Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

elég sok motorvételnél voltam jelen, szóval van összehasonlítási alapom
vannak korrekt emberkék és nagyon sumákok
az ilyen sumákoknál van az hogy hűdemilyenfaszaaa a motor és odaérsz és egy nagy fos, aztán ha lát fantáziát az ember akkor alkudozik de kb félárról indulva
persze ha egy motor piaci áron, vagy alatta van és az emberke bánatos szemmel mondogatja hogy milyen akkor persze én sem ajánlok mélyen alá
inkább az emberkét nézem mint a gépet, motorhoz nem értek

de ez a "csak a szelep zörög be kell állítani" "karbit be kéne lőni" és társai dumáknál én belealkudok egy generál árát

hozzá kell tenni eddig minden motort úgy vettünk meg hogy nemigen kellett..... szóval tudunk alkudozni.. ha meg nem hát nem.. iszonyat túlkínálat van, szóval akinek pénz kell az adja olcsóbban

ez olyan mint a buli. ha rákészülsz, tervezed hetekig tuti el lesz szarva valamivel, aztán van úgy hogy csak "kiugrok a havert megnézni mit fogott" péntek este aztán vasárnap délután keveredik haza az ember üveges szemekkel
en mikor a 250-nes jawam arultam jott a tag hozott magaval valami veteran motorost hogy kiprobalja......beinditotta hagyta jarni kicsit hogy felmelegedjen addig dumaltunk...(elotte par hettel perecelt egy nagyot a tag)....oszt hogy megy egy kort...nemtudott elindulni vele meguntam lekuldtem rola a picsaba es tertem egyet oszt elkuldtem a farcba oket
Nálam is próbálkoztak mással is:D Pl hogy 125ös és ha elkapja a rendőr őket akk 100 000FT-s bírság:D Mondtam,hogy ezt eddig is tudhatták,akk miért jöttek el:D Hoztak egy "szakit" aki olyan nagy szaki volt,hogy megállapította a crm ről,hogy olyan mint az mtx,meg volt neki egy olyan 125 ös apriliája amibe egyedülállóan rotax blokk volt:D Na ez a srác azt mondta,hogy ezek a motorok 1ik nap mennek,másik nap széthullanak:D Ezért is alkudoztak:D Akadnak ilyenek! Pedig szétnéztem a piacon,sztem korrekt áron adom!
Jogos!

Én annyira nem variáltam, mondjuk havertól vettem a gépet szal nagyából képbe voltam mit is veszek :)
nekem a ktm-nél azzal jött a gyerek hogy engedjem le 200ra 240röl mert ugyis meghal hamar és a wössner dugó meg 30ropi+a fuvar.
én annyit mondtam neki hogy ha kifizeti a 2010-es felujitási költségemet(80ezer)akkor még a 1013-as dugócseréjét is lealkudhatja,és viheti 160-ér a motrot...
...ö nem értette....
Igen annyira szar
Van okosság a mondandódban
Én azzal szoktam kezdeni(de nem nagyképűen),hogy megmutatom a lóvét
link
Had lássa nem tesztmotorozni vagyok ott
Mondjuk ha én adok el és a vevőjelöltnél nincs kincs akkor nem is motorozik
hát mondjuk igy is elég olcsón adod a gépedet...
Nálam is most voltak nemrégiben "vevők",viszont én telefonon is mondtam nekik,hogy ebből az árból már nem engedek...Olyannal akartak érvelni,hogy nekik a futó bérlés pénzbe került,ezért engedjek már(ami engem nem érint), illetve kézvédőt kell még rá venni...stb stb...Aztán kezet fogtam velük,2óra tétlen gondolkozásuk után...és elköszöntem:)
annyira szar a gép?

mondjuk futóval menni motorért dőreség.... főleg messziről
így átlag 10% bukik az ember alkunál, sőt sokszor alkudni sem lehet már
a futót le kell támasztani valami parkolóba, a falu előtt vagy mittudomén, kell vinni plusz egy embert vigyázni rá
aztán unott pofával elmenni megnézni
ajánlatos vinni még egy marék kinyomtatott apróhirdetést és jegyzetelni rá ezt-azt
aztán nézni az eladót mennyire fontos neki a gép eladása

na de aki ezeket az okosságokat elolvassa az jön nekem egy nagy pohár rostos őszibaracklével
Tegnap este egy cimborám is elment a 2 kilós XR-ért,futóval,lóvéval.
Üres futóval jött haza.
jó is lenne ha készleten lenne nekik
evvel a 4-8 nappal már szívtunk, volt egy hónap is mire meglett
pesti lennék akkor tuti elsétafikálnék párszor érte.......
Szép jó estét mindenkinek

Ha valaki érdekelne 0.12 mm szelephézag mérő akkor itt a link:

http://www.biker-world.hu/kate...

Nem,eddig csak tervben volt.Esetleg egy nevet ha mondanál?
Hát basszus nem tudom
szoktál Babodra jönni esetleg?
Sérsekszőlős.
igenigen,Putyera Gabi volt az előző tulaj rendes tagnak tünt
Ja, a Gáboré volt.
2T Yami WR-em van.
5 km? Pontosan hol?
'95-ben jó hogy XR
Akkor lehet,h ismerlek?Putyeráé volt a gép.

Tessék figyelni a győztes motorját:
http://youtu.be/iTOy-x4ISk0
Az nem is olyan vészes. Ismerem a srácot akitől vetted,itt lakom tőle 5 km-re.

http://youtu.be/gAgAsyhF8P8
hmm Tabról..
Ez a haveromé volt ha minden igaz..
Jo lett az a kep nagyon!es bocs a tudatlansagomert