Jo lenne olyan vidékeken kerekezni mint a videoba!
Omli tényleg komoly a hangja a gépnek!Enyémre is kéne valami komolyabb kipu...
Atti sikerült postára jutnod?
igazábol nem eltört hanem lenyaklott a végén valami kis szar,de kuka.ja mi is arra gondoltunk hogy bontó,csak gondoltam tudtok valami bejáratott helyet.
Tervben van a huzatolás mert nem akarom, hogy a szivacsolás lássa a kárát :S Mondjuk keresgéltem már huzatot akkor esetleg megúszhatnám kárpitos nélkül de nemigen találtam :(.
nagyon jo gép!
nekem arrow kémény van rajta de nem tetszik igy a hangja.
a tied baro nagyon!hasonloképpen akarom én is megfarigcsálni az enyémet.csak crf idomokkal
2 hét állás után fagypont közelében 2 rúgásra indult a műszer
egyet rúgtam gyújtás nélkül, a másodikat gyújtással
mondjuk kicsit többet kap az optimálisnál
Egy picit tényleg magas az alapjárat,viszont jó hangja van a vasnak
Általában az alapjárat ingadozásának az oka az,hogy vagy falsot szív valahonnan,nem megfelelően van beállítva az alapjárat, esetleg el van szennyeződve a karbi. Elsőként szerintem nézd meg,hogy a szívócső nincs-e kirepedezve. Ha szemmel nem látszik semmi,akkor kiszűrheted úgy hogy honnan szív falsot,hogy valami sprayel(pl. féktisztító,vagy egy hajtógázos dezodor) elkezded fújogatni(járó motornál) a szívócsövet,a csatlakozásokat,és ha valahol el kezd emelkedni az alapjárat,akkor már meg is találtad hol szív falsot. Ha nem történik semmi,akkor egy alapos tisztítás,és gondos beállítás lesz a megoldás.
A lenti vidin fülre nekem magasnak tűnik az alapjárat viszont jelenleg ily ilyen beállítás mellet van, hogy nincs vagy van hogy néha kicsit még magasabb is az alapjárat. Ami engem zavar viszont ötletem nincs mitől ingadozik vagy túl magas vagy nincs nagyon ritka a köztes "pont jó" fordulatú alapjárat.
Jo lenne olyan vidékeken kerekezni mint a videoba!
Omli tényleg komoly a hangja a gépnek!Enyémre is kéne valami komolyabb kipu...
Atti sikerült postára jutnod?