Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szerintem egyforma
aha, írni kell a moderátornak aztán csinál neked accountot.
köszi
amugy egyszer azt hiszem a barátod hívott fel hogy lehet megnézné a motorom(dr350) mert hogy akar vmi könnyebb gépet.
oda reggelni kell
az xl600r es az xl600rm/lm levegofilterje egyforma vagy kulonbozo?
igen ,mondta.majd kiderül
jo lenne mellém is 1-2motoros még!de nincs senki a közelben....
Oda hétvégén nem szeretek menni motorozni,mert sosem tudom kijön fel a domb másik oldalán ,jobbulást.Ha majd hallod a dübörgést akkor tudod ki azok
nem is adja nagy zsetonért, úgy emlékszem 130pénzt mondott hogy rátolt múlt évben
dr350.bnet.hu, taki szokott oda is írkálni.
hát sajnos nekem most a terep kilőve sérülés miatt pedig itt lakok alsó-józsa legaljába boda kb 5 percre tőlem... szívesen mennék pedig veletek. tankira gondoltam kimenni bámészkodni
hol olvastad? amúgy holnap kijönnél?
Pont erre gondoltam ,kedden megyek hozzá oszt majd látom,lóvét viszek
Dél után úgy egy körül, én a kartácson bémegyek azzerdőbe ,bodakörül szoktam(tunk) megfordulni
sztem az övére pályázik pont most olvastam egy másik fórumon hogy debrecenből mennek megnézni az övét
takinak van egy 280as, ráadásul eladó is
próbáld ki, nemrég lett felújtva
helló!
holnap merre csapattok? honnan hova, ha publikus.
Jó neked
Jó bulizást!
Inkább a Pampera
Csak ki kellene próbálni valami nekivaló terepen,azt olvastam róla,hogy gyengus de iszonyat hegymászó képessége van(trial blokk),na meg rohadt könnyű.
azért egy kiadós nyári zápor után vannak fincsi sarak,vagy pl tavaj a körös 1 hónapig ki volt öntve, majd július elején tért vissz a medrébe,hát azért ott volt sár az erdőbe az ártérbe na mek most indul a party
én dec 31.óta minden nap motorozok mióta összeraktam az XR -t
köszönöm az infót!Mert olvasgattam és sokan azt irták hogy neki szoritotta a lábát meg ilyenek!akkor 43ast nézek!valami kellene mindenképp
Tudok egy marhajó helyet annak a szúrós lóvénak!
Érdekel?Mert akkor megadom a számlaszámom azt gyühet
Mindenképp nagyobb csimmát vegyél!
Holnap én is csapatok egy durvát,ma a gyerekkel voltam a héten kezdte az ovit.

Agyalok egy GAS GAS Pampera-n,van egy kis lóvém és szúrja a zsebem
hát képeket nem találok de irom az utvonalam amin mentem Pápára!
veszprém,bánd,döbrönte,városlöd farkasgyepü!nagyon jol nézett ki a táj