Na írok kicsit bővebben . Nem hiszek ezekben a csoda adalékokban ( túl szép hogy igaz legyen ) , ha egy motor kopott , eszi az olajat , ott csak a hibás alkatrész csere segít .
Tok jo zsir uj cuccok vannak ebayen az 500ashoz es minden ilyen potom penzekert!uj kozponti telotol a cdi vezerlesig minden!egy dolgot nem talaltam....hengerfejet!allitolag az igen ritka!de minden mas van!lanc szett pl ket lanckerekkel egyutt,lanccal ilyen 30$ ert!az meg akkor 7200huf..az meg semmi!
Az olajon is múlhat ha nem motor specifikus,de egy adalékon mindenképp,szerintem.
Ezeknek a "csodaszmötyiknek" az a mechanikája általában,hogy "síkosítanak" nem tudom tudományosabban kifejteni meg baromság is.
Igen,csodálkoztam is,hogy nedves kuplungot írtál.
Őszintén szólva én sem hiszek ezekben a csodaszerekben.Ráadásul ha száraz kuplungoshoz van kitalálva,akkor sanszos,hogy kinyírod a kuplungodat mert csúszni fog.
száraz kuplungos ha jol tudom igen kevés van..pl Ducati!
azé csörög zörög én nem tudok mit mondani!annyit hogy én nem önteném bele inkább tennék bele sürübb olajat pl amit emlitettem!nem is drága!2.000ft 1liter vagy a castrol Actevo vagy a Repsol Honda! 0fokig teljesen jo ha az alatt van a hömérséklet akkor picit járatni kell és annyi a szépséghiba hogy nyáron a nagyfüben eröltetett menetet lassu tempon nem dijazza!állitolag
Köszi,igazából az olajat meg a szűrőt is lecseréltük,de próbaképpen szeretném beletölteni, csak azt írták hogy száraz kuplungosba lehet önteni, bár sokan mondják hogy beletölthetem..... Nem tudom mi az igazság és nem akarom tönkretenni a gépet(félek hogy a lamellák nem komálják)
Szia!
Bár én nem használtam még ilyen adalékokat,nagy valoszinüséggel nem is fogok!én 20W50-es olajat öntök az én 500asomba és azt nem eszi!Nem nagyon hiszek az ilyen adalékokban!egy olajcserével sztem jobban jársz
Sziasztok! Honda xl 600 Rm-em van 89-es évjárat.
a napokban vettem egy flakon adalékot amit a motorolajhoz kell tölteni és elvileg növeli az olaj viszkozitását meg az olajfogyasztást is csökkenti stb... Ám a flakonra az van írva hogy nedves kuplunghoz lehet csak használni! Bár nekem sokan mondták hogy simán beletőlthetem azért aki használt már ilyet, vagy hallott róla légyszi írja meg mi a tapasztalata, vagy egyáltalán lehet-e tölteni az Xl-be ilyen adalékot...Válaszotok előre is köszi!
de melyik alkatrészek miatt eheti?