Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én most olajcserénél abból indultm ki, hogy autónál extrém körülmények között nekem tökéletessen bevált a Castrol. Bízom benne, hogy motorhoz sen csinálnak szarabb minőségű olajat mint autóhoz :) de majd kiderül.
Mikor még motoroscégnél melóztam akkor nagyon sok fajta olajat próbáltam(én sokáig a castrolra esküdtem),az xr be eddig a repsol vált be a legjobban,de ha az ember utánanéz a neten akkor hamar kiderül ,hogy mik a specifikácioi egy olajnak,például forráspontba a repsol az egyik legjobb!(az is hozzátartozik,hogy ezt elég olcsón szerzem!),de mindenki maga dönti el mit tesz a motorjába!
Van bejáratott boltotok ahonnét motoros csizmát, mezt stbstb lehet vásárolni? Igazából eddig ami érdemleges valamire talán az universalmotor, elég jó áron kínálják a cuccokat. Ha van bejáratott boltotok akkor igazán megoszthatnátok .
en inkabb motult rakok.....tesom is azt rak a banditba
na ja a gyári előírás az mégiscsak gyári előírás
haver xl-jébe is csak azért tettünk irídiumos gyertyát mert a gyertyamenet káosz aztán evvel a gyertyával elmegy 10 évig mert ha kivesszük szerintem még egyszer nem kell betenni másikat......
bár most vezérműlánc csere előtt áll lehet akkor megperselyezteti

evvel az olaj dologgal még mindig nem tudok egyértelműen okos lenni
mert szerintem a "jó minőség" mint márkanév eléggé túl van lihegve
ezeket csak tesztelés után lehetne megállapítani (egyforma motor, egyforma körülmények) de ilyent hétköznapi ember nem tud tenni mert ugye 1 seggel 1 motort lehet megülni
gyártói tesztek meg olyanok amilyennek a gyártó akarja.......

én pl a castol és a motul között nem tudtam különbséget tenni felhasználás terén. max a színe és szaga volt más a termékeknek
Szeva ÍNÍ !
Látom egyrugóra jár az agyunk! !
Valami jó minőségü 10w 50 olajat(én REPSOL-t használok!)
azért az a gyertya a gyári elöirás mert az kell bele!
Üdv!
szerinted amikor a gyár előírta mi kell a motorba akkor az járt a fejében, hogy ha ezt beleteszi a hülyegyerek, akkor hamar kidöglik a motor és akkor gyorsan vesz egy újat?
De jol megy valakinek hogy nem kell dolgoznia!
Ezt a fröccsöt még megiszom,ezthttp://www.youtube.com/watch?v..." target="_blank">linkmég meghallgatom,reggel elviszem a kiccccsajt az oviba,oszt gooooooo az erdőbe.hónap nem kell dógoznom
nekem is annyi es nekem L es van
minnyá kiszámítjuk az agytérfogatod belőle akkor S es kupakot vegyél nekem is 55-56 körül van ,és s es hjc kupakom van
Joccakat mindenkiblnek
Sziasztok lenne egy eladó honda xr 125-re való kipufogóm!
Megrendelték nálam, hoyg készítsem el, megcsináltam és ne m jelentkeznek érte! Végül is szinte akár milyen 4 üteműre fel lehet szerelni, csak a csonkot kell hozzá igazítani! ára 10.000 ft lenne!
palacsinta@citromail.hu
06209753270
meg volt a mérés!56cm-er
Hali kérdezném milyen olajat rakjak a vasba, 2004 xr400 a gyertya jó amit a gyár ír elő? Ngk dpr8z Előre is kösz.
Kivancsi leszek a hangjara is!csak azt neztem hogy a vegen a cso felfele all a felfuggesztesi ponthoz kepest...szoval a felfogato fulet at kell hegeszteni ugy hogy a vege lefele alljon
Fasza lesz én is már úgy várom hogy kedves kawasanyi barátom megcsinálja a dobomat..
van ám nem hurkatöttööö
Ó van ott anyag amihez varrni lehet szépen ívvel is :)
na eza dob lesz a mocin ha minden jol megy!sztem nem savállo csak krómozva van!
Mondtam ,hogy mindenre jó
a szemed fölött vízszintesen mérd körbe
Nincs valakinek kézvédője eladó mert az is kellene a gázkarhoz meg a kormányhoz..
Mekkora a mérete a zárt bukónak ? Mert ha úgy van ahogy mondod akkor kb 1 számmal vehetsz simán kisebbet.