Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

egész nap nem ittam meg egy decit..... azért alkesz nem vagyok, csak beteg
te sem vagy gyenge eset akkor kismértékben gyógyszer...nagymértékben meg már teljesen tökmindegy
mézes pálinkát iszogattam egész nap
vitamin van benne
meg jól megmarta a torkom és egy darabig nem fájt
de most az egészségedre iszok egy hideg sört még karácsonyra vettem,ebböl is látszik mennyire fogyo eszköz nálam...
az orrfolyásra vegyél ottrivin orrsprét!ne orr cseppet hanem sprét!nekem az nagyon bevállt!reggel befujtam délig egy csepp takony nem hagyta el az orrom és tiszta is volt nem dugult el!a torok...az meg majd elmulik mint az élet
ez disznó ebola
nincs lázam csak a takony csorog meg némi torokfájdalom
de rohadjon meg pont hétvégére.......
Tanya a bakonyban vagy banya a takonyban....akkor te most H INI vagy?nem ám azt a szart kaptad el...Jobbulást!
Korrekt gyereknek ismertem meg,nagyon tudja a motorokat
ki sem látszom a takonyból..... asszem a hétvégét takaró alatt töltöm
mindenki készül a hétvégi motorozásra
nagyon nagy ma a panggás itt
képzeld, az én DR-em is az övé volt! ő csinálgatta meg, ezt-azt majd szóban elmesélem!
De igen
OK! A jövő héten összehozzuk
közbe már hívott is megint. bocsi, nem vettem észre hogy csörgött a telóm majd legközelebb összehozzuk, aztán ki is próbálhatjátok ha gondoljátok. meg én is megcsodálnám a ti gépeiteket. amugy nem békés megyéből való az xr-ed? (rider71 nevű sportmotor felhasználótól?)
Igen,meg akartuk nézni a DR-t.
Zsolti hívott.
Aztán kimentünk a tankira is ,jó volt.
jártatok felém? mert egyszer hallottam vmi motorhangot meg telómon is hívott egy szám. nyomokat is láttam
Még pontosabban
Hidegben DPR8Z, melegben DPR9Z.........ennek nagyobb a hőértéke.
A tapasztalat az,hogy nálunk egész évben használható a DPR8Z!

Holnap én is körbenézek a határban mi a helyzet, gép teletankolva rajtra készen várja
Köszi a választ de a gyertya kettőfélét írnak dprz8z vagy dprz9z
De jól esett
Azt azért már észreveszed.
omli,

ne félj a Catrol-tól, mi is azt használjuk a szervizbe, s senkinek semmi baja vele.

Persze vannak kutyapókok akik azt mondják hogy szar, én sosem hallgattam rájuk, s lám igazam lett.
Na a hatso fogaskerekem 50fogas!ha lecserelem 45fogasra az sokat szamit nem?