Nekünk akkor szerencsénk van ,ezen a nyomon ment anno az enduró eb ami itt volt kaposváron,vannak bent durva helyek,meg tettünk hozzá mi is kb most 80 km egy kör.
Sziasztok!
Ha van valakinek vagy az ismeretségi körben jó állapotú XL 1000 Varadero 2000 kiadás környéki, ami jó állapotú, vevő lennék rá.
Lehet külföldi papíros is, csak forgalomba helyezhető érdekel és nem leharcolt vas. Hosszútávú befektetés lenne. Fényképes ajánlatokat küldhettek a forissandor@freemail.hu ra
Azt a pitet azert konnyebb emelgetni mint az xlt! en ma mentem eloszor gyors tempot a mocimmal terep utakon kacskaringozva!de zsir volt nagyon,tette a segget mindenfele en meg cibaltam azt utana meglattam a csavar hianyat....nem tom ki volt ekkora kokler aki azt nem tette vissza...voltam ma Ghostnal is!tsokkal kisebbnek nezett ki a mocija mint az enyem!de szep tiszta volt!ja meg fater olyanrol hallottal mar hogy aluminium hatso lanckerek?
háát azért nem vagyok olyan
vettem 35ér gyorsan egy 125-ös pit-et...
70be hirdették és genyómódonn lealkudtam.majd dobok fel vidit
kivül ramaty,de a blokk full-full
sarazok vele...
mérges jószág,persze a maga nemében..
amugy honda orion
Nekem a himba meg a telo kozott nincsen csavar...akkor asszem megvan a jovoheti melo...talalok mindig valami szarsagot rajta te fater akkor most nincs is mocid?
Szevasztok!kerdes a kovetkezo...van a kozpontitelo,es azon alul van egy nyulvany amivel a lengovillahoz csatlakozik!a telot es azt a kozdarabot mi fogja ossze?egy stift vagy csavar?mert nekem az egyik oldalat nem fogja semmi...csak lyuk van!mindez akkor lattam meg miutan mentem egy erosebbet...amolyan szarnycsapkodas volt de ott tuti kell legyen valami mert ez jelenleg csak ott log...info valakitol?
emelkedő, lejtő, sár, por kizárva
Szép meg jó itt ez a qrva nagy erdő(ez a neve is)csak rohadt lapos
Kawás srác miért nem ment veletek? !
Ha van valakinek vagy az ismeretségi körben jó állapotú XL 1000 Varadero 2000 kiadás környéki, ami jó állapotú, vevő lennék rá.
Lehet külföldi papíros is, csak forgalomba helyezhető érdekel és nem leharcolt vas. Hosszútávú befektetés lenne. Fényképes ajánlatokat küldhettek a forissandor@freemail.hu ra
a 98-cas cr 125/250 rol paszol a hatso sarvedo az xl600r-re?
Mi is mentünk egy jót,csak sajna nálunk egy qrva hegy sincs a környéken
Hát ez 1 xr!röggel beteszem 5 be oszt gyi! !
vettem 35ér gyorsan egy 125-ös pit-et...
70be hirdették és genyómódonn lealkudtam.majd dobok fel vidit
kivül ramaty,de a blokk full-full
sarazok vele...
mérges jószág,persze a maga nemében..
amugy honda orion
ma mentünk egy nagyot az erdöben,tettem fel képeket!qrva nagy sár volt de nagyot mentünk!
Sürgősen
eladó! a sürgős ok az hogy mennék a másikért de míg nem adom el nem tudok. Az ár alkuképes!