Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerintem homokodnál simán körbeméred oszt sacc per kábé

Ma meghozta a pottás a szülinapi ajándékomat igaz késett egy hetet :D

Grex sityak + ufo könyök és térdvédők + ufo szemüveg 26K-ban ált meg postával. Sityakon egyedül a matrica karcos néhol de nem vészes. Jó bolt volt nem bántam meg.
Ezzel annyi a gond hogy egy zart buko van nalam kolcson es az meg csak ugy nem lotyog a fejemen ha magamon hagyom a puloverem csukjajat!szoval ez az ut nem jarhato asziszed erre nem gondoltam volna?kezdo enduros vagyok es felszereles beszerzes van!
Szerintem meg tudod nézni a mostani bukódat hogy milyen méret gondolok itt arra hogy L-es,XL-es mint a ruhánál, és abból már tudsz következtetni !
Na monnya mar meg valaki hogy hogyan kell megmerni a fej kormeretet bukoho!termeszetesen azon kivul hogy felprobalom a bukot
Nem lenne azzal se baj ha te konfigurálnád a gépemet, csak nekem most időm sincs ráfaragni meg kedvem sem.De ha rá is raknám akkor nem mutatna jól az összképe.Akkor lehetne mást is venni rá.. egyébként én nem tudok műanyaggal igényes munkát kreáéni..még nincs meg az a tapasztalatom!
hát akkor nem pörgünk egy hosszon.én ráraknám ugy hogy csak zörögne.....
pedig nem lenne rosz..
na mind1.
(akkor még jó hogy nem én szabom a mocidat )
Mert rá néztem és totál nem bézne ki jól sajnos legalább is nekem nem tetszik. Inkább szerzek eredeti oldalidomokat vagy nem is rakok rá...
ménem vágod fel a verdádra:?
Hát akkor ezek lennének azok az idomok..én 6200 pézért vettemmert érdekes módon 2200 volt az utánvét..utána jártam és tényleg, csak azt nem tom hogy na mind1 ..ezek lennének azok ! Az áruk 4000/pár bocs de ebből tényleg nem engedhetek...
tedd fel ide....viszik mint czukker-t
már csak azért irok hogy huzóba az én nick-em legyen kint
csillagászati árakon akar eladni mindent....
ha valakinek a telefosz.-is kell akkor gecimódon beirom ide oszt zaklassátok
ja a mezes cime...
a neve valami L.Zoli.
jegmot@gmail.com a mailcime
Csak akkor mit kezdjek az oldalidomokkal...
Há akkor még jó hogy vagytok nekem! Még jó hogy nem mentem bele !
Épp a minap keresgéltem mezeket de hondásat nem igen találtam sehol :/
nekem ezt a felszerelést akarta adni a fullos samsung cam-omértjkl......
képesen hirdeti a cuccait
nekem is elkütte ezt a képet.
aszonta fizessek rá. . .
há ne basszáfeee....
én nem adnám oda az idomokat egy mezért!
jav: ilyen mezt
Akkor viszont azonnal áruld el hol lehet ilyet mezt kapni
koooooo nekem is ilyen fosoooooooooooooooooooooo
királyul néz ki az a mez