Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az biztos hogy a hideg nem tesz jot semminek a szervezetben
Fire megemliteném hogy meleg idöben sárdurás képtelenség mivel melegben a viz a sárból elpárolog
Ma olyan helyeken jártam......enduro-s mennyország!ha találok képeket akkor linkelek be!hegyek völgyek mindenfelé,dombok,végeláthatatlan hegyoldalak amik csak legelök!sirni tudtam volna hogy most miért nem huzom magam mögött egy futón a motorom!
Hurkagyurkák vagytok!Ma is mentem egy 50km ert és holnap is fogok.Nincs is olyan nagy sár, ki kell használni a jó időt lehet csak 2 hónap múlva lesz ennél jobb idő.
hát jah ilyen varacskos disznó szintű sárdúrás melegbe a jó, tavaj télen,még akkor egy 250es ts mz cross gépem volt,és kimentünk bohóckodni vele,és a várostól 2-3 km re haver belefeküdt vele 1 jégtáblás vizbe,és aztán alig birtuk beléleszteni a gépet mivel kicsit vizet kapott,konkrétan a viz alól szedtük elő az mz -t
kedvelem az iszapot csak nem 10 fokban
ősszel is már remegtem mire hazaértem köldökig átázva
nem vagyok már 20éves
belvíz a nállunk is van,még a hiradóba is benne volt szarvas pár hete,hogy komoly belvíz veszély van... de amugy télleg, a kertünk is félig viz alatt van kérdeztem is anyámat,hogy nem akar vetni valamit inkább a kertbe,minthogy egész nyáron füvet nyírjunk? montam neki forgolódok pár percet az XR el ,aztán lehet elvetni
cseréld el az xr-t egy motorcsónakra vagy egy jet sky-re
az xr 600 király gép,mindenhova jó
nekem 42es a lábam,de a csizmám 43as
Köszi szépen.Komoly,hogy ezeket a baja 1000 versenyre tervezték...
én ma kerékpár túráztam, kell az izom tavaszra
meg akkora vizek vannak felénk hogy nincs kedvem szarrá ázva veretni 10 fokban
én ebben a mai kellemes idöben vezettem 100km-ert pápára megáztattam a t.köm 4órán át a 38fokos vizben aztán hazavezetem hullafáradtan ujabb 100km-ert!De holnap csapatok Apropo nincs senkinek felesleges 42es csizmája?occson!ja meg ha 42es a lábam jo rá a 42es csizma?vagy azért nagyobb kell?
amugy voltatok ma motorozni? nagyon kellemes idő volt, felolvadt a hó teljesen,én kinéztem 1 óvatos körre
ha tudsz angolul, ezt a vikipédiás szösszenetet ajánlanám figyelmedbe,itt levan irva hogy melyik évben milyen változtatásokat ezközöltek a gépen.
na aszem ezt hiba volt akkor majd menni fog a válasz csörgetés...egy olyan idöben amikor abszolute nem számitassz rá muz
Most nem is,majd hajnali kettőkor
muhaha
Bedobom ide az én számom aztán csörgess meg ha ezt elolvastad,aztán elmentem a számod!
+3670/4217013

aztán nem telefon betyárkodni itt mindenkinek
Sztem olyan 10 korul indulunk bokodra azt onnan hozzad!este leszel msnen?mer akkor egy teloszamot dobhatnal majd!hogy ha indulok bokodrol,megbirjalak csorgetni!
Mivel én kimondottan egy 86-os példányra gondolok,ezért olyanok jöhetnek szóba,hogy 89-től milyen változások mentek benne végbe?Mivel ez egy második generációs xr600,a dupla karburátoron kívül mi változott?
6 db ezresért vettem.
http://sportmotor.hu/motoros_v...
mondjuk itt egy ilyen,de van már 5ezer körül is...
vasárnap mikor,hány óra körül mész Bokodra meg felém
ez azért egy kicsit tág fogalom h mindenre
mit szeretnél tudni róla,nem vagyok belőle penge de lehet h tudok valami okosat mondani
Zsolti barátom(Vfr92) szerkeszti a dolgokat(én kezelem a fotókat:-)
Megkérdezem tőle.