Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mit csinalsz belole?husdaralot?
majd a konyhában
akkor hol fogod használni?Aszfalton?
én eldöntöttem idén semmi hard terep
emelkedő, lejtő, sár, por kizárva
Nekünk akkor szerencsénk van ,ezen a nyomon ment anno az enduró eb ami itt volt kaposváron,vannak bent durva helyek,meg tettünk hozzá mi is kb most 80 km egy kör.
Ghost fele vannak igen jo dombocskák!Felénk is minden lapos el kell menni egy 30km-ert amig hegyet találsz,de azért a mai kis móka jól esett
Még nem jött meg a kipuja
Szép meg jó itt ez a qrva nagy erdő(ez a neve is)csak rohadt lapos
Jó képek!
Kawás srác miért nem ment veletek? !
Jó helyeken jártatok!Látom arra is van belviz
Dobtam fel én is pár képet.
Sziasztok!
Ha van valakinek vagy az ismeretségi körben jó állapotú XL 1000 Varadero 2000 kiadás környéki, ami jó állapotú, vevő lennék rá.
Lehet külföldi papíros is, csak forgalomba helyezhető érdekel és nem leharcolt vas. Hosszútávú befektetés lenne. Fényképes ajánlatokat küldhettek a forissandor@freemail.hu ra
hali.
a 98-cas cr 125/250 rol paszol a hatso sarvedo az xl600r-re?
Faszának néz ki
Mi is mentünk egy jót,csak sajna nálunk egy qrva hegy sincs a környéken
Ehhh...mondjuk az teny hogy olyan helyeken el lehet menni 4-5be hogy hihetetlen
Váltani?
Hát ez 1 xr!röggel beteszem 5 be oszt gyi! !
Azt neztem hogy ugy hogy lehetett valtani?
Azt a pitet azert konnyebb emelgetni mint az xlt! en ma mentem eloszor gyors tempot a mocimmal terep utakon kacskaringozva!de zsir volt nagyon,tette a segget mindenfele en meg cibaltam azt utana meglattam a csavar hianyat....nem tom ki volt ekkora kokler aki azt nem tette vissza...voltam ma Ghostnal is!tsokkal kisebbnek nezett ki a mocija mint az enyem!de szep tiszta volt!ja meg fater olyanrol hallottal mar hogy aluminium hatso lanckerek?
háát azért nem vagyok olyan
vettem 35ér gyorsan egy 125-ös pit-et...
70be hirdették és genyómódonn lealkudtam.majd dobok fel vidit
kivül ramaty,de a blokk full-full
sarazok vele...
mérges jószág,persze a maga nemében..
amugy honda orion
Így lessz a léghűtésböl, sárhütés !
az az utolso kép nagyon kemény
Szevasztok!

ma mentünk egy nagyot az erdöben,tettem fel képeket!qrva nagy sár volt de nagyot mentünk!
http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_dr-4215890

Sürgősen

eladó! a sürgős ok az hogy mennék a másikért de míg nem adom el nem tudok. Az ár alkuképes!
Nekem a himba meg a telo kozott nincsen csavar...akkor asszem megvan a jovoheti melo...talalok mindig valami szarsagot rajta te fater akkor most nincs is mocid?
ha a himbárol beszélsz,akkor ott természetesen kell lennie csavarnak.
Szevasztok!kerdes a kovetkezo...van a kozpontitelo,es azon alul van egy nyulvany amivel a lengovillahoz csatlakozik!a telot es azt a kozdarabot mi fogja ossze?egy stift vagy csavar?mert nekem az egyik oldalat nem fogja semmi...csak lyuk van!mindez akkor lattam meg miutan mentem egy erosebbet...amolyan szarnycsapkodas volt de ott tuti kell legyen valami mert ez jelenleg csak ott log...info valakitol?