Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

3körül
te ez még majdnem rám is nagy.....
hol vásároltál ekkora terméket? mert eddig akárhol néztem mind passzos volt rám mint egy cicanadrág

mennyi zsetonra gondoltál?
milyen motornak a hatso sarvedoje paszol az xl600r-re?
Remélem elemezhető!
munkautasítás?
az meg miféle állat?
engedd le a karbiból a benzint
tuti van csavar valahol az alján
mérd meg a hossz-szélesség, újhossz
aztán meglátom jó-e
utána elkezdünk keményen alkudni
köszi!
Szia ini!

Köszi a tippet! egy gyors munkautasítást is tudsz mellékelni mellé?
köszi!
Bocsi egy 0 lemaradt,400-ast szeretnék belőle nem 40-est.
Mi a véleményetek 250-es xr-ből lehetne 40-ast csinálni,vagy a henger nem férne be a vázba,vagy a főtengely nem birná,vagy megoldható?
Köszi Chywa, meg vagyok.
Szoktam ám olvasgatni a fórumot és csorgatom a nyálam h Ti itt csapatjátok. Gondoltam majd ünnepek alatt de cserben hagyott a dög! :D
Az a baj h én nagyon nem értek hozzá. Nem biztos, hogy jó ötlet lenne teljesen belemásznom a karbiba meg fuvókákig stb. A benzincsövet meg a szűrőt meg tudom nézni. a gyertyához meg nagyon gyorsan kell valami kulcsot csináltatnom...
Hali!

Köszi a tippeket.Benzin tuti van szinte tele a tank. Szikráét még nem tudtam megnézni kulcs hijján. olvastam régebben h h kell kucsot eszkábálni hozzá de eddig csak halogattam. ELVILEG lennie kell mert mikor leállíottam semmi baja nem volt.
árban nem szabok határt,amennyit neked megérne,
bár jó lenne ha helyette tudnák venni azért kisebbet
(nem kell uj árban gondolkodni)
XXL a mérete,de szerintem épphogy nem XL
én 179-180 magas vagyok alig 70 kg.
ha felveszek egy kapucnis pulcsit meg egy protektormellényt,akkor még nagy.
szóval kb rád jó,mert az ujja is hosszú.
de ha gondolod lemérem centivel szélességét/magasságát meg az ujhosszát
engem érdekelne a mez
már úgy is lefoszlott rólam minden cucc
mekkora? mennyi zsetonra gondoltál?
én vagyok 190 magas, jelenleg 120kg, de ez el fog múlni szóval 100 kiló a terv
rám sajna k...va nagy
csá
már rendesen bekockásodok...
lehetne jobb idö
amugy valamellik nagyobbacska méretü barátimnak ajánlanám vadi uj xxl-es scott mezemet.
olcsón odaadom,mert sajnálom már szekrényböl szekrénybe pakolgatni.
árban megegyezünk,
Hat igen...mondjuk nekem nincs mit osszesarozni mert nincs rendszam!termeszetesen azon a reszenahol lakottas a terulet nem nyelezem mert barki kilephet elem es akkor ott a baj!minden esetre ne legyen igazad a terepjarot illetoen azert az elony reszemrol hogy a helyi szerv jobaratom,vele nem lesz baj..igaz ö rendor es nem csösz...
Szia!
A Gyertya Höértékével az a baj hogy meleg idöben jó a 9 es, az a legnagyobb höértékü a régi számozás szerint 260 asnak felel meg,hidegben ajánlatossabb a 8 as höértékü gyertya /240-es/alkalmazása mert nem melegszik ugy fel a motor hogy szükség lenne a magasabb höértékü használatára,A Téli illetve a hosszabb leállitáskor jobb üresre járatni a karburátort mert a benzin különféle adalékai illetve ha viz van a karbiban okoznak meglepetéseket,ajánlatos ha nem indul minden fuvokát kifujatni mert lehet hogy lerakodott valami bennük,soszor a réz reakcioba lép oxidálodik zöld szinü lesz a fuvóka,és nincs meg igy a megfelelö keverék azért nem indul,Remélem segitettem, Szia
1x meg lehet szökni a hatóság elől, esetleg 2x.....
talán a 3. is sikerülhet, csak ugye kifigyelik honnét jössz és hová tartasz, főleg ha ordít a kipufogó
egy tökösebb terepjárós(főleg ha nem is az övé) akkor elég ütősen tud közlekedni
ha meg akarják fogni az embert előbb-utóbb sikerülni fog

én ezeket a földutas tekergéseket általában avval kezdem hogy sározom a rendszámot... biztos ami biztos, aztán ha aszfalton térek haza akkor meg lekapargatom nagyjából
hát kb meg 1 kis plusz súly
Jó ez a telekerék,tiszta Harley Fat Boy
Kaptam ilyen tanácsot már próbáltam is de be is jött meg nem is. Van amikor indul utánna de van hogy semmi. Igazából még az is idegesített hogy nem is pöffen legalább pukkanna egyet de semmi ezért gondolom hogy a gyertya már nagyon tré volt és melegen szinte semmi szikrát nem adott vagy valami ilyesmi. Majd most kiderül új gyertyával.
Minden esetre tul surun nem akarok menekulni az tuti
Egy ranger nem ellenfel!aszfalton sem nem hogy terepen szerintem
hát végülis ja,lelőni csak nem fog 1 terepjárót meg csak otthagysz már