Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mennyibe adjak a huzatot?
Köszi a segítséget.
ilyenekben mekkora a legnagyobb?
én melegítőben vagy farmerban tolom mert eddig nem kaptam magamra valót
1 van amivel a hosszú egyenes szakaszokat teljesítem de abban nem lehet terepezni mert szétizzadom, ellenben kis mértékben vízálló
óóóóó waze...
most vettem nemrég mocisnacit...
Szevasztok!
Van egy eladó NO FEAR crossnadrágom,alighasznált,32 es méret(nekem sajna kicsi),ára 10 000ft! !
Noh megbizniszeltem az első sárvédőt. Remélem még a héten ide is ér.

Úgy néz ki üléshuzat is van a parillánál még a méreteket el kell küldenem nekik biztos ami biztos és ha szerencsém van akkor az is lesz. :)
mno az legalabb mar nem koll
köszi a segitségnyujtást!
megoldom azért.beugrok györbe valamelyik nap oszt feladom.
egy dolgot tudtak a postán tegnap:
Boritékot adni
masteron,

szerintem a 145-ös főfúvókának jó, viszont az alapjárati valoszinu kicsi lesz.

Nekem a TM40 karbin 142-es főfúvóka volt (én dörzsáraztam fel akkorára), 25-ös alapjárati, Schuber-tű középre állítva, úgy volt a jó.

XR600R, Dminator hengerrel, nyitott dobbal.
Az a baj hogy csutortok utan nem tudom mikor megyek!pedig ha atjossz a hidon es jobbra lefordulsz a rakpartra ott dolgozunk!szoval igen kozel komarnohoz
arra gondoltam en is hogy leugrok komaromba es attila is oda jonne esetleg....amugy 50 kmre kb.....mondjuk csutortokon nem tudnak lemenni max hetvegen....azert koszi
Érdekődnék hogy milyen fúvókázást javasolsz alapjárati és főfúvoka milyen méretü legyen?Egy mikuni tm 42-est szeretnék felrakni egy 650-es domnatorra jelenleg az alapjárati 17.5-ös a főfúvóka 145-ös.még nem próbáltam ezekkel a fúvókákkal még nem volt időm felrakni a karbit.
Hello!Ne haragudj de te véletlen nem voltál fent régebben a dominator klub oldalán?Szeretnék tőled kérdezni egy két dolgot a dominatorral kapcsolatba
Szerintetek nekem miért nyúlik jobban a D.I.D. ? Most van a mocimban 72ezer általam be járt km. Elöttem
hogy a fasz a fulukbe...mar elnezest ......koszonom a faradozasaidat
elméletileg felvettelek
hát a magyar posta amugysem a problémamegoldo képességéröl hires...amugy Tiger mennyire laksz komárnotol?mert én komáromban fogok dolgozni csütörtökön pl...mondjuk az kérdéses hogy Attitol hogy jut el hozzám...
balint1020@hotmail.com
ja azt megköszönném ha megadnád az msnét
de fent van ő a báttyám:D ővé az 500 as ővébe is did van meg sok mindent újítót fel rajta ha akarsz vele beszélni akkor meg adom az msn jét ha kell
csákány!
van 1 rosz hirem.
drága szeretett magyarországunkon az elmaradottság csirái bontakoznak ki elöttem.
az hagyján hogy péntek déltöl a postai alkalmazottak csak az aznapi kávé elfogyasztása miatt vannak 4ig a postán,ma kiderült,hogy ha nem a szomszéd faluba akarok elküldeni egy darab botot,akkor a (idézem)-a győri FÖ-FŐ póstán tudok nemzetközi levelet feladni mert nincs se papirjuk,meg nem tudják hogy most az euro árkülömbség az kutya vagy macska....
ugyhogy bari sajna meg kell várnod még lesz idöm beugrani györbe hogy feladjam.elméletileg a héten megoldom.
én kérek elnézést a "balfaszok"miatt....
D.I.D-et ajánl nagyon sokmindenki egyébként!
a videodnál láttam van köztetek egy 500as XL! nincs fent az a srác itt sportmotoron?
helló meg kérdeztem szakitol meg akinek van ilyen mocija azt mondta a kinait kapot 13 ezerért tourmax azt felejcsem el az xl be D.I.D való gyárilag meg én egy szezon alatt nem megyek 12 ezret de mondták ha rendesen van olaj csere az vezetők minden jó ottis olaj fasza akkor több mint 12 ezret el megy
csend honol a prérin........ÉÉÉBRESZTÖÖÖÖ LUSTA NÉPSÉG!
Mondassz valamit...lehetnem veletlen volt az kiakasztva....na majd kiprobalom ezt os hatha!koszi omli