Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

lekellett roviditenem meg egy par lyukat furni ra es mar joo is volt
Hát lehet, hogy működik de kitudja :) ha nem majd legfeljebb meghaxolom azt is . Igazából az a link ahol a .xml dolgot nézed az úgy lett kitúrva oldal forrásból de jó eséllyen máshol is esetleg xml fájlban van tárolva maga a videó helye.

Az a mez nagyonodavág kell nekem is olyan :D.
Félre értettetek skacok mert én adnám a crf450-en idomokat. Nem akarom rá gentelni agépállatra és vagy péz vagy valami cumó kellene..
fainos lett!
és lám szinte bármivel el lehet bánni,csak érzék kell....
meg hát..
mezt kapni 4000körül-(én a vadi uj scott-ot adtam el ini barátunknak 3-ért,de szerintem nem is ér többet egy mez.
a crf idomszett meg gyalázatos állapotban is minimum 10ropi
Mekkora? Nem eladó? Új?
raketaas az a felso
Sziasztok, szerintetek ez a mez fölső ami a képen van megérné crf450 oldalidomokra ?
Talaltam vateran felszerelest!buko,terd/konyokvedo,krossz naci,motoros ovtaska,gerincvedo es 15ert adja a gyerek!hol kell merni a fejemet hogy mekkora buko kell?sztem jo vetel lenne ennyiert!
Királycsászár vagy,működik
Ha találkozok más oldalon ilyesmivel,ott is működhet ez a megoldás?
Pofás lett .

Colt : nyugodtan zaklass ha elakadsz
mejott a CR sarvedo....fel is szerkesztettem
Köszi szépen,meg fogom próbálni! Egyenlőre úgy tűnik érthető a leírás. Ha mégis megakadnék,szólok.
1, es ponthoz! Az így nézki résznél konkrétan két kacsacsőr ről van szó csak html kódnak vette a fórum és nem jelenítette meg ...
A leírásban a linkek csak példa linkek ne klikkelgessetek rájuk :)
VLS = VLC ebattam :)

Nah ha annynira akarod leírom de én szóltam végülis a lényegi dolgot kibányásztam így nektek kicsit egyszerűbb lesz már.

1, Nyitsz 2 böngészőablakot + egy jegyzettömböt (notepad), első böngészőablakban behozod azt a vidit amit megakarsz nézni, elindítod majd pause. Oldalt a videóképén vannak különböző + modulok facebookra postolás meg ilyenek van egy olyan ami így néz ki klikk rá majd a copy gombra klikk.

2, jegyzettömbbe illeszd be a ez előbb copyval kimásolt szövegrészt, keresd meg benne azt a rész ahol ez van :
http://contour.com/stories/370...
Innét csak az 5 jegyű számot azaz jelen esetben a 37017-et jegyezd meg ez fog kelleni a kövi lépésben.

3, A másik böngészőablakba a következőt másold be :
http://contour.com/stories/(ide írd az előző számot).xml
!Fontos hogy a .xml-t írd utánna. majd enter!

4,Behoz egy szép xml oldalt ahol a következő sort kell keresned:
http://dpil8pjd18z0e.cloudfron...ámbetű

Ha megvan ez a sor az egész linket másold a letöltésvezérlőbe, mentsd le nevezd átt akármi.avi-ra és kész.

Remélem "érthető"
A letöltésvezérlők igazából azért nem tudnak vele mit kezdeni mert mint a linken is látható maga a kiterjesztés nélküli fájl egy teljesen más szerveren van és keresztbe hosszába van rá hivatkozás stb...
köszi
megoldódott a probléma
Persze,hogy jó Amúgy nekem alapból a VLC-vel van társítva az FLV.
Van ott még egy pár darab
Köszi
akkor jólvan köszi az infót
Nah pár vidi remélem jó lesz :
A link mentése másként, elvileg egy kiterjesztés nélküli fájl lesz, nevezzétek átt akármi.avi ra VLS-vel tesztelve lejátsza.

TEST RUN WITH CONTOUR WOORAGEE SINGLE TRACK
TEST RUN WITH CONTOUR WOORAGEE SINGLE TRACK
WOORAGEE CLIP 4
WOORAGEE 3 TAKING SOIL SAMPLES
DIRTBIKING ALONG MT PILOT TRK
DIRTBIKING ALONG SENIGUM SINGLETRACK
Pedig 2,15",megnéztem
Grat,rendben van minden vele Mondjuk ezt le tudta tölteni az IDM,meg még párat,aztán soha semmi többet.
Kár,hogy nem írod le,mert jó lett volna tudni,nem szólhatok mindig neked!
Ha nem baj,hogy sok a link,akkor összegyűjtöm,de igazából ettől a felhasználótól jöhetne mind szép sorjában..........lehet mégis egyszerűbb lenne leírni hogyan kell
Nah siker. De nem akarod, hogy leírjam hogy csináltam.

Köcsögmód oldották meg mert kiterjesztés nélküli fájl a szerveren a videó így nem tud mit kezdeni vele egyik letöltésvezérlő sem ... :D.

Mind1 meg kerültem kicsit a dolgokat belenéztem az oldal forrásásba eredmény:
Perecelős vidi

Ezt a linket dobd a letöltésvezérlőbe. Kiterjesztést én írtam .avi-nak így gyors nem turkáltam mi lehet. VLC viszi gond nélkül. Sajna melóban vagyok íyg hangot nem tudom tesztelni azt csekkold ha jó akkor dobd a többi videó linkjét és előbányászom őket.
jaja látom,hogy áldott jó szived van és ajándékba adod
OK!