Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mindjárt végzek a melóval és akkor nekiesek meglátom mit tudok kezdeni vele :D
Az jó lenne Igazából mind,úgyhogy lehet hogy jobb lenne,ha megmondanád hogyan kell Kipróbáltam vagy 6 letöltésvezérlőt,de egyik sem talál az oldalon flash videót,pedig ezek azok.
Melyik vidik kellenek konkrétan a Contour-os oldalról? Mert van pár vidije a csókának :D. Ha letudom kapni feldobom saját tárhelyre azt onnét letudjátok szedni.
Akkor így jártunk
szia,
hát sajnos nem jutottam semmire aztán hagytam is már, annyira nem volt fontos csak megtetszettek aztán gondoltam leszedem. de nem ment, bocsi
halas is vagyok erte nagyon....ritka ilyen ember
ja értem.ha nem did akkor ugy reális.
amugy nem biznisz szerüen megy a dolog,hanem ajándék,olyannak akinek szüksége van rá.
Hali
89es az enyém. akkor valszeg 17es a tengely köszi az infót
Hali.
hát nem montam,hogy DID.. vmi morse márkájú,csak láttam a parilla oldalán ,hogy vi 9800ft xr 600ba,a did biztos ottkörül van ahogy mondod,én a 900rr embe cseréltem tavaj ,és abba vmi 18 volt a did.
nem azér irtam hogy itt elrontsam a bizniszed vagy bármi,csak eszembe jutott h multkor láttam ezt.. bár nemtom milyen minőség lehet az a morse...
Szia,
letöltés ügyben jutottál valamire? Ha igen érdekelne engem is,mert 3 árva videó után,egyet sem sikerül letölteni a Contour oldaláról.
koszi szepen.
oké
megvan.
ma vagy holnap feladom!
igen D.I.D.
asszem 2 kg ig lehet levelkent...legalabb is nalunk ugy van....amugy az DID lanc vagy nemtod?
okee.....megy a mail
attis850502@gmail.com-ra id meg a cimedet.
megpróbálom levélként elküldeni,az szerintem olcsóbb.
fireball

amint látom még dobfékes hátul az XR-ed, az olyan 90'-es évjárat max? (már ha jól emlékszem még)

Mer asszem 91 vagy 92-től lett 17-es az első tengely.

De az én volt gépemnek 17-es volt a tengelye, s 17-es kulccsal lehetett lazítani
mond hova irjam a cimet
okee....kuldheted
ha 10-ért kapsz ujat,akkor hozzál nekem is egy 20 db-ot.
15,200ft a legolcsobb helyen ez az 5 tag széles d.i.d.
max a 4 tagos 10ezer,de kétlem hogy 13-on alul lenne az is..
ráadásul én ingyen odaadom az ujszerüt meee nem köll.
neki még hasznos lehet.
posta dijban nagyon szivesen elküldöm,oszt használd egészséggel.
ez a lánc szerintem nem futott 1000km-t!
nagyon jó állapotu.csapok jók,1mm-t sincs megnyulva.
igen nekem.
kell?
10ezer bele 1 új
attis....neked volt vezlancod xl600r-re?
én többre emléxem ,de akkor lehet rosszul
és az első tengely átmérője,azt esetleg valaki? nem vagyok otthon hogy meglessem ,végülis ha nemtudja senki nem számit,megoldom majd
csak mert találtam egy sm kereket, nem xr é alapból, és nagyon olcsón adja a srác, postával 10es, tárcsával mindennel, gumi monnyuk offos rajta,tárcsa rozsdás,de nem üt a felni meg ilyesmi,csinálok hozzá távtartót és jó lesz
Majd amit isten hoz....te a motorneppered istennek hivod? viccet felreteve szerintem jobb ha varsz egy kicsit es kpba veszel egy mocit!hiteles motort osszetorni..... nem,de tenyleg jobb ha a tied es nem a banke!tudod a suzuki miert a MI autonk?hà' a enyèm meg a banké