Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mivel szerkesztetted meg a videót,mert nekem is van elég sok nyersanyagom,de videó még nem készült belőle.On boardban meg van az esés is.
Mindenre.Írj le pár dolgot róla,ha valami kimaradt akkor kérdezek.
mire lennél kíváncsi?
kipróbálom majd úgy is hogy a motoron van,meg úgy is ,hogy a sisakon csak legyek túl jövőhéten azon a 2 rohadt vizsgán
xr mikori?
Én a sisak sültjére raktam rá,szerintem nem rossz,de van valami abban amit mondasz.
asszem ja
nemtudom ,kaptam
0:20-tól az én Gilera-m lámpa rácsán van a kamera(volt )
Ha elfogadsz egy tanácsot(nem kötelező:-) akkor javaslom,hogy ne a sisakra tedd a kamerát mert úgy nem tudja visszaadni az emelkedőket,szögeket.
A motoron,elöl keress egy fix pontot és oda tedd(szerintem).
De ez csak az én véleményem.
link
nalatok mennyibe faj egy kuplungbowden?.......nalunk 30 40 euro korul bolog...annyiert nem veszek az szentseg biztos
MD80?
Mennyibe megy egy kamera kb?
na én is voltam kicsit motorozni, elolvadt a hó nagyrésze ,a sár meg egyre nagyobb,főleg hogy olyan belvizek vannak, hogy beszarás
kaptam barátnőmtől karácsonyra sisak kamerát,csinálok majd on board felvételt,csak felkell szerelni a sisakra még... na de hétfőn vizsgázok ,meg pénteken,majd utána ha sikerültek akkor fojtatódhat a móka
Jah...okés
Valószínű, de biztos nem tett neki rosszat az új gyertya meg aku kb 2x olyan erős a szikra mint előtte volt .

Kori:
Lángautónál vásárlok cégen keresztül kedvezménnyel .
Srácok van valakinek tapasztalata 89' előtti xr600-ról?
Gunyi, Káosz ha vagytok dobhatnátok egy üzit,lenne egy-két kérdésem.
Omli,ha a szivatóbowden túl volt feszítve,akkor a melegindításnak is az volt az oka inkább,nem az aksi hiánya.
Dús keveréket kapott a vas.
Meg szabad érdeklődni hol vetted a gyertyát meg az aksit ? Rám is rám férne....
még..
Noh jóidő meg szabadnap eredménye egy kis teszt lett .

Határozottan könnyebben indul melegen a gép összességében mivel allesz 4300 Ft-ba volt az új aksi meg gyertya megérte :D.

Továbbá megvan mi okozta az alapjárat ingadozást meg alacsony alapjáraton fulladást. Túl volt feszítve a szivató bovdenje lazábra állítottam és most fasza. Viszont úgy néz ki kontaktos lesz a gyújtás kapcsolóm így lehet hogy az lesz a következő dolog amit venni kel :/. Jó lesz még egy darabig de be kell kalkulálni előre :D.

A múltkori vidihez képest kb fele az alapjárat szépen stabilan ketyeg ha megvan hajtva akkor is oda szépen visszaál nem akar megfulladni se. Szóval teljesen elégedett vagyok. Holnap még elmotorozom a maradék benyámat azt jövőhéten fizu után tele tankolom :D.
akkor végülis nincs olyan sok lóvéba
Vazze 20ert tesom megvette volna sot meg tobber is! Utalom a melos pentekeket!faszveres van mar csak,nem munka!nem hogy ilyen jo idoben otthon lennek azt mennek valamerre!
Sajnos nem egyszerű de hát azzal dolgozzunk amink van .
Hát egy xbox újonnan 40-50 de miútán kiléptél vele a boltból már csak 15-20 körül, de én még ennyiért sem tudtam eladni 20 játékkal úgy hogy ki volt flashelve ! Sajnos ilyen ez a válság "story" ...
De ha azt nézzük MÉG nincs is olyan sokban mivel ha ma megjön a kormány eddig csak 5000-et költöttem rá (plussz benya dehát azt kiszámolja ).