Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na ,senkinek sincs első kerékagya xr600hoz? felnivel 1ütt is jó, ha olcsó..
képet kérünk majd én ma már nem megyek vele,mert megyünk pestre,jövőhéten vizsgázás,pénteken hazatérek,aztán telitank és had szóljon, szombatra tervezünk 1 enduro túrát itt a környékbeli enduros haverokkal,eddig 5en vagyunk
xr600,dominator 650,drz 400e,kxf 450,te 410
Ha elviszik az xr4-t akkor az lesz helyette.
szia!
kéne nekem egy két cuc az xl 125 öm höz
tudsz benne segiteni?
ulmerakos@postafiok.hu
még pontosan nem tudom,mert közben nézegettem mást is és nem biztos hogy ktm-olyan stabil választás lenne.
ha már hitelezek akkor jol meg kell gondolnom mit veszek,és hiába vagyok ktm-buzi,nem tartom strapás tartós gépeknek..
ám egy xr 06-07 körüli már más,de drz-és rmz se hagy hidegen,vagy yzf......
szóval itt tartok most......
agyalok és nézelödök.
az tuti hogy 05 utánit+250ccm feletti 4T lesz.
mikor érkezik az új szörnyeteg helyette ?
hát amugy tegnap elment az xl-.......
majd sirógörcsöt kaptam
utoljára természetesen megcibáltam a vevö haverom elött mint a picsa!
5-ben még tekerte magát alólam aszfalton is...böszme lett...
sajnálom,de az ujitás ára az öreg eladása nálam..
Csö MuZ! A tankit nem ejted útba , én most készülök oda.
Most megebédelek a családdal,aztán úgy összesarazom az XR-t,de úgy,hogy csak na ,
Jól látod,a kopás mellett vetemednek is és az sem egészséges
nekem az a meglátásom,hogy kuplungnál ha valaki cserél lamellákat ,akkor nem szabad lesporolni a lemez lamellák cseréjét sem..
én ezt több motornál észrevettem,hogy szinte hiábavaló bizonyos esetekben a lamellacsere,hisz bár nem olyan ütemben mint a bakelit,de a lemez is megkopik elég szépen!
fiamnak szólva..:
hengerfejet ne is keress 500-as hoz,mert db-ra gyártották külön mindegyiket a saját hengeréhez,és veztengelyéhez.igy nem jó egyik a másikéhoz.
általában jobb is a meglévöt felujitatni.
pl veztengely helyének perselyezése...hengerfelytöcsavarozása,a sima csavarok helyett amik meg szoktak szakadni...,veztengely bütykeinek felhegesztése és gyárira munkálása.(ez preciz,nehéz munka,igy csak profi lakatos/esztergályos csinálja.)(bár nem mindenki meri..)
köszi megvolt
van valakinek xr 600 első kerékagya? igazából ha felnivel 1ütt van ,és sérült vagy akármi, minden jó, a lényeg hogy az agy jó legyen, havernál van 17es ráf, beküllzőztetem,hátul alapból 17es felnim van,jó lesz a gép nyárra egy kis városi supermotozásra is szerintem ,"50esként" elszaladgálok vele a városba
Egy havernak régebben volt egy 2t Hondája , és azt hitte hogy a váltóolaj csere miatt csúszik a kuplungja , még a boltba is visszament reklamálni . Aztán szétkaptuk , és egy tákolt , buherált valamit találtunk a kuplung helyén . Csere után már mindegy volt milyen az olaj , soha nem csúszott meg .
Amit Muz irt az a jo!bocsi!tenyleg rohadt faradt vagyok szevasztok
0,10 es 0,15legalabbis nekem ezt mondtak
OK!Jóccakát!
szívó:0,05
kipu:0,10
Közben elkészült a kipufogó is ( drz dob ) , hát igen szép hangja lett , meg meg is erősödött tőle . Holnap lesz vide-jó is róla .
Koszi a valaszt!
Na sracok el teszem magam holnapra!elfaradtam...holnap meg megyek Ghosthoz! meg a mocim volt tulaja ad egy par cuccot ami maradt a mocihoz!szoval jo ejszakat mindenkinek
A motorkerékpár olajakban van egy adalék ami megakadályozza kuplung csúszását.Néha vannak kétségeim,de minden gyártó váltig állítja.
Ez az olajtéma amúgy is túl van misztifikálva szerintem.
Sziasztok! Segitségeteket szeretném kérni! A Honda xl 500r-nek mennyinek kell lenni a szelep hézagoknak? segitségeteket elöre is köszi
Szelepszár szimering , olajlehúzó gyűrű .
Szerintem ezek a nedves kuplungok úgy vannak kitalálva , hogy " bírják " ha csúszós anyag van köztük . Aztán lehet hogy nem minden fajta anyag jó oda , ebben lehet igazság .