Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Eladó HONDA NX650M DOMINATOR!
http://www.kepesmotor.hu/honda...
Akit érdekel írjon bátran! SÜRGŐS! Téli áron!
na pakoltam fel 9 képet a szerelésemröl....a minösége igy gépen jo szar
Jó kép!De én úgylátom a nyomokból,hogy a motor mögött lévő fasza sarat kikerülted! !Hát szabad ilyet? !Nyáron meg mit nem adna az ember egy jó kis sárért !
Amikor az ember azt hiszi hogy ha mar sikerult mas gyokerseget kijavitani utana mar csak egy lepes hogy a kipufogo osszealljon,akkor rajon hogy a savallo nem hegesztheto normal elektrodaval!szoval mar ugy voltam vele hogy szetdarabolom az egeszet a picsaba flexel!a regi kipu csove pont akkora mint az ujé igy egybetolni sem lehet!azt a gyokeret meg felnegyelnem aki ossze ekecsulte a hatso felfuggesztest! felbetort csavarok voltak benne amik mar ugy lettek visszarakva mert a toresnel rozsdas volt!a lanckerek csere sem sikerult mert nem errevalo...mashol vannak a lyukak,nagyobb a kozepe szoval katasztrofa volt ez a mai nap!de legalabb a felfuggesztes jo lett!
Hát a mocim zsírul megy most...még egy kis kuplung állítás van hátra ha nem csúszik majd minden
a hiba a szelepállításnál az volt h nem szelepváltáskor állítottunk rajta..

Kérdés:
ha max felett van 2centire a nívón az olajszint akkor az jó úgy vagy vegyek le belőle?
-baj ez?
Noh látom nem csak én mentem ki a jó időre tekintettel :).

Hát sár az még van :D mentem én is kb 2 órás karcit a határban, szemrevételeztem merre milyen a terep hát van pár "vízalatti világ" de összességében pont jó. Jó lenne már ha a "kollegáknak" is összeállna a gépe mert így egyedül mégsem az igazi :). Favágókon kívül nemigen találkoztam senkivel láttam friss nyomokat szal valaki még csapatott kint de nem találkoztam vele így rejtély marad ki volt :/. Képekkel nemtok szolgálni a kamerát meg elfelejtettem feltölteni :S. Asszem a nyárra beruházok egy GoPro-ra hogy a túrákat legyen mivel megörökíteni.
ini jobbulást, esetleg ha van a közeledben NeoCitran lefekvés elött tolj be egy bögrével és hipp hopp kijössz a takonyból.
na megvolt a mai 4órás túra a környékben a vizügyesekkel meg gyűlt a bajunk, 1el beszéltünk az normális volt,aztán a többi parasztnak meg se álltunk kikerültük és mentünk tovább integettek h álljunk meg, én meg indtegettem visza neki h szevasz józsibá mi húzunk tovább en mentünk,én az XR el, egy drz, dominator,meg egy te 410, fasza volt nagyon.. és az én XR em eszik a legkevesebbet a husky 2.szer annyit evett,pedig ugyanúgy mentünk..de a többi 2 is többet evett mint az XR:D 4órából kb 3órán át mentünk összesen,és 3liter benzin fogyott
Ez így mondjuk igaz
Inkább majd később beszéljünk meg erdélyi helyszínt.

Na megyek vendégségbe,nagykanállal fogok enni
mindig ötös voltam de azon túl még nem voltam terepen
fél út..... na.. én kaptam a kisebbik felét
Matekból hányast kaptál?
találkozzunk félúton
kecskemét?
Szívesen megízlelném,de sajna kicsit odébb vagy
ha erre jársz akkor megkóstolhatod......
de egy deci ám a minimum, attól alább nem jönnek ki az ízek
én evvel a flash hegymászóval játszogattam, kint sem voltam még ma
de bíztató számomra hogy csak pár zsebkendőt toltam teli, szóval kifelé haladok a kórból
mire itt a hétfő teljesen jó leszek és tudok melóba menni
egyből egy 24 órással kezdek
Most utálni fogsz,de van aki inkább motorozott
Nem kétlem,hogy mind minőségileg,mind érzelmileg a pálinkád a nyerő.
Alant mindössze a whisky-ben rejlő ,a tudomány előtt mindeddig rejtve maradt hatóanyagokra céloztam.
Amúgy egészségedre
Szep napra virradtunk!irany motort szerelni
nincs az a viszki amelyik versenybe szállhatna a pálinkámmal
saját pálinka, saját méz, saját keverés........
Bár nagyra becsülöm hazánk minőségi pálinkáit,de a megfázás egyetlen hatásos ellenszere két dupla whisky tisztán,szobahőmérsékleten.
Sosem vagyok beteg
Hali,
valaki tud nekem segíteni Honda xl 125 alkatrész beszerzésével kapcsolatban?
Üdv.:Gábor
a nök lettek volna amásik javaslatom ha már melozni nem akarsz
akkor inkább legyek szarul 1-2 nappal tovább de én nem izzadok meg a meló miatt.....
még nők miatt se nagyon
röhögni fogsz de marhajot tesz egy kis izzadás!legalábbis rajtam amikor göthös voltam és meloztam ezerrel rommá izzadtam magam és tényleg használt ideig óráig!
rihnospay van de nem szeretem
lehet motorozni kellene és hátrafolyna
az alkoholizmus is betegség na jo nem basztatlak igy is van elgé gondod!forralt bor,izzadás,meg mondom probáld ki az orrsprayt