Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Értem én, gondolom én sem szoltam úgy vissza, csak pillanat nyilag ahogy elhoztuk olyan szar állapotban volt a motor meg még rossz bevallani de még most is.... ...ezen okokból kifolyólag szart sem ér pillanatnyilag a motor azért írtam hogy ezt a szezont még kibírom vele, megcsinálom rajta azt amit megbírok/meglehet utána elmegy...ennyi !
125 be,gondolom amúgy sem 50nek használod...akk meg simán terepre ésszerűbb a nagyobb! Nem roszból írtam! Tuning nem nagyon van ezekhez és nem is érné meg! Talán lehet hogy a nagyobb blokkját bele lehet tenni! De sztem 180-250es blokk sincs 50alatt...ezért írtam hogy eladni és nagyobb az árából!
Én úgy gondoltam,hogy ezt eladod és ebből tudsz venni nagyobbat!
Köszi James , de én nem az új gazdagok közé tartozok és nem is nyertem meg a lottót, egyenlőre ott tartok hogy a kajapénzemet rakom félre hogy a mostani motoromat fel tudjam javítani, újítani.
Amit már jelenleg meg is kezdtem szóval az-az opció amit te mondasz nálam sajnos nem él. Egyébként majd később ezt elcserélem egy nagyobbra de az nem most lesz, ezt az évet még kibírom vele.
Nagyobbat kell venni Amúgy se 15ló hanem kevesebb...
Nem tudjátok mivel lehetne majd tuningolni a kicsi gépegységemet ?
Gondolok itt elektronikára, ilyesmikre. Meg hogy hol lehetne majd hozzá jutni, mert sztem hosszabb távon kevés lesz az a 15 ló..
Persze tudom én hogy csodát semmitől se várjak csak ha már hozzám jutott akkor normálisan akarom megcsinálni felkészíteni szezonra !

Előre is Köcce !
reméljük joooo sokat
jelenleg én se tudom...
épitöipari KFt-m van,burkolással foglalkozunk.
Azért elég bátor dolog az a 2évig havi 25K bár nemtom menyit keresel :)
Akkor van meg rajta egy keves bizzunk benne hogy jo befektetes lesz
2év
háát ha szét nem esik alattam akkor hosszuuuuuuu távra lesz
Es mennyi hitel van rajta meg?gondolom a ktmmel hosszutavra tervezel
azért.
meg mert el akarom adni...
Azt nezem hogy a tank meg ules miatt adod ilyen olcson?vagy ennyi az ara?
átveszem a ktm hitelét...25ezer havi
a hondát 120ba adom
ehogy is haggyal mar hulyeskedek!mennyibe alkudtatok meg ha szabad tudni!nekem is ajanlottak egy 250es kdxet de az akkora hogy fel sem erem Meg eloszor megtanulok ezzel terepezni,ezt nem sajnalom aztan majd!mennyibe adod az xlt?
ez ugye nem elöitélet szagu akar lenni
ha-ha-ha-ha
ne legyél kiközösitő!
Most nezem milyen merenyletet tervezel a honda ellen sok sikert a Ktm-hez!akkor innentol nem is irkalsz csak a ktmes forumba?
köszi
Egyetértek Omlival, sajnálatos hogy eladod, de remélem jóboltot csinálsz. Csak szurkolni tudok !
havernál gondmentes már 1 éve.
ráadásul ö 40évesen meló mellett 2 hetente hétvégén rakott bele a nyáron 2-3 light-os órát alkalmanként.
ugyhogy ez megkimélt gép!
ismerem...
csak sajnálom igy eladni a hondát.
de nem tudok várni még összerakodnám +vegyek tankot üléssel.
Ejnye :) megválsz szegénytől :( . Mindenesetre remélem jó boltot csinálsz az új géppel !
pedig beleraktam az ANYAGOT!
hát eljött a perc hogy megválljak az xl-töl.....
már emlegettem hogy lehet összejön egy 525-ös.
hááát összejön.
de cserébe megválok az öregtöl..
ha valakit itt érdekelne....http://www.kepesmotor.hu/honda...

már csak a blokkja megér 80-at,és a váz+futomü is tökéletes