, nem is igen autózom